Fal Sepeti Deneyimleri

Sen ve sparky anlaşılmaz bir şekilde fallarınız çok acayip oluyor nedense :)

niye ya bende sureci ve yakini iyi bilenler var. sonuc biliyosun gecen yillarda gunu gunune ciktigi icin baktirdiklarim bu yil tovbe ya sacma sapan ki bu yasadiklarimi ufak tefek bilenler de oldu. uzay, deva filan cikacak sorunlari gunuyle bilmislerdi keske bilmeselerdi

S

sende simdiye kadar dogru dürüst cikan oldumu ?? Gercekden memnun kaldigin?
Kamelyam çok memnunum. Lindaaa seni kıskandırmak için biri var diyecek demiş falında bi hafta sonra aynen öyle olmuş ben sonradan farkettim.

Benim için kısa vade veren kimse olmadı. Lunara, Cudi, Sümeyra, Demet, Fallawyu, Kamelyam, Durrin, Gökçe Aksoy, Deva uzun vade verdi. Bunları beğeniyorum.

Bu kişiler uzun vade verdiği için tekrar fal atarsam sadece karşı tarafın anlık enerjisini soruyorum başka hiçbir şey sormuyorum, onlar buna odaklaninca başka başka spesifik detayları da görüyorlar zaten.

Yani öyleydi 1 ayı geçti baktirmiyorum, Sümeyra denedim işte o da aklımı karıştırdı ama uzun vadesi gayet mantıklı. Karışı taraf dünyanın en inatçı, en kibirli, en karmaşık kişisi olunca falcılar da haklı

Ama tam olarak cikan yok

Bu kişiye nasıl ulaşırım ?

Eğer Binnaz daki Doğa Dan’sa uzak dur
Değil bence. Sesler farklı.
Astroda kimi önerirsiniz?
Daha önce aslında hiç kimse çıkmadı bana. Anı bildiler.
Cudi ilk falında iyi denmiş ama sadece olasılık olarak söylediği bir şey oldu. Ama yani sebebini bile bilemedi.
Arya nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…