Herkese her falcı çıkmıyor evet ve de bi kere çıkan diğer seferlerde de çıkmayabiliyor.Benim öyle kaç tane oldu.Senle enerjisi tutmamış olamaz mı? Bana çok spesifik bildiği şeyler de oldu. Bence böyle keskin yönlendirmemek lazım. Herkese her falcı çıkmıyor zaten.
Evet oluyor öyle ama en azından fos denecek biri de değil bence emek veriyor bayağa o yüzden yazdım onlarıHerkese her falcı çıkmıyor evet ve de bi kere çıkan diğer seferlerde de çıkmayabiliyor.Benim öyle kaç tane oldu.
Şimdi anladım Sümeyra olayını. Kısa vade çıktığı için baktiran doğal olarak tekrar geliyor ve rağbet artıyor.
Ee ben kahve atacağım, fotoğrafları yükleyene kadar yine dolacak o zaman. Arkadaşım kart seçerken sınır doldu çevrimdışı oldu anında.
Ben isterim o kadar hızlı olmama rağmen bazen sonlara kalıyorumtuyo ister misin
Sonuc tam tersi olduMaalesef.. Aslı Duru ya baktırdın mı sen? Sonuç?
İsteriiimtuyo ister misin
Bendede herseyi bildidi dedimSenle enerjisi tutmamış olamaz mı? Bana çok spesifik bildiği şeyler de oldu. Bence böyle keskin yönlendirmemek lazım. Herkese her falcı çıkmıyor zaten.
Başarırsam ilk kez baktiracagim benBen isterim o kadar hızlı olmama rağmen bazen sonlara kalıyorumsümeyra nın bence ilk baktığı fallar daha iyi
20dk söyledikleri içinde bildiği hiç mi birşey yoktu?Banada sümeyra 20 dakikaya yakin bakdi ama cikmadi neyime yariyo uzun bakmasi tamam emek vermis ama bosa kürek sallamis 20 dakika boyunca
Arkadasim oldu herseyi gecmis ve ani cok iyi bildi ama ben napim gecmisi ve ani onu dedemde bilir ama ilerisi icin dedi hic bise olmadi tam tersi oldu adam senin icin ölüp bitiyo dedi adqm beni terk etti engelledi hatta daha ne diyeyim20dk söyledikleri içinde bildiği hiç mi birşey yoktu?
Bence senin fallar uzun vadede çıkacak öyle hissediyorum ben. Çok acele ediyorsun, zamana bırakmıyorsun, enerji dinlenmeden baktırdın hep, karıştı doğal olarak.Arkadasim oldu herseyi gecmis ve ani cok iyi bildi ama ben napim gecmisi ve ani onu dedemde bilir ama ilerisi icin dedi hic bise olmadi tam tersi oldu adam senin icin ölüp bitiyo dedi adqm beni terk etti engelledi hatta daha ne diyeyim
Kendi adıma sevindiğimi söylemeden geçemeyeceğim ,umarım benimki de tam tersi olur canımSonuc tam tersi oldu
Öylemi diyorsunBence senin fallar uzun vadede çıkacak öyle hissediyorum ben. Çok acele ediyorsun, zamana bırakmıyorsun, enerji dinlenmeden baktırdın hep, karıştı doğal olarak.
Sana olumsuz sonuç çıkaran olmadı mı? Onlar bilmiş oluyor işte. En azından kısa vadede.Öylemi diyorsunbilymiyorum bir ay olcak baktirmayali ve ilk defa bukadar uzun durdum saten hevesimde kalmadi sildim uygulamayi tek burayi okuyorum
Özlem yildiz ve hermes demisdi amaSana olumsuz sonuç çıkaran olmadı mı? Onlar bilmiş oluyor işte. En azından kısa vadede.
Sadece iki kişi mi olumsuz konuştu gerçekten, emin misin?Özlem yildiz ve hermes demisdi ama
Ne bilim geriye kalan 1928282 kisi olumlu konusdu
Evet geri kalan hepsi olumlu konusdu yazicak edicek seno seviyor bir baska kisi daha cikicak sen karar vericeksin iki kisi arasinda diyende oldu ama tamamen bittigini bu ikisi dedi tekSadece iki kişi mi olumsuz konuştu gerçekten, emin misin?
Evet geri kalan hepsi olumlu konusdu yazicak edicek seno seviyor bir baska kisi daha cikicak sen karar vericeksin iki kisi arasinda diyende oldu ama tamamen bittigini bu ikisi dedi tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?