FaCiA'nın Diyet Günlüğü

FaCiA

Kardan bayan eriyo! :)
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
345
2
96
Ankara
Ben nasıl olur da bu bölümü fark etmemişim :) Ne zamandır bu tip bir şey arıyordum. Çok iyi oldu:)
Arkadaşlar kilomu şu an tam bilmiyorum çünkü pkodan dolayı geçen hafta ilaç kullandım ve şişkinlik yaptı. Ayrıca şişkinlik yapan başka şeyler işte
7-10 kilo arası vermek istiyorum. Dün başladım. Tatlıyı haftada 1-2 ye indirmeye karar verdim. Ayrıca haftanın 3 günü spor( koşu bandı ve bisiklet) ve fırdat buldukça dans etmeye karar verdim Bugün yarım saatten fazla koşu bandında koştum. Gayet iyi gidiyor. Menülerimi şu an yazamıycam ama ilk fırsatta ayrıntılı olarak yazmaya başlıyorunm
Günlüğüme sizleri de beklerim :) Kalın sağlıcakla

Diyet günlüğü 1. gün:
Sabah: 2 dilim kepekli ekmek, 1 kk yarım yağlı beyaz peynir, domates salatalık şekersiz çay (Kahvaltım genelde bu şekilde)
ara: 2-3 grisini
öğle: yağı süzülmüş ton balığı, 2 dilim kepekli ekmek
ara: 1 elma
akşam: 1 kase çorba, 1 kase yoğurt 2 kepekli ekmek
ara: 1 portakal ve 1 bardak bitki çayı.

Diyet günlüğü 2. gün:

sabah: aynı :)
öğlen: 1 kase kadar mantar sote (soğan mantar domatesle az yağda yapılmış), yarım kase kadar yoğurt, 2 kepekli ekmek
ara: 3 diyet bisküvi
akşam: salata, yoğurt, 2 kepekli ekmek
arA: 1 elma ve 1 portakal

Yazarken ekmeği çok tükettiğimi fark ettim. Bu şekilde beslenerk 2 ay önce ayda 4 kilo vermiştim. Ekmek cidden tok tutuyor ancak 4 dilime indirmekte fayda var gibi.

yorumlarınızı bekliyorum:)

Son düzenleme:
Hoşgeldin. Kolay gelsin şimdiden.

Pkolu pek çok arkadaş burada kilo verebiliyor. Sen de başaracaksın.

evet tekrar ben:)
sabah kahvaltıda 2 yerine 1.5 ekmek yedim:)
sporumu da yaptım şimdi de ara öğüne geçiyorum. 1 elma yiyeceim.
Çok güzel gidiyor arada acıksam da kendimi çok hafif ve mutlu hissediyorum, çikolatasızlığa rağmen

Merhabalar :) Diyet gayet iyi gidiyor :) böyle devam etmesini umuyor ve çabalıyorum :)

merhaba canım hoşgeldin günlüğün hayırlı olsun:)

bencede ekmeği fazla tüketiyorsun.bence kahvaltıda 2 dilim,öğle 1 dilim ve akşam 1 dilim olarak yiyebilirsin bende öyle yapıyorum.evet ilk başlarda az gibi geliyor ama zamanla mide alışıyor.başarılar :)

slm facia,

hayırlı olsun... bende pkoluyum, çok merak ediyorum sıradaki adet dönemini nasıl atlatıcam. menülerini takip edicem canım, bana da beklerim.

ilk soru: yaşın kilon boyun:44:

kolay gelsin canım başarılar... pko için de iyi olacak zayıflamak...

Hoşbuldum, teşekkür ederim öncelikle:) ekmeği sabah-öğle akşam 1.5 dilime indirmekle başladım. günde 4.5 dilim ediyor:)

Çoklu alıntı yapamadığım için diğer üyeye de cevap vermek istiyorum. Ben 19 yaşında, 1.65 cm civarlarında (emin olmamakla birlikte) 65 kiloyum. Tabi ki, senin başlığa da uğrarım mutlaka:)
Bugünkü menüm:
sabah aynı kahvaltı :)
öğle: kıymalı ıspanak ve yoğurt. vişne kompsto (kabızlığı önlediği ve hazmı kolaylaştırdığı için tükettim)
ara: 3 diyet bisküvi ve 1 havuç
akşam yemeğim de mercimek çorbası yoğurt ve 1.5 dilim ekmek olacak :)

Merhabalar. bugünkü menüm:)
ara: yarım paketten az çubuk kraker
öğle: cacık, etli yeşil fasulye
akşam: 2 tane tavuk pirzola (az yağda yoğurtla pişmiş), yarım kase yoğurt, yarımm dilim ekmek.

ayrıca 40 dk spor:)

Bugün tartıldım. 1 kilo gitmiş. Hadi bakalım kaldı 7 :) Bu kez çok inanıyorum, kendimi hayal bile edebiliyorum. İnşallah olacak :)

