Fal Sepeti Deneyimleri

Ben Astro’yu tövbe ettim kuzum. 2-3 sene önce €10 diyip €55 kredi kartımdan çektiklerinde bi daha bulaşmadım

Artik fallara inanmadigim için astrologlari arastirmaya basladim.
Horary deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

dort kisi liste yaptik. eklenecekler var eklemek istemediklerimiz var. disarda baktirdiklarimiz var hepsi karman corman oldugu icin tellwe ve falsepeti ile basliyoruzusendigimden cikti cikmadi listesini sonra yazicam tembel oldugum icin boyle 3 parca filan olur

kamelyam: iki kisiye cikti diger ikimiz denemedik
gunune gore detay yakaliyo gununde değilse gecistirir gibi bakiyo. uslubu zorla bakim yapiyor gibi. kardesime isimleri tam yazsana benim fallar kesin cikar gorursun diye mesaj attigi icin bizler daha baktirmayiz. tavri tuhaf

asli gul 3.kisi yada iliskide baska olumsuzluklar gordugunde cat diye soylemeyip yumuşatarak soyluyo bu da olumsuzu kacirmaya sebep olabiliyo. eskiden olumsuzu acik soylerdi o zamanlar asli negatif denip durdugu icin boyle yaptigini dusunuyorum
demet : pembe pembe pembe. 3.kisi gormedi ama varmis barisma gordu ama 3.kisi filan derken hepsi fos. cok uzun yorumluyo cogu kismi gereksiz detay
nurbin: anlik sorunlari iyi bildi gelecek vadesine var. yorumu imkansiz degildi cikacagini dusunuyorum. pembeci oldugunu dusunmuyoruz birimizin sordugu konuya net olumsuz konustu
nevin gul: bakim oncesi cok soru sordugundan baktirmadik.zorla bakiyo gibi tavri var kisinin yasini, burcunu osunu busunu ver diyo oyle hepimiz yorum yapariz. gereksiz
zeynep cetin : cok cok emek veriyor ama detay yakalarsa o detaya uymak icin oyle zorluyo ki yorum bastan asagi degisiyor. kredisi dusukken baktirilabilir. bi sey belli etmeden baktiririm diyosaniz zamlanmadan deneyin. tlfda baktirilmaz ses kaydi alin cunku cok uzun bakiyor. bizde en kisa baktigi 16 dk filan.pembeci yada olumsuzu seviyo diyemiyoruz cunku birimize cok pembe digerimizi duvardan duvara vurmus
zelis can : yorum yapmiyorum hepiniz biliyosunuz olumlu dusunelim hayirlisiyla her sey guzel olacak kader kismet. fal baktirmayayim moral motivasyon konusmasi yapayim diyosaniz dogru kisi
Armagan: surec istemiyorum sonucu soylesin yeter diyosaniz olur. forumda cikmadigi kisiler var ama bizde sonuc bildi. surecten de soyledigi ufak tefek seyler olmustu. agzindan 'eee sonra!!???' diye zorla laf almasak guzel olucak
Namaste : en son pasif gozukuyodu halen oyle mi bilmiyorum. olumsuza acigim demezseniz pembe tablo cizer yollar onceden yazmistim. olumsuza acigim dedim zaman heh iyi o zaman simdi gorduklerimin hepsini soyleyebilirim demisti

mira bayrak: ilk fali cok iyi olanlardan sonrakilerde hep mantikla yorum yapip soru sorarsaniz sorulardan yuruyo. İlk falda memnun kalip sonradan gelmeniz icin midir nedir her soruya cok ozenliyken sonra baktiklarinda oyle degil ve iade etmiyo

isilay: pembeci denmesini anlamiyorum cunku olumsuz yorumlari fazlasiyla oluyo hatta bazen inatlasiyo ablacim olumlu konusmayi isterim ama olmazzz diye dusunceler icin en iyilerden cogu dedigini dogrulayabilmisimdir.cevremdekiler icin de gecerli

azure: bir fali cok olumlu digeri olumsuzdan beter. fallar arasinda iki gun var hepimiz icin ayni. iki kiside ilk fali patladi ikincisi de cikar gibiydi ama sonuc cok daha farkli oldu

eda denizer: anlik ve dusuncelerde cok iyi oldugunu gorduk. dediklerini dogrulayabildik. vadeler tutmadi. oyle dendigi gibi pembeci degil

