Değilsin. Kızlar Aslı duru çok övülüyor ama ben de tam tersini yaşadım hatta şöyle mesela ekimin sonlarında fal atmışım adamın bana aşk duygusu beslediğini söylüyor güvenilir nir insan bununla yolunuz var diyor iştahlı iştahlı anlatıyor, kasım ayında adam başkasıyla sevgili olmuşBana haziran temmuz araniz inis cikislara ragmen oyle iyi olacak ki cok sevineceksin dedi. temmuzda ayrildik 3.kisiler kavgalar kiyametlertemmuz sonu agustos iyi iletisimler olucak herseyin aciklamasini yapicak dedi engel yedim ne dediyse tam tersini yasayan tek kisi miyim anlamadim
cudi banada pembeci değildi ama arkadaşıma evlilik görmüştü sonuç evlilik değil ayrılık olducudi pembeci degil ya. aldatma gordugu de oldu barisma gordugu de ama asli hakkaten pembe. cevremde de olumsuz konustugu kimse gormedim ama tuhaftir cikan da gormedim. gul demir filan hep tartisilsa da daha isabetli
Ben de Aslı Duru ya baktırdım yeni ,çok olumsuz baktı ve umarım dedikleri bana da tüm tersi olurDeğilsin. Kızlar Aslı duru çok övülüyor ama ben de tam tersini yaşadım hatta şöyle mesela ekimin sonlarında fal atmışım adamın bana aşk duygusu beslediğini söylüyor güvenilir nir insan bununla yolunuz var diyor iştahlı iştahlı anlatıyor, kasım ayında adam başkasıyla sevgili olmuş
Ben sadece kahve atıyorum ona sorumda kartla da destekleyebilirsiniz diyorum. Sorumu ve kahve fotoğraflarımı hazırda bekletiyorum. Bildirim geldiği anda saniyede atıyorum anca öyle yakalanıyorSümeyra Yanmaz baktiranlar nasıl fal alabildiniz? İş arkadaşım baktırmak istiyor bir türlü almayı basaramiyoruz. Kadın online olmadığı hâlde bekleyenler değişiyor. 9da 1 kişi vardı şimdi 2 kişi olmuş online olmadı. Dün yakalamış kartları seçenek kadar sıra dolmuş ve alımı kapatmış.
Nasıl fal alınıyor? Değiyor mu bu kadar bekleyip uğraşmaya? Demet gibi sanırım bu sumeyra
Bildirim geliyor açıyor ama dolmuş oluyor. Bende deneyeceğim falı bırakmıştım ama ben bile hırs yaptım yaBen sadece kahve atıyorum ona sorumda kartla da destekleyebilirsiniz diyorum. Sorumu ve kahve fotoğraflarımı hazırda bekletiyorum. Bildirim geldiği anda saniyede atıyorum anca öyle yakalanıyor
Sonuçtan memnun musun peki?Ben sadece kahve atıyorum ona sorumda kartla da destekleyebilirsiniz diyorum. Sorumu ve kahve fotoğraflarımı hazırda bekletiyorum. Bildirim geldiği anda saniyede atıyorum anca öyle yakalanıyor
Orucunu bozdun yani sonucdaBen de Aslı Duru ya baktırdım yeni ,çok olumsuz baktı ve umarım dedikleri bana da tüm tersi olur
Evet bana yakın vade süreçleri hep biliyor yani ne zaman tartışacağız ne zaman düzeleceğiz vs. Pempeci diyenler var belki herkese ileri zamanda evlilik dediği için olabilir ama bana mesela son falında erkek arkadaşımla ufak bir tartşma görüp kaç saat sonra düzeleceğimizi söylemiştiSonuçtan memnun musun peki?
Saatine kadar?Evet bana yakın vade süreçleri hep biliyor yani ne zaman tartışacağız ne zaman düzeleceğiz vs. Pempeci diyenler var belki herkese ileri zamanda evlilik dediği için olabilir ama bana mesela son falında erkek arkadaşımla ufak bir tartşma görüp kaç saat sonra düzeleceğimizi söylemişti
Ya beğenmeyeni de var bu arada belki de ben ona çok inandığım için çıkıyor hep. Ben kahve atıyorum ama soruda kartla destekleyebilirsiniz diyorum atarkenSaatine kadar?
Kredi aldım vallahi sırf Sümeyra için bakalım ben mi arkadaşım mı önce yakalayacağız.. Kahve atmayı düşünüyorum sen ne baktiriyorsun ne önerirsin?
Sümeyra Yanmaz baktiranlar nasıl fal alabildiniz? İş arkadaşım baktırmak istiyor bir türlü almayı basaramiyoruz. Kadın online olmadığı hâlde bekleyenler değişiyor. 9da 1 kişi vardı şimdi 2 kişi olmuş online olmadı. Dün yakalamış kartları seçenek kadar sıra dolmuş ve alımı kapatmış.
Nasıl fal alınıyor? Değiyor mu bu kadar bekleyip uğraşmaya? Demet gibi sanırım bu sumeyra
Şimdi anladım Sümeyra olayını. Kısa vade çıktığı için baktiran doğal olarak tekrar geliyor ve rağbet artıyor.uzun baksin anlik bilsin dersen deger. sonucu bilsin dersen degmez1 yada 2 gun sonraki olayi gorur ama daha ilerisi cikmaz bana hep oyle oldu
Maalesef.. Aslı Duru ya baktırdın mı sen? Sonuç?Orucunu bozdun yani sonucda
Senle enerjisi tutmamış olamaz mı? Bana çok spesifik bildiği şeyler de oldu. Bence böyle keskin yönlendirmemek lazım. Herkese her falcı çıkmıyor zaten.Kiz cikmiyo bosuna baktirma fos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?