kimin baktığına bağlı. ben gerçekten görebilen biriyse %100 geleceği göstereceğine inanıyorum. ama bence falsepeti'nde böyle biri yok.Benim aslında söylemek istediğim, falın geleceği %100 kesin olarak gösterdiğine inanmadığım. İstisnaları bilemem ben kendi hayat deneyimime göre yorumluyorum. Enerjiler değişiyor derken kastım hayatın akışının sabit olmaması. Bizim seçimlerimiz, attığımız küçücük bir adım ya da hiç beklemediğimiz bir olay bile geleceğin yönünü değiştirebiliyor. O yüzden fal benim için kesinlik değil, o anki ihtimaller üzerinden bir yorum gibi. İnsanlar da biraz merak, biraz da kendini rahatlatmak veya yolunu görmek için baktırıyor. Benim de fal baktırma sebebim bunlara benzer.
Yani evet varsa da böyle platformlarda uğraşmaz zaten herhaldekimin baktığına bağlı. ben gerçekten görebilen biriyse %100 geleceği göstereceğine inanıyorum. ama bence falsepeti'nde böyle biri yok.
Fala inan biri kadere inaniyor demek sanki islamla çok örtuşmeyen bir şey. Falan inanmamak lazim. Bende biliyorum gelecegi söyleyen her şeyi bilen falcilar evimin içini odamdaki eşyalarin yerini tarif edenler gördüm ama anlatmak istedigim adamin madde halindeki durumuna ve o halde aldigi kararlara muhahale edemediler ve asla bilemediler. Seni arayacak diyorlar evet ariyor ama beni sevdigi icin degil kafadi uyuşmuş bir haldeyken konuşmak istedigi icin ariyor ve bunu en iyi medyum benim diye bile bilemez çünkü tahmin edilebilir bir şey degil. Onun haricinde zaten bildikleri çok şey oldugunu zaten soyledim ama o hür iradeyle alinan kararlari kimse bana soyleyemedi. Sizin baktirdiginiz kimse eminim o bile bana bunu soyleyemez kimse o kadin verin bana numarasini lutfen denemek isterim"enerjiler değişir" falcıların sallama bahanesi. ben 10 yıl sonrasını sahne sahne bilen falcı biliyorum. fala inanan biri kadere de inanıyordur. kader de öyle enerjiyle falan değişen bir şey değil. bir şey olacaksa olur, olmayacaksa olmaz. milleti söğüşlemek için yok "kısa dönem bakıyorum", yok "enerjiler değişir", hep para tuzağı bunlar.
Fala inan biri kadere inaniyor demek sanki islamla çok örtuşmeyen bir şey. Falan inanmamak lazim. Bende biliyorum gelecegi söyleyen her şeyi bilen falcilar evimin içini odamdaki eşyalarin yerini tarif edenler gördüm ama anlatmak istedigim adamin madde halindeki durumuna ve o halde aldigi kararlara muhahale edemediler ve asla bilemediler. Seni arayacak diyorlar evet ariyor ama beni sevdigi icin degil kafadi uyuşmuş bir haldeyken konuşmak istedigi icin ariyor ve bunu en iyi medyum benim diye bile bilemez çünkü tahmin edilebilir bir şey degil. Onun haricinde zaten bildikleri çok şey oldugunu zaten soyledim ama o hür iradeyle alinan kararlari kimse bana soyleyemedi. Sizin baktirdiginiz kimse eminim o bile bana bunu soyleyemez kimse o kadin verin bana numarasini lutfen denemek isterim
Kaderin yazılmış olmasının ve birilerinin bunu bilmesinin İslam'la çelişen bir yanı yok. Kuran'da zaten geleceği görebilen ruhların/varlıkların olduğu rivayet ediliyor. Sadece İslam 'fal baktırmayın' diyor. Yani kaderiniz yazılmış, bunu yaşayın ama geleceği görmeye çalışmayın diyor. Hatta geleceği görmeye çalışmayı ve bunu değiştirmeye çalışmayı günah kabul ediyor. O nedenle fal baktırmayın diyor.Fala inan biri kadere inaniyor demek sanki islamla çok örtuşmeyen bir şey. Falan inanmamak lazim. Bende biliyorum gelecegi söyleyen her şeyi bilen falcilar evimin içini odamdaki eşyalarin yerini tarif edenler gördüm ama anlatmak istedigim adamin madde halindeki durumuna ve o halde aldigi kararlara muhahale edemediler ve asla bilemediler. Seni arayacak diyorlar evet ariyor ama beni sevdigi icin degil kafadi uyuşmuş bir haldeyken konuşmak istedigi icin ariyor ve bunu en iyi medyum benim diye bile bilemez çünkü tahmin edilebilir bir şey degil. Onun haricinde zaten bildikleri çok şey oldugunu zaten soyledim ama o hür iradeyle alinan kararlari kimse bana soyleyemedi. Sizin baktirdiginiz kimse eminim o bile bana bunu soyleyemez kimse o kadin verin bana numarasini lutfen denemek isterim
