facebook şifresi

Saygısız bir cevap vermiş. Ya sana hiç güvenmiyor. (Facebookunu verecek kadar.) Ya da senin ona güvenmediğini düşünerek asabileşiyor. Sence hangisi?

ben cok sinirlenirdim..facede ilişki durumunz varmı ? yoksa süphelnirdim. ama suda olabilirr erkek arkdaslaryla olan konsmalarndan da ceknmiş olabilr. ama yernde olsm face ini kaaptmasnı rica ederdmm. yada içime kurt düstüyse napar eder bulurdm sifresini. ama boyle durmda benm tilkiler dolanmaya baslar ve kurarım hemen. ayrıca sifresni istemen gayet nornmal nede olsa nişanlın.. 2 günlük sevgln değil

kesinlikle katılıyorum. ben de erkek arkadaşımın facebookunu biliyordum arada bakıyordum bundan da hiç rahatsızlık duymuyordu. eğer şifreyi vermiyorsa altında birşey ararım mutlaka.

eski sevgilisi hala ekli mii bu durumda faceini bile kapattırırdım ben. bazı arkadaşlar söylemişler facebook ne ki özeli olsun, bütün arkadaşları herşeyi görsün ama sen görme niye o onun özeli çok saçma. arkadaşım yerinde olsam ne yapar eder o şifreyi alırdım çünkü birşeyler saklıyo belli. sen iyilikle söylemişsin olmamış öfkeni göster bence çünkü böyle bir durumda istemek de haklısın ve karşındaki de şifresini özellikle saklıyor senden. Ben bile sinir oldum olanlara sen nasıl sakince bekliyorsun

eski sevgilisi hala ekli mii bu durumda faceini bile kapattırırdım ben. bazı arkadaşlar söylemişler facebook ne ki özeli olsun, bütün arkadaşları herşeyi görsün ama sen görme niye o onun özeli çok saçma. arkadaşım yerinde olsam ne yapar eder o şifreyi alırdım çünkü birşeyler saklıyo belli. sen iyilikle söylemişsin olmamış öfkeni göster bence çünkü böyle bir durumda istemek de haklısın ve karşındaki de şifresini özellikle saklıyor senden. Ben bile sinir oldum olanlara sen nasıl sakince bekliyorsun

eskı sevgılıler
ıstenmeyen resımler

bu tarz erkeklere prim vermeyın kızlar...

konu sahıbı ben söyleyeyım sana
face şifresını ondan almayıp bir şekılde bulsan
heralde terketmez zorunda kalırdın...

surrender dedıydı dersın.

Son düzenleme:
ben eski erkek arkadaşıma güvenmiştim hep
güvenim boşaymış
ama yine de yeni erkek arkadaşım konusunda hissettiğim güvensizlikleri dışa vurmuyorum
çünkü onun sadık olması için önce bizim kendimize saygı duymamız, kendimize güvenmemiz gerek..
bence şifresini isteme boşver, boş yere tadınızı kaçırmayın
anı yaşayın !

Sonra da yıllar geçsin ve birden patttt aldatıldığını öğrensin.. Olabilir ben şüphelendim....

sevgilimde aynısını dedi , bir kaç gün sonra yalanını yakaladım aldatma falan değil ama yalan söyledi yanii ve inkar etti.Yalan söylediği için değil ama inkar ettiği için bitti..İçimde süreklii şüphe duyarak ilşki yaşayacağıma bitirdim.Kısacasıı özel hayata saygı duyuyorum arkadaşlarla özel şeyler konuşulabilir vs. fakat ısrarlaa şifre saklamanın da arkasında başka nedenler vardır diye düşünüyorum nedensee.Beniim hoşuma gitmiyor yanii açık ve net olmalı insann.Özel hayata saygı duyup hemde orta yol bulunabilir.Karşınızda ki insan orta yol bulmuyorsa bir şekilde vermemek adına sizle tartışıyorsa vs. mutlaka bir sebebi vardır.Tabii nişanlınızı tanımadığım için bilemem ama düşüncem bu yönde.

ayrılırdım olur mu öyle şeyy...şu facebook neden bu kadar abartılıyor çok gereksiz bir site

Son düzenleme:
bende eski sevgilimden istemiştim o da bana vermem demişti sonra o yanımda faceye girerken kıvrak bi hamleyle mesajlarını açtım...beyefendii facede ne kadar güzel kız varsa muhabbeti kurmuşş..yani anla artık gerisinii...

kızlar nişanlınızdan onun facebook şifresini isteseniz ve o size cvp olarak o benim özelim sana vermem şifresini sana vereceğime kapatırım daha iyi dese siz ne yapardınız ?

Annenin karnından Face le mi doğdun güzelim derim kapattırırım

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum. ben de erkek arkadaşımın facebookunu biliyordum arada bakıyordum bundan da hiç rahatsızlık duymuyordu. eğer şifreyi vermiyorsa altında birşey ararım mutlaka.

Burdaki özelden kasıt ne ben de onu anlamıyorum aslında. Biz sevgilimle ilişkimize başladığımzıda benim facebookum yoktu onun vardı kendi direk ben istemeden vermişti şifresini bir kaç ay sonra ben de açtım ve 4 yıldır var şifrelerimiz birbirimizde. Ekli olan insanlar belli tanıdık eş dost, akraba ve arkdaşlarımız yabancı bir kişi filan yok. Facete mesajlaştığımız kişiler de belli oradan çok özel sohbetler yapmıyoruz yani kimseyle birbirimizin duymaması gereken. Mesela geçen ben kpss A grubunda beğendiğim bir sayfada yorum yazan olmak istediğim meslekte olan birine mesaj attım meslek ve çalışma koşulları hakkında bilgi almak için o kişi de gayert düzgün ve seviyeli bir biçimde bana bilgi verdi bu konuşmayı mesela niye erkek arkadaşımdan saklayayım ki kötü bir şey yapmıyorum sonuçta o da keza genelde arkadaşlarıyla öylesine naber nerelerdesin gibi konuşmalar yapar en fazla doğum günü filan kutlar bunların neresi gizli ve özel şeyler haa tabi konuşulan kişiler ve konular farklı ise elbette özel şeyler bahanesi arkasına saklanılabilir ço kolay bir şekilde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…