Fal Sepeti Deneyimleri

Ayrıca şundan dolayı da hakkının yenmesini istemem ben 6-7 dk lafı geveleyen saçma sapan falcılara sümeyra nın iki katı para vermişliğim var. Kadın en azından özenle uzun ve detaylı bakıyor aynı şeyleri tekrarlayıp durmuyor. Çıkmayanlar tabii olur herkese enerjisi tutacak diye bir şey yok. Demete de pempeci dediler kadın upuzun bir falla secerimi çıkardı ve söylediklerini yaşamaya da başladım ama başkasına çıkmamış mesela çıkmadı diyen de çok onun için. En azından yalandan herkese sallayan biri değil emek veriyor.

Banada sümeyra 20 dakikaya yakin bakdi ama cikmadi neyime yariyo uzun bakmasi tamam emek vermis ama bosa kürek sallamis 20 dakika boyunca

20dk söyledikleri içinde bildiği hiç mi birşey yoktu?
Arkadasim oldu herseyi gecmis ve ani cok iyi bildi ama ben napim gecmisi ve ani onu dedemde bilir ama ilerisi icin dedi hic bise olmadi tam tersi oldu adam senin icin ölüp bitiyo dedi adqm beni terk etti engelledi hatta daha ne diyeyim

Arkadasim oldu herseyi gecmis ve ani cok iyi bildi ama ben napim gecmisi ve ani onu dedemde bilir ama ilerisi icin dedi hic bise olmadi tam tersi oldu adam senin icin ölüp bitiyo dedi adqm beni terk etti engelledi hatta daha ne diyeyim
Bence senin fallar uzun vadede çıkacak öyle hissediyorum ben. Çok acele ediyorsun, zamana bırakmıyorsun, enerji dinlenmeden baktırdın hep, karıştı doğal olarak.

Bence senin fallar uzun vadede çıkacak öyle hissediyorum ben. Çok acele ediyorsun, zamana bırakmıyorsun, enerji dinlenmeden baktırdın hep, karıştı doğal olarak.
Öylemi diyorsun bilymiyorum bir ay olcak baktirmayali ve ilk defa bukadar uzun durdum saten hevesimde kalmadi sildim uygulamayi tek burayi okuyorum

Evet geri kalan hepsi olumlu konusdu yazicak edicek seno seviyor bir baska kisi daha cikicak sen karar vericeksin iki kisi arasinda diyende oldu ama tamamen bittigini bu ikisi dedi tek

2nci kisi gorup sen karar vereceksin e bagliyanlar cogu zaman olumsuz gorup soylemek istemeyenler oluyo ona dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…