sen biz ne söylersek söyleyelim kendi kararini verceksin biliyorum
benim oglum 15 aylikken kizim dogmustu bile düsün yani.ben oglum 7 aylikken hamile kaldim.birde sezeryanla oluyordu dogum normalde ik iyil beklenmesi lazimdi.doktor düsün diye gönderdi iki hafta sonra gel dedi konusalim.ne düsüncem ki dedim.tik tik kalp atislarini gördükden sonra ondan bir saniye bile olsa asla vaz gecmeyi düsünmedim.ama rabbim kolayligini veriyor. senin bebegin dogdugunda oglun iki yasinda olmus olcak iyikide dogurmusum diyceksin iki yas cok normal ne güzel beraberce oynarlar.bak ilkin zor olmus bunuda rabbim verdi kolayca.imtihandasin ve bu imtihani güzelce gec.bugün yarin kalp atisi baslar.yeni bir hayat
tutunmaya baslamis kiyma o cana.
cnım ben de senin gibiyim..oğlum 14 aylıktı 2. ye hamile kaldım..ama biz istedik deli gibi..hemen olsun da bir arad büyüsünler diye..
23 ay araları..şuan 3 aylık kızım..allah kolaylığını veriyor..yalnız bakıyorum...ilk bebeğim çok zordu..şimdi durgunlaştı..
hamileleğim de 5 ay kusarak geçti ama allah öyle bir güç veriyor ki off bile demiyorsun..ama o konuda kendinin doktoru olacaksın..sabırlı olma yolunda çaba sarfedecksin..
bırak 2. yi 1 çocuk sahibi olmak için dünyaları verecek kadınlar var..
ve ben çok mutluyum şimdi ..şükürler olsun..
ama ilk kaldığım ay geceleri ağladım yapamayacağım diye hep ağladım..hormonalmiş..sonra alıştım..
allah gönlüne göre versin canımm
Yorumlarınız için hepinize teşekkürler. Aslında bende bu günaha girmek istemiyorum ve bana verilen lutfun farkındayım.
Eşimde de bende de sorun olmadığı halde ,oğluma hapı bıraktıktan 1 yıl sonra hamile kalabilmiştim ve bu bir yıl içinde gitmediğim doktor kalmamıştı. rahim filmi bile çektirmiştim niye olmuyor diye . Tam tüp bebek yapacağımız ay hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama şimdi hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım.
Ailem yakınımda ama annem kendi hasta , kardeşim çalışıyor. Kaynanam desen diğer torunlarına bakıyor , kırk yılda bir ararsa arar.
Şimdi düşünüyorum ya ilki kadar zor geçerse hamileliğim gene hastanelik olursam kim bakacak oğluma kapımı çalan yok ,açmısın diyen yok. O ,daha bebek bana muhtaç.
Eşim ilk öğrendiğinde sevindi yada sevinir gibi yaptı ama neler yaşayacağımızı anlatınca o da aldıralım demeye başladı. Çok zor durumdayım ,çaresizim. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.
sen ogluna kıyamıyosun ama bu dusuncen karsında kıyamadıgın oglundanda olursunnn rabbım sana bı emanet vermış verende o alanda yarın cocuguna evıne kocana ve senın basına bı olay geldıgınde eyvah deme rabbımın azabı buyuk olurrrr sade rabbıne teslım et kendınıı ve hep dua et goreceksın rabbım bı kapı acacak sanaaa ve bı an oncede bu aklındakı şeytani dusunceyi çıkar bu affı olmayan gunahada gırmeee emınımkı yarın cocugunu kucagına aldıgın gün bu düsüncenden kendın utanacaksınn
canım ben de hamileyim ögrendişimde kızım 16 aylıktıKızlar, 2009 Ekim annesiyim ve bugün yaptığım gebelik testi pozitif çıktı :18: Sabahtan beri ağlıyorum. Oğlum henüz 15 aylık ve çok harekeketli . Akşam doktora gidicem ama aldırmayı düşünüyorum bir yandan da nasıl kıyarım Rabbim'in verdiği cana diye üzülüyorum
İki arada kaldım ne olur bir akıl verin . Geçen hamileliğim çok zordu. Tam 4,5 ay bulantı ve kusma yaşadım.Yaklaşık 15 gün hastanede serum üstüne serum yedim. Şimdi oğlum çok küçük bakacak ilgilenecek kimsemde yok.Bide hiç yerinde durmayan bi çocuk. Eşim sabah gidip akşam geliyor. Ay nne yapacağımı bilemiyorum. Sözde eşim korunuyordu ama hala şoktayım. Ne olur akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?