- 6 Şubat 2024
- 736
- 368
- 23
- 40
Yaaa dinlemedin su garib kardesini sana dedimkarşı tar
karşı tarafı, sebepleri ve süreci çok iyi bildi buna bir şey diyemem ama fal buna rağmen karmakarışık kadın neyi neden nasıl söyledi, ne olacak ihtimaller nedir o bile karışık. 4 tane farklı vade varbu güne kadar baktırdığım en pişman olduğum fal. Tamam benim hislerimi söyledi ama başta söylediğiyle falın ortasında çelişiyor sonuna doğru başta söylemesi gerekeni söylüyor falan. olumlu diyemiyorum olumsuz diyemiyorum kötü diyemiyorum iyi diyemiyorum bu nasıl bir şey ya lanet olsun!?
Bende pembe falan da değil. iletişim var ama neden var orası da karışık ne olacağı daha da karışık ki sonuç da yok zaten. Zar zor toparladığım enerjimi de mahvetti başka bir şey yok.Banada 20 dakikaya yakim gecmis an iyi ama onlari napayim
Gelecekde toz pembeydi ah ah kara duman oldu pembe fallar
Herkese iletişim olacak diyor sanırım herkese 20 dk bakmis bana 10 dk bakmisti olumsuz yorum yapınca iaede etti birde beni değil onu çok acı çektirmesin gibi anlatti :)karşı tar
karşı tarafı, sebepleri ve süreci çok iyi bildi buna bir şey diyemem ama fal buna rağmen karmakarışık kadın neyi neden nasıl söyledi, ne olacak ihtimaller nedir o bile karışık. 4 tane farklı vade varbu güne kadar baktırdığım en pişman olduğum fal. Tamam benim hislerimi söyledi ama başta söylediğiyle falın ortasında çelişiyor sonuna doğru başta söylemesi gerekeni söylüyor falan. olumlu diyemiyorum olumsuz diyemiyorum kötü diyemiyorum iyi diyemiyorum bu nasıl bir şey ya lanet olsun!?
Bende de ole iletişim olacakmış ama dönme adına değil niye kursun iletişim o zaman .herkese bu tarz konuşuyor sanirimBende pembe falan da değil. iletişim var ama neden var orası da karışık ne olacağı daha da karışık ki sonuç da yok zaten. Zar zor toparladığım enerjimi de mahvetti başka bir şey yok.
O kadar sıranın sebebi bu mu yani? kısa vadesi çıkıyormuş da kadın 4 ayrı vade vermiş hangisi çıkacak? saçma sapan iş.Bende de ole iletişim olacakmış ama dönme adına değil niye kursun iletişim o zaman .herkese bu tarz konuşuyor sanirim
Neyse dur bakalim belkide günahini aliyoruz cikarO kadar sıranın sebebi bu mu yani? kısa vadesi çıkıyormuş da kadın 4 ayrı vade vermiş hangisi çıkacak? saçma sapan iş.
Birde sen kac zamandir baktirmiyordun?Bende pembe falan da değil. iletişim var ama neden var orası da karışık ne olacağı daha da karışık ki sonuç da yok zaten. Zar zor toparladığım enerjimi de mahvetti başka bir şey yok.
Bana başka bir konuda olumlu konuştu vade verdi anlarız birde olumsuz bir konu nasil olumlu gördü bilmiyorumO kadar sıranın sebebi bu mu yani? kısa vadesi çıkıyormuş da kadın 4 ayrı vade vermiş hangisi çıkacak? saçma sapan iş.
Azure Işık hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben emin olamadim ondanAzure Işık hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben de emin olamıyorum bir türlü çıkan şeyleri de oluyor bazen abartıyor da bilemedimBen emin olamadim ondan
Dediklerinden çıkan çıkmayan oldu mu peki yakın vadedeBen emin olamadim ondan
Bende ani ve kisiyi bilemedi cok cimri biri dedi ama tam tersi har vurup harman savuran biri ben begenmemisdim vadeside gecdi satenDediklerinden çıkan çıkmayan oldu mu peki yakın vadede
Banada karidik konusmadi net ve düzgün anlasilir konusdu ama cikmadi malesef mayis ayinda baktirdimBu arada iş arkadaşım Sümeyra yanmaz dan çok memnun kalmış ona karışık gelmemiş, ki onun durum yani kişisel durumu zaten karışık ama güzel bakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?