Fal Sepeti Deneyimleri

Yani hayatinda biri varmiydi peki sonuc itibariyle

var evet. arkadasimin sevgilisiydi bu. arkadasim boyle biri var galiba diye sordukca yok dediler. kesin konusunca da aralarinda bag yok demek ki diye kivirdilar. demet,fallawyu,fulya nas, cisem, asli duru, gul demir ve ikab. baska kim vardi hatirlamiyorum. bitek ikab ve gul olabilir de olmayabilir de diye yuvarlak konusmuslar

Bir de kızlar bu ayın 17’sinde Belgin kozak’la tekrar terminim var ama iptal edeceğim baktırmayacağım ona da geçen sene mart ayında baktırmıştım bana bütün sülalemin isimlerini saydı her şeyimi bildi hatta sevdiğim adamın ismine kadar biri söyledi ne yaptığını ne ettiğini her şeyi söyledi tekrar bak 10.01 alemi yok sizce de öyle değil mi

İsim bilmek önemli değil bence, gelecek tahminleri çıkıyor mu orası önemli.

İsim bilmek önemli değil bence, gelecek tahminleri çıkıyor mu orası önemli.
Evet ya bos bos 45 dakika boyunda sülalemin isimlerini saydi napim
Ben onu anladik cinlerin söylüyorda bana bir faydasi yok isde bu kisiyle olmicak ama ondan daha iyi biri olucak onla evleniceksin dedi ama suanlik birsey yok birde bise soruncada sinirleniyor whatsapp dan görüntülü bakiyor cips iye yiye bakmisdi

Ayyy o da kimmm nerden buluruzz

Sümeyra ya netleşmek için fal diyetimi bozdum ama daha çok aklımı karıştırdı, netlik yok, karmaşa çok. 4 ayrı vade var vadeleri bile karman çorman. keşke baktırmasaydım.

çıkabişle
Bana cikmamisti diye hatirliyorum
çıkacak ya da çıkmayacak bir şey söylememiş ki zaten, yaşanan süreci daha da karmaşık hale getirmiş. An lık nokta atışları var sanırım ondan da emin olamıyorum. 1 yıllık karmaşayı daha da karmaşık hale getirmiş resmen. sonuç yok. sonuç ihtimali de yok.

Dinledim simdi tekrar anda da iyi degildi ya patlamis

Dinledim simdi tekrar anda da iyi degildi ya patlamis
Benim ilk baktırışım 18dk lık konuşma ama özetle karmaşadan başka hiçbir şey yok. iletişim kesin var ama vadesi belli değil, 4 vadeden hangisi bilmiyorum, iletişim sonrası ne olacak belli değil, düzelme yok, tartışma da yok, ne var ne yok?

çok aşırı pişmanım dengeli ruh halimi allak bullak etti boşu boşuna. çok kızgınım çok sinirli ve gerginim lanet olsun fala da falcılara da ama önce benim allah belamı versin de kurtulayım.

Banada öle bakti iletişim var ne zaman verdi nede bisey bendede sana dedigi gibi ruh halimi bozdu kadin insanın enerjisini emiyor sinir ediyor.

karşı tar
Banada öle bakti iletişim var ne zaman verdi nede bisey bendede sana dedigi gibi ruh halimi bozdu kadin insanın enerjisini emiyor sinir ediyor.
karşı tarafı, sebepleri ve süreci çok iyi bildi buna bir şey diyemem ama fal buna rağmen karmakarışık kadın neyi neden nasıl söyledi, ne olacak ihtimaller nedir o bile karışık. 4 tane farklı vade var bu güne kadar baktırdığım en pişman olduğum fal. Tamam benim hislerimi söyledi ama başta söylediğiyle falın ortasında çelişiyor sonuna doğru başta söylemesi gerekeni söylüyor falan. olumlu diyemiyorum olumsuz diyemiyorum kötü diyemiyorum iyi diyemiyorum bu nasıl bir şey ya lanet olsun!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…