gunde 4 dılım ekmek bencede cok 3 ıyı
Hoşgeldin. Kolay gelsin şimdiden.
Pkolu pek çok arkadaş burada kilo verebiliyor. Sen de başaracaksın.
Ben nasıl olur da bu bölümü fark etmemişim :) Ne zamandır bu tip bir şey arıyordum. Çok iyi oldu:)
Arkadaşlar kilomu şu an tam bilmiyorum çünkü pkodan dolayı geçen hafta ilaç kullandım ve şişkinlik yaptı. Ayrıca şişkinlik yapan başka şeyler işte
7-10 kilo arası vermek istiyorum. Dün başladım. Tatlıyı haftada 1-2 ye indirmeye karar verdim. Ayrıca haftanın 3 günü spor( koşu bandı ve bisiklet) ve fırdat buldukça dans etmeye karar verdimBugün yarım saatten fazla koşu bandında koştum. Gayet iyi gidiyor. Menülerimi şu an yazamıycam ama ilk fırsatta ayrıntılı olarak yazmaya başlıyorunm
Günlüğüme sizleri de beklerim :) Kalın sağlıcakla
merhaba canım hoşgeldin günlüğün hayırlı olsun:)
bencede ekmeği fazla tüketiyorsun.bence kahvaltıda 2 dilim,öğle 1 dilim ve akşam 1 dilim olarak yiyebilirsin bende öyle yapıyorum.evet ilk başlarda az gibi geliyor ama zamanla mide alışıyor.başarılar :)
sen kendine cok ekmek tüketiyorum demişsin bn sadece bu aksam yemeginde 4 dilim çavdar ekmeği yedim2. gunum daha hayatımın ilk rejimi ve kendimi hiç mutlu hissetmiyorum. bişeyleri yanlış yapıyormusum gibi bi his var içimde hiç kilo verdiğimi düşünmüyorum :)) başarılar diliyorum sana. umarım bende başarıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?