merhaba azmınden dolayı senı kutluyorum.
15 gunde kac kg verdın
var tabi günlüğüm :) uğrarsan cok mutlu olurum biraz akıla ihtiyacım var :) iyi geceler
azmine hayran oldum arkadaşım.çok tebrikler.takip edeceğim ve ilk fırsatta ben de başlayacağım.ama önce psikolojik olarak hazır olmam gerek.çook az bu yediklerin:))bi de tatlı olmayınca hayat daha zor geliyo bana.ama ben de yemiyorum 5-6 haftadır doğru düzgün.ancak diyet çikolata bisküvi falan yiyorum arada.ha gayret az kalmış hedefine:))
kaç kilo verdin arkadaşım 25 günde? takipteyim unutma.her gün okuyorum:))) ona göre.bana örnek olacaksın sakın bozma bu motivasyonunu.
neler neler yapmadım ki:)diyetisyen kontrolünde diyet,spor,kavitasyon,lpg...aklına ne gelirse.ama yaş olmuş 40.metabolizmam çok yavaş birde troid beni mahvetti.sonunda basen ve bacaklarımdan lazer lipo bile yaptırdım.bu gün 1 ay oldu.karbonhidrat ve yağı az olan bir diyet yapıyorum.ameliyattan 3 hafta önce başladım. 3 kg verdim.3 hafta ara verdim.son bir haftadır tekrar başladım 1 kg daha verdim.ama seninkinden biraz daha çok yiyorum:)daha verilecek 8-9 kilom var.çünkü liposuctionla sadece 2,5 kg aldılar.o da bacaklarım çok kalın olduğu için.şu anda spor yasak.sanırım 2 hafta sonra spora başlayabilirim.senin ki de çok dengeli görünüyor.3 haftada 3 kg çok sağlıklı.umarım yaza kadar istediğimiz kiloya ulaşır istediğimiz kıyafetleri giyeriz.tabi sağlıkla olsun.benim kilo vermemde biraz hile oldu ama:)diyete devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?