Ver bana kimse numarasini falan ben tahmin edebileceğini düşünmuyorum baktırabilirim soylerim sanada. Çünkü bu tahmin edilebilir bir şey degil bir falci o adam madde kullaniyor diyememz zaten aklina gelmez. Onlar madde kullaninca beni aradigi ve iyi davrandigi icin beni sevdigini soyledi hep. Dedim ya bir kisi bu adam çift karakterli dedi az cok anladi ama yine dediki seni seviyor arayacak dedi ama aramadi. O da bana dediki sen benim zatif noktami biliyorsun seni sadece uyusturucu kullaninca ariyorum zaten üzülme bende kurtulmaya çalışıyorum bundan ama yapamiyorum dedi kendini kurtar benden dedi ve gitti gidiş o gidiş o yuzden ben hiç kimsenin bunu bilebilecegini düşünmüyorumtahmin edilebilir olmadigina katilmiyorum ya. cok cok iyi bakanlar gordum suan onlara baktirma sansim olmadigi icin baktiramiyorum ama uygulama falcisi filan degilse bilebilecek olanlar var. burda detay veremiyorum ama inanilmaz tuhaf detaylar verilebildigini gordum. gercek gorusu olanlar icin bunlar sorun degil
Evet cok guzel yazmissin zaten anlatmaya calistigim da buydu. Terapiye gittim ettim kendim psikoloji okumayi da yarida birakan biriyim bi sekilde bazen istemeden de olsa zayıf düştüğünüz bir yil olabiliyor. Pisman degilim baktirdigim fallardan ama çok sürmeden hemen toparladim kendimi ve toksik hic ilişkiyi tekrar bitirip önune baktim. Bu yüzden hayatimizda boyle adamlara cekilip fallar baktiriyoruz gerek yok. Guclu durup yolumuza bakmamiz lazim.Kaderin yazılmış olmasının ve birilerinin bunu bilmesinin İslam'la çelişen bir yanı yok. Kuran'da zaten geleceği görebilen ruhların/varlıkların olduğu rivayet ediliyor. Sadece İslam 'fal baktırmayın' diyor. Yani kaderiniz yazılmış, bunu yaşayın ama geleceği görmeye çalışmayın diyor. Hatta geleceği görmeye çalışmayı ve bunu değiştirmeye çalışmayı günah kabul ediyor. O nedenle fal baktırmayın diyor.
Yazdığım gibi benim baktırdığım kişiler bıraktı zaten falı bir süre sonra, bu anlattıklarım 20 yıl önceki olaylar. Ben sizin yazdıklarınızı okudum, üzüldüm. Açıkçası haddim olmayarak ben size bu kişiyle ilgili fal baktırmamanızı tavsiye ederim. Burada toksik ilişkileri ve eski sevgilileri için yazan çoğu kişiye de aynısını tavsiye ederim. Size kendinizi değersiz hissettiren, kafanızı karıştıran, duygusal olgunluğa erişememiş, kendi sorunlarını aşamamış, sizi mutsuz eden bu adamlara değil bu verdiğiniz fal paraları, kafanızı yorup harcadığınız dakikalara yazık. Bunları kesip atamayan, toksik dinamiklere takılı kalanlar da eğer terapiye gitmiyorlarsa falcıya değil terapiste para versinler bence.
14 yıllık güzel bir evliliğim oldu. Kötü ayrılmadık ama hayat, ekonomik zorluklar, büyüme bir şekilde bitti. Ne evliliğimde, ne ondan önceki ilişkimde ne de şimdi, kafamı karıştıran, bana kendimi en ufak bir şekilde değersiz hissettiren herhangi bir kişiye dakikamı bile vermiyorum. Duygusal bir boşanma sürecim olduğu için 2 yıl da terapiye gittim ve hem kendimi, hem ilişkilerden beklentimi daha iyi anladım. Ocak-Şubat arası falsepetine fal attım sadece, o da tesadüfen bir falcının gelecekte tipine, işine kadar tanışacağım bir kişiyi tarif etmesi ve gerçekten bu kişiyle tanışmam sonucu merak etmemden dolayıydı.