cicek celen: hic detay vermedim ama anlik o kadar degisik konular bildi ki inanamadim. sen bunlari sormussun ama sunlari da gordum dedi baska konulari da yorumladi ve cok basarili bulduk

tugce leo:bu kadar kisinin bilemedigi tuhaf bi detayi bildi. anlik durumlar icin baktirilabilir. vadesinin tuttugu kimseyi gormedik
mine ay: karakter yorumu cok iyi anlik guzel yorumlari var ama olumsuza yatkin

fulya gonulacar: burda ciseme isilaya filan abla derler ama bence fulya gercek abla vadeleri azicik sapmayla hep cikti. pembe tablo cizdigi var bu adamdan bisey olmaz dedigi var.tamamen o anki gorusune gore baktigini dusunuyorum. bos konusup pembe tabloyla oyalamiyo ama o da cogunda cok kibar ve yumusatarak soyledigi icin kacirilabiliyor

sibel avci: iliskisi iyi giden kotu giden farketmez kime baktiysa sana 2nci biri cikicak kafan karisicak diyor. risk almak istemiyor. is konusunda bile 2nci secenek cikabilir demisligi var. kredisini hakettigini dusunmuyoruz

melek topal : en son pasifti ama donerse baktirabilirsiniz. enerjisi tavri cok tatli. olumsuz soylese bile o tatliligi sayesinde sizi etkilemiyo karakter analizinde iyiydi anlik cok konu bildi
zulal: gecmisi ani cok iyi biliyor gelecek belirsiz ama vadesi geceli cok oldu. iddiali tavri guven veriyor oyuna gelmeyin bos biri degil ama o kredilik de degil
aysan topcu: simdiki kredisi kac bilmiyorum ama kredisi azken baktirilabilir. cerezlik fal kahve falinda konu detay filan belirtmez genel baktirirsaniz bakabiliyo guzel detay yakaliyo ama belli konuda kahve atarsaniz baska fala yonlendirir

Asli yilmaz: asliyla kafamiz karisik. birimize her falinda cok iyi, birimize ilk falda iyi digerinde cok kotu, baskasina her falda kotu. tamamen sansiniza kalmis. ama uyumlanamadiginizi farkederse kendisi hemen iade veriyo bu yonden guzel. ilk fallari iyi. denenebilir

lunara: gecmis yorumu yerine gelecek yorumu yapsin kisa oz konussun diyosaniz baktirilabilir. ayrilicagimi ve sonraki sureci iyi bilenlerden oldu. armagan gibi yani sonuc odakli ve laf dolandirma yok. bize cikti. zahmet edip donerse tekrar baktirilabilir

tuana duygu: ilk geldiginde denemistik yeni oldugundan heycanli miydi bilemem. iyi niyetli,tatli biri ama falda siyah beyaz yok hep gri birakiyo. dort kisiyiz ucumuz denedik hepimize olabilir de olmayabilir de seklinde yorumu var. iade aldik

Elena: ilk fali %95 cikmisti ama daha o cikmadan 2.fali attim ilk faliyla celisti ve iade istedim. İlk fali ciktiktan sonra tekrar baktirmak istedim o istemedi. destek ekibiyle kavga kiyamet ikna ettim bakti ve 3.fali da cogu cikmis oldu. o falda bahsettiklerini yasadim. 3te 2 oldu

arya cicek didar fulya nas, filiz cetin bu ucuk fiyatli dortluye tek tek yazmak istemedik. sonuca hepsi ayni konustu cikan eden yok. anlik dogrulanabilir degil klasik kadin erkek sorunlarindan yuruyolar. o kadar kredi olmasi bizi halen sasirtiyo

gul demir: iskambil kullandigi bakimlar dikkate alinabilir gerisi cikmaz. anlik tutturduklari var

beyza deniz,dilara yaman tavsiye etmediklerimiz arasinda.

Ben bu falcilarin içinde 2-3 tane hariç ilk kez görüyorum isimleri nasıl kurcalayıp buluyorsunuz siz bunları ya

Demet bana hiç pembe olmadı ilk falimdan beri karşı taraftan umutsuz konuşuyor. Kamelyam da hiç o kadar iddialı olmadı onu da beğenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…