Deva benim sonucu bilememişti. Ona çok güvenmeyin. Dediğinin tam tersi olmuştu
Ben bu işten birşey anlamadımherkes ayni sikayeti yapiyo ama kadin halen populer
Ben TAROT baktırmıştımonun kart yorumunu sevmiyorum. kahvede iyi deva ama onda da sureci iyi biliyo sonuca takilmamak lazim
Ciktimi sende? Ne güzel en azindan birimize ciksin artikBen Aslı Duru'nun da yorumunu cok begendim kizlar geçenlerde ilk kez gitmiştim söylediği iki şey çok hızlı bi şekilde çıktı. Tarot baktirdim. Gecmisten ve anliktan da cok fazla nokta atisi vardi.
Gecmisle ilgili söyledigi bi seyi teyit ettim, bi de öngördügü bi sey ertesi gün oldu valla ben de sasirdim. Siz yorum aldiniz mi Aslidan nasildi?Ciktimi sende? Ne güzel en azindan birimize ciksin artik
Evet aldim ama olmadi malesef keske olsaGecmisle ilgili söyledigi bi seyi teyit ettim, bi de öngördügü bi sey ertesi gün oldu valla ben de sasirdim. Siz yorum aldiniz mi Aslidan nasildi?
bende tarotla katina baktırıyorum hep kendisineBen Aslı Duru'nun da yorumunu cok begendim kizlar geçenlerde ilk kez gitmiştim söylediği iki şey çok hızlı bi şekilde çıktı. Tarot baktirdim. Gecmisten ve anliktan da cok fazla nokta atisi vardi.
Sen hep baktırıyor musun cudi yecudiye bundan sonra baktiricak olan olursa laf arasinda baska uygulamaya gecmesini ima edebilir mi ya lutfen sgfdgsfds cildiriyorum. CUDİ SESİMİ DUYYYYY
Sen hep baktırıyor musun cudi ye
siz de memnun kaldiniz mii? bence asla boş biri değil ya pembeci de değil olumsuz gördüğü bir şeyi söyledi geçmişle ilgili ve doğruydubende tarotla katina baktırıyorum hep kendisine
Cikmiyor o canımNadide ye baktıranlar bana özelden yazabilir mi
benim bir yılı geçmiştir düzenli baktırıyorum her dediğini yaşadım dediklerimden olumsuzu hiç saklamadı olmayacak olana olmaz dedi hep en son uzun yıllardır beklediğim umutsuz olduğum bir konuda aylarca temmuzu bekle dedi gerçektende temmuzda dediği oldu hatta buraya yazmıştım o zaman ayda içinde aynı şey geçerli ikiside bende hep anıda sürecide sonucuda doğru yorumladısiz de memnun kaldiniz mii? bence asla boş biri değil ya pembeci de değil olumsuz gördüğü bir şeyi söyledi geçmişle ilgili ve doğruydu
benim bir yılı geçmiştir düzenli baktırıyorum her dediğini yaşadım dediklerimden olumsuzu hiç saklamadı olmayacak olana olmaz dedi hep en son uzun yıllardır beklediğim umutsuz olduğum bir konuda aylarca temmuzu bekle dedi gerçektende temmuzda dediği oldu hatta buraya yazmıştım o zaman ayda içinde aynı şey geçerli ikiside bende hep anıda sürecide sonucuda doğru yorumladı
Merhaba baktırdıklarından çıkan oldu mu hiçEvet aldim ama olmadi malesef keske olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?