Fal Sepeti Deneyimleri

Yaaa dinlemedin su garib kardesini sana dedim
Fos diye ama sakalimiz yoki sözümüz gecsin

Banada 20 dakikaya yakim gecmis an iyi ama onlari napayim
Gelecekde toz pembeydi ah ah kara duman oldu pembe fallar
Bende pembe falan da değil. iletişim var ama neden var orası da karışık ne olacağı daha da karışık ki sonuç da yok zaten. Zar zor toparladığım enerjimi de mahvetti başka bir şey yok.

Herkese iletişim olacak diyor sanırım herkese 20 dk bakmis bana 10 dk bakmisti olumsuz yorum yapınca iaede etti birde beni değil onu çok acı çektirmesin gibi anlatti :)

Bende pembe falan da değil. iletişim var ama neden var orası da karışık ne olacağı daha da karışık ki sonuç da yok zaten. Zar zor toparladığım enerjimi de mahvetti başka bir şey yok.
Bende de ole iletişim olacakmış ama dönme adına değil niye kursun iletişim o zaman .herkese bu tarz konuşuyor sanirim

Bende de ole iletişim olacakmış ama dönme adına değil niye kursun iletişim o zaman .herkese bu tarz konuşuyor sanirim
O kadar sıranın sebebi bu mu yani? kısa vadesi çıkıyormuş da kadın 4 ayrı vade vermiş hangisi çıkacak? saçma sapan iş.

Bu arada iş arkadaşım Sümeyra yanmaz dan çok memnun kalmış ona karışık gelmemiş, ki onun durum yani kişisel durumu zaten karışık ama güzel bakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…