Pembe mi baktı falına
Ben de Duygu Denız baya olumsuz konuştu. Kız kardesım baktırdı ona da olumsuz konuştu. Hatta istersen iade edelim bakmayalım dedihepsi pembe
Ben de Duygu Denız baya olumsuz konuştu. Kız kardesım baktırdı ona da olumsuz konuştu. Hatta istersen iade edelim bakmayalım dedi
Kim var mesela.
Duygu Deniz iki kişi için olumsuz gördü ve dediği gibi oldu hatta sitedeki bütün falcılara baktırdım ben hepsi olumlu söyledi sadece o olumsuz söylemişti o dönem için bu kadın faldan anlamıyor diye düşünmüştüm Sonra baktım Onun dediği gibi çıktı çok peş peşe göndermedim fal O yüzden falların ikisi çelişti diyemiyorumduygudan cok once iade almistim kendiyle celisip durmustu. bazen cok sacmaliyo.
benim cok memnun olduklarim var cikabilir dediklerim var ama daha cikan yok
Bende cikmadi duygu deniz gecen sene musikli ortamda kitap okumayi seven entelektüel biriyle taniscakdimDuygu Deniz iki kişi için olumsuz gördü ve dediği gibi oldu hatta sitedeki bütün falcılara baktırdım ben hepsi olumlu söyledi sadece o olumsuz söylemişti o dönem için bu kadın faldan anlamıyor diye düşünmüştüm Sonra baktım Onun dediği gibi çıktı çok peş peşe göndermedim fal O yüzden falların ikisi çelişti diyemiyorum
İkisine birden mi gelecek dedi. Yedi kocalı Hürmüz müyüz biz deseydınBende cikmadi duygu deniz gecen sene musikli ortamda kitap okumayi seven entelektüel biriyle taniscakdimex de geri dönücekdi
1038 sayfa nasıl bulayım
Olumsuz konuştuğu zamandır o. Daha önce dediğiniz 2022 ler olması lazım 4 yıl geçti1037.sayfada vardaha eskide duygu deniz bende hic bilemedi dediginiz mesajlar var yalniz onu anlamadim. sonradan mi bilmeye basladi
Forumun arama yerine Duygu Deniz yazarsanız tüm yorumları çıkıyor.1038 sayfa nasıl bulayım
Forumun arama yerine Duygu Deniz yazarsanız tüm yorumları
Arkadaşım Armağana baktırdı, burada detaysiz ama sonuç odaklı denmiş ama son derece detaylı ve güzeldi. Keşke bende baktırsaydim diye düşünmedim değil :)
Ya bu horary de mi enerji meselesi acaba. Siz böyle diyince ben de kendisinden randevu alıp baktırdım ama çok alakasız şeyler söyledi. Ağzımdan laf almaya çalışıp kendince yorumlamaya çalıştı falan. Saçmaladı ama acaba mı diye şüpheye düştüm, exle ortak tanıdıkla iletişime geçtim hatta ve içim rahatladı. Çok bol keseden sallıyor bence, benimle uyuşmadı yani çok üzüldüm verdiğim parayaİg adresi Uranusyenrose
Buna üzüldüm gerçekten, ilk kez memnun kalmayan biri oldu kendisinden.Ya bu horary de mi enerji meselesi acaba. Siz böyle diyince ben de kendisinden randevu alıp baktırdım ama çok alakasız şeyler söyledi. Ağzımdan laf almaya çalışıp kendince yorumlamaya çalıştı falan. Saçmaladı ama acaba mı diye şüpheye düştüm, exle ortak tanıdıkla iletişime geçtim hatta ve içim rahatladı. Çok bol keseden sallıyor bence, benimle uyuşmadı yani çok üzüldüm verdiğim paraya
Uzak vadeden kastın nedir? 2-3 ay sonrası içinse uzun değil.Kamelyam hep uzak vade mi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?