Fal Sepeti Deneyimleri

armağan bana sonuç olarak da çıkmadı, çünkü bir önceki falını şuanki falında baya yalanladı. Çünkü ben soruyu sorarken sorduğum kişinin açıkça söylediklerini söyledim. Bu sefer tam tersi bir senaryo çizdi, çünkü yazdıklarımdan sonra önceki falımla uyuşarak bir şey söylemesi imkansızdı

Peki telefonda bakacak ya şimdi direkt arayacaklar o ara soru sormak anlatmak vs için 10 dk yetiyor mu astroda ilk kez baktıracağım ya hiçbi şey bilmiyorum konu da çok çok önemli bi konu benim için
Sen soru sormadan onlar basliyorlar genelde ve sonra bi kac dakika kaliyor soru icin

Kızlar ,burda çok deneyimlerimi paylaştım fal sepeti ile ilgili.Uzun zamandır da baktırmıyorum ,falı da hiç tasvip etmiyorum ama şu sıra çok zorlandım bi konuda.Burdan gördüğüm kadarıyla Ayda Deniz ,Aslı Duru övülmüş. İkisinden kimi önerirsiniz? Bu kişilere hiç baktırmadım.

Aydaya yıldızname aslıya katina yada tarot öneririm inşallah uyumlanırsınız her dediği oldu dediğim ikili

Bence hic bozma orucunu ikiside cikmadi cikmiyor bekle saten ne olcaksa oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…