Anladım teşekkür ederimBende ani ve kisiyi bilemedi cok cimri biri dedi ama tam tersi har vurup harman savuran biri ben begenmemisdim vadeside gecdi saten
Sen ve sparky anlaşılmaz bir şekilde fallarınız çok acayip oluyor nedense :)
sende simdiye kadar dogru dürüst cikan oldumu ?? Gercekden memnun kaldigin?Sen ve sparky anlaşılmaz bir şekilde fallarınız çok acayip oluyor nedense :)
Kamelyam çok memnunum. Lindaaa seni kıskandırmak için biri var diyecek demiş falında bi hafta sonra aynen öyle olmuş ben sonradan farkettim.S
sende simdiye kadar dogru dürüst cikan oldumu ?? Gercekden memnun kaldigin?
Bu kişiler uzun vade verdiği için tekrar fal atarsam sadece karşı tarafın anlık enerjisini soruyorum başka hiçbir şey sormuyorum, onlar buna odaklaninca başka başka spesifik detayları da görüyorlar zaten.Kamelyam çok memnunum. Lindaaa seni kıskandırmak için biri var diyecek demiş falında bi hafta sonra aynen öyle olmuş ben sonradan farkettim.
Benim için kısa vade veren kimse olmadı. Lunara, Cudi, Sümeyra, Demet, Fallawyu, Kamelyam, Durrin, Gökçe Aksoy, Deva uzun vade verdi. Bunları beğeniyorum.
Ama tam olarak cikan yokKamelyam çok memnunum. Lindaaa seni kıskandırmak için biri var diyecek demiş falında bi hafta sonra aynen öyle olmuş ben sonradan farkettim.
Benim için kısa vade veren kimse olmadı. Lunara, Cudi, Sümeyra, Demet, Fallawyu, Kamelyam, Durrin, Gökçe Aksoy, Deva uzun vade verdi. Bunları beğeniyorum.
Ya sen felaket tellalı mısın?Ama tam olarak cikan yok
Hiçbir fal tam olarak çıkamaz. Fal kehanet değil yol haritası sunar, sen kendi hislerine ve mantığına göre hareket ederek/etmeyerek sekillendirirsin.Ama tam olarak cikan yok
Uzun vadeden kastin ne ay mi yil miYa sen felaket tellalı mısın?Bana uzun vade verildi diyorum zaten.
Yeni baktirdimDediklerinden çıkan çıkmayan oldu mu peki yakın vadede
Banada çok olumluydu kitap gibi okumuştu karşı tarafı çıkmadiZülal sen de cok uzun bakmisdi ve olumluydu onda da cok ümitliydim ama malesef mayis ayinda baktkedim onada
Aynen banada güzel güzel olumlu ve karsi tarafi niye ayrildimizi ne yaptini insan diyo tamam bukadarini biliyosa kesin cikar ama sorna fos cikiyoBanada çok olumluydu kitap gibi okumuştu karşı tarafı çıkmadi
Bu kişiye nasıl ulaşırım ?Kesinlikle reklam değil, ki olsa da olur aslında neyse..
Benim 6-7 yıldır horary sorusu baktirdigim ve her dediğini yaşadığım bir astroloğum var, adı Gül Fidan. Önerdiğim kişiler de aynı şekilde.
Ben bundan sonra onunla devam, araya saçma sapan falcilar soktum boşu boşuna enerjim param gitti. Ama Demet8888 tanıdığım için gerçekten şanslı hissediyorum falcilar arasında onu hariç tutayım :)
İg adresi UranusyenroseBu kişiye nasıl ulaşırım ?
Hep olunlu ve cikmiyoKızlar Sümeyra hiç olumsuz konuşuyor mi yoksa hep olumlu hatta pembe mi
Özelden bana bir kaç kişi olumsuz söylediğini söylemiştiKızlar Sümeyra hiç olumsuz konuşuyor mi yoksa hep olumlu hatta pembe mi
Eğer Binnaz daki Doğa Dan’sa uzak durastro doğa can a baktıran oldu mu
Değil bence. Sesler farklı.Eğer Binnaz daki Doğa Dan’sa uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?