Fal Sepeti Deneyimleri

Bana ikisi de vade sonuc filan her anlamda patladi

Ben beğeniyorum bana çıkıyor çoğunlukla
Bana geçmişi tutturamadı, çok alakasız şeyler söyledi. Gelecekle ilgili dedikleri daha çıkmadı, vadesi geçti ama ben bazı şeyleri tutturacağına inanıyorum.

Yine de biraz fazla olumsuz bence. Bir kişiyi sordum ilişki için, tanımıyorum daha bu kişiyi, önce gömdü, dedi bu kişi ilişkisinde bencil olabiliyor, yaralı bir insan, çevrenizdeki insanlardan sıkılacak, olumlu konuşamıyorum bu ilişkiyle ilgili. sonra iki kart daha açtı, tamamen değişti, ama yine de bu kişiyle birlikte olacağınızı görüyorum, hayırlı bir ilişki olacak, ilk defa "anlaşılıyorum, biri beni anlıyor" diye düşüneceğiniz hayırlı bir ilişki olacak dedi. iyi mi kötü mü yani ne diyor anlamadım:)

Kızlar Zeliş can şaka mı? Baktığının doğum haritası ile alakası yok. Bunlardan yüksek puanı nasıl almış?
iyi ol mutlu ol mutluluk senin için çok önemli diye diye yorum yapmıştı bana ne sorumun cevabı vardı nede bir öngörü sadece iyi ol dedi durdu ama seveni çok bir ablam bayılıyor ona

iyi ol mutlu ol mutluluk senin için çok önemli diye diye yorum yapmıştı bana ne sorumun cevabı vardı nede bir öngörü sadece iyi ol dedi durdu ama seveni çok bir ablam bayılıyor ona
Valla dinlerken başım ağrıdı. Aynı cümlelerin tekrarı. Motivasyon ve tavsiye cümleleri. 16 dakikalık yorumda doğum haritası ile ilgili bir şey yok

Valla dinlerken başım ağrıdı. Aynı cümlelerin tekrarı. Motivasyon ve tavsiye cümleleri. 16 dakikalık yorumda doğum haritası ile ilgili bir şey yok
birde birebir tekrar yapıyor hayret ediyor insan bir kelimenin bile yerini oynatmadan defalarca tekrar ediyor cümleyi insanın aklıyla oynuyor

Merhaba sparkly Deva Güneşe bıktırdınız mi ? Eger baktiysa nasil bakti size patladı mı?

Ben ona telefonda baktiemistim yarisinda gulmeye basladim ayy boyle neseli ol evet dedi iade kolay kolay vermiyo. zeliste bikac kisinin yorumu yayinlanmadi benim de yayinlanmadi destege sordum kisisel bilgi vermissinizdir dediler. yorumumda 'sadece motivasyon cumleleri kurup olumlama yapiyosunuz. hic begenmedim' yaziyodu

Merhaba sparkly Deva Güneşe bıktırdınız mi ? Eger baktiysa nasil bakti size patladı mı?

baktirdigim konuya en gec agustos sonu demisti olmadi. Ben deva ile uyumlanamaiyorum bence. surecteki kotu bi olayi bildi ama o kadar. ablama baktigi nerdeyse tamamen cikmisti o cok sever ben artik sohbet icin ararim

Canım ben de baktığınızın doğum haritası ile ilgisi yok motivasyon ve tavsiye cümleleri diye yorum yaptım. Bir yıldız verdim iade istedim ve iade ettiler. Zaten destek ekibi de dinleyince doğum haritası ile alakası olmadığını anlamıştır. Zeliş te iadeye onay vermiş. Evet neşeli ol falan diyor

baktirdigim konuya en gec agustos sonu demisti olmadi. Ben deva ile uyumlanamaiyorum bence. surecteki kotu bi olayi bildi ama o kadar. ablama baktigi nerdeyse tamamen cikmisti o cok sever ben artik sohbet icin ararim
Deva benim sonucu bilememişti. Ona çok güvenmeyin. Dediğinin tam tersi olmuştu

herkes ayni sikayeti yapiyo ama kadin halen populer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…