Fal Sepeti Deneyimleri

Ben de Duygu Denız baya olumsuz konuştu. Kız kardesım baktırdı ona da olumsuz konuştu. Hatta istersen iade edelim bakmayalım dedi

duygudan cok once iade almistim kendiyle celisip durmustu. bazen cok sacmaliyo.
benim cok memnun olduklarim var cikabilir dediklerim var ama daha cikan yok

duygudan cok once iade almistim kendiyle celisip durmustu. bazen cok sacmaliyo.
benim cok memnun olduklarim var cikabilir dediklerim var ama daha cikan yok
Duygu Deniz iki kişi için olumsuz gördü ve dediği gibi oldu hatta sitedeki bütün falcılara baktırdım ben hepsi olumlu söyledi sadece o olumsuz söylemişti o dönem için bu kadın faldan anlamıyor diye düşünmüştüm Sonra baktım Onun dediği gibi çıktı çok peş peşe göndermedim fal O yüzden falların ikisi çelişti diyemiyorum

Bende cikmadi duygu deniz gecen sene musikli ortamda kitap okumayi seven entelektüel biriyle taniscakdimex de geri dönücekdi

1037.sayfada vardaha eskide duygu deniz bende hic bilemedi dediginiz mesajlar var yalniz onu anlamadim. sonradan mi bilmeye basladi
Olumsuz konuştuğu zamandır o. Daha önce dediğiniz 2022 ler olması lazım 4 yıl geçti Hatta onu bildiğini fark edince 2023 yılında baskasını sordum ona da olumsuz dedi. Ben de insanların duygu deniz olumlu demesine şaşırıyorum bir bana nasip olmadı olumlu yorumu kız kardeşime de baktı birleşme yok dinlemek istemezsen iade edebilirsin dedi.

Son düzenleme:
Arkadaşım Armağana baktırdı, burada detaysiz ama sonuç odaklı denmiş ama son derece detaylı ve güzeldi. Keşke bende baktırsaydim diye düşünmedim değil :)

Arkadaşım Armağana baktırdı, burada detaysiz ama sonuç odaklı denmiş ama son derece detaylı ve güzeldi. Keşke bende baktırsaydim diye düşünmedim değil :)

burdakilerin istedigi gibi gecmis,karakter analizi odur budur cok yapmiyo ya. ben seviyorum o ayri. bi de tlfda baktiriyorum o zaman yoruyo insanı.agzindan zorla laf aliyo gibi oluyosunses kaydinda daha rahat

İg adresi Uranusyenrose
Ya bu horary de mi enerji meselesi acaba. Siz böyle diyince ben de kendisinden randevu alıp baktırdım ama çok alakasız şeyler söyledi. Ağzımdan laf almaya çalışıp kendince yorumlamaya çalıştı falan. Saçmaladı ama acaba mı diye şüpheye düştüm, exle ortak tanıdıkla iletişime geçtim hatta ve içim rahatladı. Çok bol keseden sallıyor bence, benimle uyuşmadı yani çok üzüldüm verdiğim paraya

Buna üzüldüm gerçekten, ilk kez memnun kalmayan biri oldu kendisinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…