FaCiA'nın Diyet Günlüğü

Günlükcan 15 günü geride bırakmış olduk :)
Nice 15 günlere
Bahara, yaza yeni bir ben lazımm! :) Ve o ben var, benden bir beden içerde

İnanıyoruum, olacak olacaaakk :)

Günlükcan 15 günü geride bırakmış olduk :)
Nice 15 günlere
Bahara, yaza yeni bir ben lazımm! :) Ve o ben var, benden bir beden içerde

İnanıyoruum, olacak olacaaakk :)

merhaba azmınden dolayı senı kutluyorum.
15 gunde kac kg verdın

var tabi günlüğüm :) uğrarsan cok mutlu olurum biraz akıla ihtiyacım var :) iyi geceler

Merhabalar,
Diyet günlüğü -16. gün:)

ara: 1 armut
öğlen: 3 köfte, 1.5 kepekli ekmek, light yoğurt
ara: 3 grisini, 1 küçük bardak siyah çay
akşam. brokoli salatası 1.5 kepekli ekmek
ara: 1 portakal
1 sallama bitki çayı

Bitki çayını her gün 1 bardak tüketmeye çalışıyorum :)

Günlükcan bugünkü menüm
ara:1 elma
öğlen: 5 yemek kaşığı az yağlı az tuzlu az salçalı makarna :)
ara: 3 dyet bisküvi, 1 bitki çayı
az önce de çok az çikolata yedim.
akşam mantarın yanında ekmek yememeye çalışıcam bu yüzden:)

Günlükcan, 20. günde 1 kiloya yakın gitmiş :) yakın diyorum çünkü hassas tartı olmadığı için emin olamadım :s :18:
neyse önemi yok hassas tartıda gramların psikolojimi bozmasına izin vermeyeceğim. Bu yüzden belli bir kiloya indikten sonra başlayacağım hassasta tartılmaya :)

Yine ben:)
sabah her zamanki kahvaltımdan:)
ara: bitter çikolata (25 gr kadar) bugün tatlı yeme günümdü:)
öğle:1 kase arpa şehriyeli çorba, 1.5 kepekli ekmek, 1 kaseye yakın yoğurt

Hafiflemek güzel şey :)

ara: 2 diyet bisküvi
öğle: 3 kaşık pilav, 1 portakal, biraz tavuk

40 dk spor :)

azmine hayran oldum arkadaşım.çok tebrikler.takip edeceğim ve ilk fırsatta ben de başlayacağım.ama önce psikolojik olarak hazır olmam gerek.çook az bu yediklerin:))bi de tatlı olmayınca hayat daha zor geliyo bana.ama ben de yemiyorum 5-6 haftadır doğru düzgün.ancak diyet çikolata bisküvi falan yiyorum arada.ha gayret az kalmış hedefine:))

Güzel mesajın için teşekkür ederim:) o azim hep vardı ama bir görnüp bir kayboluyordu bende. Çok şükür şu an çok iyiyim ve böyle gitmesini umuyorum. Dediğin gerçekten çok önemli, kafanda bitirmedikten sonra istediğin kadar başla.. Hep bir yerlerde bırakıp başa dönüyorsun. Çok az mı? :) Bilmem ben alıştım menülerime bakarsan yemediğim şey yok gibi :) Tatlı var hep olacak ama daha az miktarda:) Bu aralar zayıfladığımı sık duyar oldum, tartıda aşırı fark olmasa da sporun etkisi büyük bunda sanırım. Darısı başına diyorum. Az kaldı evet, tek dileğim bu kez yolu yarıda geride köşede bırakmak değil de sonlandırabilmek.. Ve bir daha geriye bakmadan yaşayabilmek. Bu yüzden de hayat şekli haline getirebileceğim bir düzen olsun istedim. Öyle de olduğunu düşünüyorum. YAsak yok. İstediğim zaman tatlı yiyebilirim örneğin, ama canım istemiyor çoğu zaman. Hele bugün aylar önce aLDIĞIM bir pantolonu denedim, o kadar güzel durdu ki.. O an anladım ki, hiçbir tatlı, hiçbir yemek şu mutluluğu, huzuru bana verecek güzellikte değilmiş..