Son düzenleme:
Bir alış veriş eziyeti sonrası anladım ki; bu dünya sade xs-s bedene sahip insanlar için yaratılmadığı halde, avmlerin var oluş sebebi incecik hatunlar üzerine kurulu.
Uzuuunca bir süre avmden uzaklaştırılma cezası aldım anlayacağınız bugün..
Teşekkürler s -xs- xxs -xxxxxxxxxxxxs xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxs !!

diyet günlüğü- 10. gün:) Ne çabuk geçmişşşş :)
Bugünkü menüm :)
sabah standart kahvaltım:)
ara: 1 elma, yarım grissini
öğle: ton balıklı salata, 1.5 kepekli ekmek
ara: 4 diyet bisküvi limonlu
akşam: 1.5 kepekli ekmek, yoğurt karıştırılmış haşlanmış brokoli, . Çok lezzetli oluyor, hele de üstüne limon sıkınca :)
ara: 1 portakal

45-50 dk spor+ alışverişte sarf ettiğim efor da bugünün oldukça hareketli geçmesini sağladı :)

Son düzenleme:
Diyet günlüğümü- 11. gün :)
sabah: aynı:)
ara: 2-3 grissini
öğle:3 kaşık meyhane pilavı, 3 yemek kaşığı kuru fasulye, biraz cacık
arA: 2 limonlu diyet bisküvi
akşam: 1 kase sebze çorbası, 2 dilim kepekli ekmek 1 kase yoğurt :)
ayrıcaaa -giydiklerimin de etkisiyle sanırım- "Sen epey zayıflamışsın." cümlesini duymak çook iyi geldi. Çok motive oldum:) Tartı çok kilo verdiğimi söylemese de bu cümleler ben,i mutlu ediyoooooo

13. günüme 1 kilo daha hafiflemiş olarak giriyorum :)
sabah: kahvaltım
ara:2 grissini
öğle:2 tavuk ızgara, biraz salata ve 2 kaşık yoğurt
ara: 1 pikolata (canım çekti :))
akşam: bir tabak salata, 2 kepekli ekmek, yoğurt ve 1 dilim de peynür

sen kendine cok ekmek tüketiyorum demişsin bn sadece bu aksam yemeginde 4 dilim çavdar ekmeği yedim 2. gunum daha hayatımın ilk rejimi ve kendimi hiç mutlu hissetmiyorum. bişeyleri yanlış yapıyormusum gibi bi his var içimde hiç kilo verdiğimi düşünmüyorum :)) başarılar diliyorum sana. umarım bende başarıcam :)

Canım benden daha uzun boylu, hareketli vs. olabilirsin belki bu yüzden daha çok tüketiyorsun, bilemiyorum :) Rejim değil beslenme tarzı oalrak benimsemezsen ne yazık ki ilk ve son rejimin olmayabilir bu. Mutlu olmaya bak ve hiçbir şeyi yasaklama kendine. Unutma yasaklar seni çeker, sonra onlarla inatlaşırsın ve büyük ihtimalle yenilen sen olursun..
Günlüğün varsa uğramaya çalışırım, bakalım neleri yanlış yapıyorsun:) Kilo verme sadece ağız ve mide ile alakalı bir şey değil. Tüm benliğinle koyulmalısın bu yola. Düşünce gücü de dahil, hatta düşünce gücünün etkisinin büyük olduğuna inanıyorum. 2 günde de kilo verilmez ama, değil mi:)
Teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. Bilmukabele

Gelelim bugünkü menüme: bu arada dün kaçamak yaptım tatlı konusunda ama sonra yarım saat dans edip dengelemeye çalıştım. Pişman değilim, iyi ki yemişim:) Stres yapıp yağ depolamaya gerek yookkkkk:))

sabah: kahvaltım
sonra 50 dk spor
öğlen: 5-6 yemek kaşığı bulgur pilavı, yanında domates ve biber
ara: 1 portakal
akşam:1 kaşarlı tost ve çay. (dışarda olduğum için en hafif menü buydu:))
ara: 1 mandalina ve 1 elma

Bu arada ben geçen yaz 6 kilo verdim ve daha sonra sadece 2 kilosunu aldım. Sonra onu da verdim fazlasıyla:) Şu an 8 ay öncesiyle 7 kilo fark var yani. Yavaş gidiyorum belki ama olsun, kalıcı olsun yeteer :) Son 6 kilocuk (!) kaldı. Hedefime bir ulaşayım, sonra kilo verip vermeyeceğime karar veririm ama şu anki hedefm 6 kilo :)

Son düzenleme:
Günlükcan 15 günü geride bırakmış olduk :)
Nice 15 günlere
Bahara, yaza yeni bir ben lazımm! :) Ve o ben var, benden bir beden içerde

İnanıyoruum, olacak olacaaakk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…