- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
Facebook'unun nesi özel ya herkes birininin profilini fotoğraflarını filan inceliyor bir tek o kişiye gelen mesajları göremiyorsunuz sanki devlet sırrı niteliğinde konuşmaları kamuouyula paylaşılacak gibi konuşmuş beyfendi bence saçma gayet de verebilir şifreyi istese o benim özelim filan ayaklarına inanmayın derim.
ben ondan kırıcı bi yaklaşımla istemedim ama yaklaşık olarak 1 buçuk ay önce bi resmi kaldırması için kaç kere söledim ama hala kaldırmağı için öle söledim.tabi bu konunun en basiti eski sevgilisi hala face de ekliydi ve onu silmesini istemiştim.silip silmediğine bakmak istedim.gayet iyi bi şekilde söledim ben ona bunu.
ben istemem, istesem bende vermek zorunda kalırım çünkü
ben ondan kırıcı bi yaklaşımla istemedim ama yaklaşık olarak 1 buçuk ay önce bi resmi kaldırması için kaç kere söledim ama hala kaldırmağı için öle söledim.tabi bu konunun en basiti eski sevgilisi hala face de ekliydi ve onu silmesini istemiştim.silip silmediğine bakmak istedim.gayet iyi bi şekilde söledim ben ona bunu.
kızlar nişanlınızdan onun facebook şifresini isteseniz ve o size cvp olarak o benim özelim sana vermem şifresini sana vereceğime kapatırım daha iyi dese siz ne yapardınız ?
ben eski erkek arkadaşıma güvenmiştim hep
güvenim boşaymış
ama yine de yeni erkek arkadaşım konusunda hissettiğim güvensizlikleri dışa vurmuyorum
çünkü onun sadık olması için önce bizim kendimize saygı duymamız, kendimize güvenmemiz gerek..
bence şifresini isteme boşver, boş yere tadınızı kaçırmayın
anı yaşayın !
şu facebook neden bu kadar abartılıyor çok gereksiz bir site
kızlar nişanlınızdan onun facebook şifresini isteseniz ve o size cvp olarak o benim özelim sana vermem şifresini sana vereceğime kapatırım daha iyi dese siz ne yapardınız ?
kesinlikle katılıyorum. ben de erkek arkadaşımın facebookunu biliyordum arada bakıyordum bundan da hiç rahatsızlık duymuyordu. eğer şifreyi vermiyorsa altında birşey ararım mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?