O azim bazen geliyor ya bir şekilde, belki sana uğramamıştır henüz. Sana da hafif günler diliyorum canım, teşekkürler tekrardan

Akşam: 1 kase arpa şehriye çorbası, 1.5 kepekli ekmek, biraz salata ve yoğurt olacak :)

Günlükcan dün bir yere davetli olduğum için daha doğrusu son anda davet edildiğim için yemeği birz fazla kaçırdım. Öğle-akşam arası ve akşam yemeğinden sonra ara yapmadım. Ama yine de çok dengelemiş sayılmam. Geldim yarım saat de dans ettim :) Her neyse çok takmıyorum bugün daha az yiyerek dengelerim nasıl olsa:)
dün: öğlen 3 köfte, 2 kepekli ekmek
akşam: 1 kase çorba, çok çok küçük 1 tane biber dolması, biraz yoğurt ve de 3-4 yemek kaşığı makarna yedim.

bugün çorba ve salata yemeyi planlıyorum:)

25. günüm günlükcan:)
sabah: aynı kahvaltı+2 siyah zeytin:)
ara: 2-3 grisini
öğle: cacık ve bamya
ara: yine grisini:)
akşam: yoğurtlu brokoli, 2 dilim kepekli ekmek

Bu ay sonunda istediğim kiloya ulaşmak dileğiyle:)

kaç kilo verdin arkadaşım 25 günde? takipteyim unutma.her gün okuyorum:))) ona göre.bana örnek olacaksın sakın bozma bu motivasyonunu.

kaç kilo verdin arkadaşım 25 günde? takipteyim unutma.her gün okuyorum:))) ona göre.bana örnek olacaksın sakın bozma bu motivasyonunu.

canım en son geçen hafta tartıldım yani 3. haftada 3 kilo gitti.
Motivasyonumu bozmuyorum canım, arada kaçamaklar olsa da onlar da hayatımın bşr parçası diyip devam ediyorum yola.
Sen neler yapıyorsun kşlo vermek içn?

neler neler yapmadım ki:)diyetisyen kontrolünde diyet,spor,kavitasyon,lpg...aklına ne gelirse.ama yaş olmuş 40.metabolizmam çok yavaş birde troid beni mahvetti.sonunda basen ve bacaklarımdan lazer lipo bile yaptırdım.bu gün 1 ay oldu.karbonhidrat ve yağı az olan bir diyet yapıyorum.ameliyattan 3 hafta önce başladım. 3 kg verdim.3 hafta ara verdim.son bir haftadır tekrar başladım 1 kg daha verdim.ama seninkinden biraz daha çok yiyorum:)daha verilecek 8-9 kilom var.çünkü liposuctionla sadece 2,5 kg aldılar.o da bacaklarım çok kalın olduğu için.şu anda spor yasak.sanırım 2 hafta sonra spora başlayabilirim.senin ki de çok dengeli görünüyor.3 haftada 3 kg çok sağlıklı.umarım yaza kadar istediğimiz kiloya ulaşır istediğimiz kıyafetleri giyeriz.tabi sağlıkla olsun.benim kilo vermemde biraz hile oldu ama:)diyete devam ediyorum.

Çok teşekkür ederim, umarım dediğin gibi olur. Bu hafta 1 kiloya yakın vermişim. Tartıma pek güvenemiyorum ama hiç yoktan iyidir, yapacak bir şey yok:)
Diyete devam tabi pes etmek yook:))

Aynadaki görüntüm her geçen gün hoşuma gidiyor. Diğer insanlardan az yemek bazen zoruma gitmiyor değil ama başka şeylerle mutlu oluyorum artık. Oturunca göbeğimin patlamaması gibi, herkesin bana zayıfladığımı söylemesi gibi şeyler.. :)

Dün sinemaya gittik ve kaçamaklar oldu. Ama öğle ve akşam yemeğimi ona göre ayarlamıştım zaten. Sporumu da yapmıştım. Gelince 20 dk dans da ettim. Yoksa içim rahat etmezdi :)
10 Şubatta başladığım yolculuğumu yarıladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…