- 6 Şubat 2024
- 736
- 368
- 23
- 40
Nasil yani2nci kisi gorup sen karar vereceksin e bagliyanlar cogu zaman olumsuz gorup soylemek istemeyenler oluyo ona dikkat et
Demet bana öyle dedi :)2nci kisi gorup sen karar vereceksin e bagliyanlar cogu zaman olumsuz gorup soylemek istemeyenler oluyo ona dikkat et
Olmadimi sorma?Demet bana öyle dedi :)
Demet bana öyle dedi :)
Yani hayatinda biri varmiydi peki sonuc itibariyledemeti sevmiyorum cok kivirma payi birakiyor. aylardir olan 3.kisiyi gormemek sonra soruda kivirmak hos degilonun gibi asssssla kimse yok. iliskisi yok diyenleri yazmistim. hepsi facia
Yani hayatinda biri varmiydi peki sonuc itibariyle
ya daha yeni baktırdım biliyorsun burada yazmıştım sen vadeleri ne sanıyorsun anlamıyorum kiOlmadimi sorma?
Sanada yani iki kisi arasinda kalicaksin dediler öylemi hmm ozaman bu komplo teorisi falcilarin deseneya daha yeni baktırdım biliyorsun burada yazmıştım sen vadeleri ne sanıyorsun anlamıyorum ki
İsim bilmek önemli değil bence, gelecek tahminleri çıkıyor mu orası önemli.Bir de kızlar bu ayın 17’sinde Belgin kozak’la tekrar terminim var ama iptal edeceğim baktırmayacağım ona da geçen sene mart ayında baktırmıştım bana bütün sülalemin isimlerini saydı her şeyimi bildi hatta sevdiğim adamın ismine kadar biri söyledi ne yaptığını ne ettiğini her şeyi söyledi tekrar bak 10.01 alemi yok sizce de öyle değil mi
Evet ya bos bos 45 dakika boyunda sülalemin isimlerini saydi napimİsim bilmek önemli değil bence, gelecek tahminleri çıkıyor mu orası önemli.
Ayyy o da kimmm nerden buluruzzBir de kızlar bu ayın 17’sinde Belgin kozak’la tekrar terminim var ama iptal edeceğim baktırmayacağım ona da geçen sene mart ayında baktırmıştım bana bütün sülalemin isimlerini saydı her şeyimi bildi hatta sevdiğim adamın ismine kadar biri söyledi ne yaptığını ne ettiğini her şeyi söyledi tekrar bak 10.01 alemi yok sizce de öyle değil mi
Tel numarasi var istersen özelden yaz vereyim google de yazarsan cikar göyaAyyy o da kimmm nerden buluruzz
Bana cikmamisti diye hatirliyorumSümeyra ya netleşmek için fal diyetimi bozdum ama daha çok aklımı karıştırdı, netlik yok, karmaşa çok. 4 ayrı vade var vadeleri bile karman çorman. keşke baktırmasaydım.
çıkacak ya da çıkmayacak bir şey söylememiş ki zaten, yaşanan süreci daha da karmaşık hale getirmiş. An lık nokta atışları var sanırım ondan da emin olamıyorum. 1 yıllık karmaşayı daha da karmaşık hale getirmiş resmen. sonuç yok. sonuç ihtimali de yok.Bana cikmamisti diye hatirliyorum
Dinledim simdi tekrar anda da iyi degildi yaçıkabişle
çıkacak ya da çıkmayacak bir şey söylememiş ki zaten, yaşanan süreci daha da karmaşık hale getirmiş. An lık nokta atışları var sanırım ondan da emin olamıyorum. 1 yıllık karmaşayı daha da karmaşık hale getirmiş resmen. sonuç yok. sonuç ihtimali de yok.
Benim ilk baktırışım 18dk lık konuşma ama özetle karmaşadan başka hiçbir şey yok. iletişim kesin var ama vadesi belli değil, 4 vadeden hangisi bilmiyorum, iletişim sonrası ne olacak belli değil, düzelme yok, tartışma da yok, ne var ne yok?Dinledim simdi tekrar anda da iyi degildi yapatlamis
Banada öle bakti iletişim var ne zaman verdi nede bisey bendede sana dedigi gibi ruh halimi bozdu kadin insanın enerjisini emiyor sinir ediyor.Benim ilk baktırışım 18dk lık konuşma ama özetle karmaşadan başka hiçbir şey yok. iletişim kesin var ama vadesi belli değil, 4 vadeden hangisi bilmiyorum, iletişim sonrası ne olacak belli değil, düzelme yok, tartışma da yok, ne var ne yok?
çok aşırı pişmanım dengeli ruh halimi allak bullak etti boşu boşuna. çok kızgınım çok sinirli ve gerginim lanet olsun fala da falcılara da ama önce benim allah belamı versin de kurtulayım.
karşı tarafı, sebepleri ve süreci çok iyi bildi buna bir şey diyemem ama fal buna rağmen karmakarışık kadın neyi neden nasıl söyledi, ne olacak ihtimaller nedir o bile karışık. 4 tane farklı vade varBanada öle bakti iletişim var ne zaman verdi nede bisey bendede sana dedigi gibi ruh halimi bozdu kadin insanın enerjisini emiyor sinir ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?