Kızlar ,burda çok deneyimlerimi paylaştım fal sepeti ile ilgili.Uzun zamandır da baktırmıyorum ,falı da hiç tasvip etmiyorum ama şu sıra çok zorlandım bi konuda.Burdan gördüğüm kadarıyla Ayda Deniz ,Aslı Duru övülmüş. İkisinden kimi önerirsiniz? Bu kişilere hiç baktırmadım.
Çıkan oldu mu başka yorumculardan peki?Bana ikisi de vade sonuc filan her anlamda patladi
Çıkan oldu mu başka yorumculardan peki?
Neyle ilgiliydi sorabilirmiyim
Hem ask hem is konusunda yorum aldim Melisa donukuk is konusunda yanıldı
Ben beğeniyorum bana çıkıyor çoğunluklaDeva güneş için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Bana geçmişi tutturamadı, çok alakasız şeyler söyledi. Gelecekle ilgili dedikleri daha çıkmadı, vadesi geçti ama ben bazı şeyleri tutturacağına inanıyorum.Ben beğeniyorum bana çıkıyor çoğunlukla
iyi ol mutlu ol mutluluk senin için çok önemli diye diye yorum yapmıştı bana ne sorumun cevabı vardı nede bir öngörü sadece iyi ol dedi durdu ama seveni çok bir ablam bayılıyor onaKızlar Zeliş can şaka mı? Baktığının doğum haritası ile alakası yok. Bunlardan yüksek puanı nasıl almış?
Kızlar Zeliş can şaka mı? Baktığının doğum haritası ile alakası yok. Bunlardan yüksek puanı nasıl almış?
Valla dinlerken başım ağrıdı. Aynı cümlelerin tekrarı. Motivasyon ve tavsiye cümleleri. 16 dakikalık yorumda doğum haritası ile ilgili bir şey yokiyi ol mutlu ol mutluluk senin için çok önemli diye diye yorum yapmıştı bana ne sorumun cevabı vardı nede bir öngörü sadece iyi ol dedi durdu ama seveni çok bir ablam bayılıyor ona
forumun hemfikir oldugu tek kisi zelis
onunla ilgili yoruma denk gelmemiştim ama tam bir facia. Öyle bir yorum yapmışlar ki kadına. Öve öve bitirememişler. Ben hiç tavsiye etmiyorum, doğum haritası da bakmıyor. Bu konuda bilgisi yok sanırım.forumun hemfikir oldugu tek kisi zelis
birde birebir tekrar yapıyor hayret ediyor insan bir kelimenin bile yerini oynatmadan defalarca tekrar ediyor cümleyi insanın aklıyla oynuyorValla dinlerken başım ağrıdı. Aynı cümlelerin tekrarı. Motivasyon ve tavsiye cümleleri. 16 dakikalık yorumda doğum haritası ile ilgili bir şey yok
Merhaba sparkly Deva Güneşe bıktırdınız mi ? Eger baktiysa nasil bakti size patladı mı?Her gun patlayan birilerini yazip moral bozuyorum farkindayim amaaaeda denizer vadede patladi. hic otelemedi yorumunu hic degistirmedi tutsrliydi.dogru analizleri vardi. en gec 7 eylul ama o tarihe kalacagini sanmiyorum demisti ve 7 eylul gecti ben size patlayan vade haberi veriyorum
Valla dinlerken başım ağrıdı. Aynı cümlelerin tekrarı. Motivasyon ve tavsiye cümleleri. 16 dakikalık yorumda doğum haritası ile ilgili bir şey yok
Merhaba sparkly Deva Güneşe bıktırdınız mi ? Eger baktiysa nasil bakti size patladı mı?
Canım ben de baktığınızın doğum haritası ile ilgisi yok motivasyon ve tavsiye cümleleri diye yorum yaptım. Bir yıldız verdim iade istedim ve iade ettiler. Zaten destek ekibi de dinleyince doğum haritası ile alakası olmadığını anlamıştır. Zeliş te iadeye onay vermiş. Evet neşeli ol falan diyorBen ona telefonda baktiemistim yarisinda gulmeye basladim ayy boyle neseli ol evet dediiade kolay kolay vermiyo. zeliste bikac kisinin yorumu yayinlanmadi benim de yayinlanmadi destege sordum kisisel bilgi vermissinizdir dediler. yorumumda 'sadece motivasyon cumleleri kurup olumlama yapiyosunuz. hic begenmedim' yaziyodu
Deva benim sonucu bilememişti. Ona çok güvenmeyin. Dediğinin tam tersi olmuştubaktirdigim konuya en gec agustos sonu demisti olmadi. Ben deva ile uyumlanamaiyorum bence. surecteki kotu bi olayi bildi ama o kadar. ablama baktigi nerdeyse tamamen cikmisti o cok sever ben artik sohbet icin ararim
Canım ben de baktığınızın doğum haritası ile ilgisi yok motivasyon ve tavsiye cümleleri diye yorum yaptım. Bir yıldız verdim iade istedim ve iade ettiler. Zaten destek ekibi de dinleyince doğum haritası ile alakası olmadığını anlamıştır. Zeliş te iadeye onay vermiş. Evet neşeli ol falan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?