Fal Sepeti Deneyimleri

Ben Aslı Duru'nun da yorumunu cok begendim kizlar geçenlerde ilk kez gitmiştim söylediği iki şey çok hızlı bi şekilde çıktı. Tarot baktirdim. Gecmisten ve anliktan da cok fazla nokta atisi vardi.

Kızlar astroda cudiye baktırdım çarpılmadım çok şükür 12 dakikası 190 tl tuttu
Güzel baktı yani aklımdaki soruya kartların verdiği cevabı güzel yorumladı aslında aklımdan zihnimden geçen de onun baktığı gibi yapmaktı. Öyle de yapacağım bakalım. Beğendim cudi nin falını güzeldi

siz de memnun kaldiniz mii? bence asla boş biri değil ya pembeci de değil olumsuz gördüğü bir şeyi söyledi geçmişle ilgili ve doğruydu
benim bir yılı geçmiştir düzenli baktırıyorum her dediğini yaşadım dediklerimden olumsuzu hiç saklamadı olmayacak olana olmaz dedi hep en son uzun yıllardır beklediğim umutsuz olduğum bir konuda aylarca temmuzu bekle dedi gerçektende temmuzda dediği oldu hatta buraya yazmıştım o zaman ayda içinde aynı şey geçerli ikiside bende hep anıda sürecide sonucuda doğru yorumladı

Bana haziran temmuz araniz inis cikislara ragmen oyle iyi olacak ki cok sevineceksin dedi. temmuzda ayrildik 3.kisiler kavgalar kiyametler temmuz sonu agustos iyi iletisimler olucak herseyin aciklamasini yapicak dedi engel yedim ne dediyse tam tersini yasayan tek kisi miyim anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…