Yani ben kadere ve fala %100 inanıyorum ama bence geleceği bilmeye çalışmak, hele ki faldan medet umarak bu toksik ilişkilere ve fala bağımlı hale gelmek çok sağlıksız bir şey.
Ver bana kimse numarasini falan ben tahmin edebileceğini düşünmuyorum baktırabilirim soylerim sanada. Çünkü bu tahmin edilebilir bir şey degil bir falci o adam madde kullaniyor diyememz zaten aklina gelmez. Onlar madde kullaninca beni aradigi ve iyi davrandigi icin beni sevdigini soyledi hep. Dedim ya bir kisi bu adam çift karakterli dedi az cok anladi ama yine dediki seni seviyor arayacak dedi ama aramadi. O da bana dediki sen benim zatif noktami biliyorsun seni sadece uyusturucu kullaninca ariyorum zaten üzülme bende kurtulmaya çalışıyorum bundan ama yapamiyorum dedi kendini kurtar benden dedi ve gitti gidiş o gidiş o yuzden ben hiç kimsenin bunu bilebilecegini düşünmüyorum
ayrıca psikiyatrist değilseniz madde bağımlısı birine yardımcı olamazsınız, bu bir ilişkide karşı tarafın görevi de değil. önce bireyin kendi sorunları çözmesi gerekiyor. siz kimseyi kurtaramazsınız. artık biliyorsunuz zaten madde bağımlısı olduğunu. falcı bunu görse ne olur görmese ne olur. sonuç zaten ortada.Ver bana kimse numarasini falan ben tahmin edebileceğini düşünmuyorum baktırabilirim soylerim sanada. Çünkü bu tahmin edilebilir bir şey degil bir falci o adam madde kullaniyor diyememz zaten aklina gelmez. Onlar madde kullaninca beni aradigi ve iyi davrandigi icin beni sevdigini soyledi hep. Dedim ya bir kisi bu adam çift karakterli dedi az cok anladi ama yine dediki seni seviyor arayacak dedi ama aramadi. O da bana dediki sen benim zatif noktami biliyorsun seni sadece uyusturucu kullaninca ariyorum zaten üzülme bende kurtulmaya çalışıyorum bundan ama yapamiyorum dedi kendini kurtar benden dedi ve gitti gidiş o gidiş o yuzden ben hiç kimsenin bunu bilebilecegini düşünmüyorum
Ben sadece uygulamada baktirmadim yazdim bir cok kisiye baktırdim üç harflilerle bakana bile. Dedim ya odami evimde kaç kapi olduğuna kadar bildi ama adamin aslinda kim olduğunu bilemedi. Beni sevdigimi soyledi. Surekli bana yemek getirirdi alisveris yapardi onu soyledi ama bunu madde aldiginda yapardi sadece cunku o zamanlar insanlara iyi davranırdı para verirdi muhtesem biri olurdu kendine gelince ekmegini bile paylaşmazdi bu medyum bile neden oldugunu soyleyemedi. Yani anlatmaya calistigim seyi dogru ifade edemiyor olabilirim. Falcilar medyumlar gerçeği olayin iç yüzünü tam olarak göremiyoraklina gelmesi,tahmin etmesi gerekmiyor anlatmak istedigim bu. gormek ayri. uygulama falcilariyla bu kisileri karistirmamak lazim.
Zaten anlatmak istedigim bu degil. Ben ne oldugu biliyor ve kendi kararlarimi zaten alabiliyorum. Ama madde yüzünden böyle davrandigini anlamam zaman aldi ve hic bir falci madde sebebiyle boyle davraniyor uzak dur demedi yani hep pembe hep umut tacirligi. Kendimi madde kullanan bir adam icin harcayacak biri degilim zaten. Her şeyi anlamam 1,5 yılı aldim o gitti zaten bende başka bir yere taşinip iletisimi kopardim. Anlatmak istedigim gerçeğin iç yüzünü gorebilen kimse cikmadi simdiye kadarayrıca psikiyatrist değilseniz madde bağımlısı birine yardımcı olamazsınız, bu bir ilişkide karşı tarafın görevi de değil. önce bireyin kendi sorunları çözmesi gerekiyor. siz kimseyi kurtaramazsınız. artık biliyorsunuz zaten madde bağımlısı olduğunu. falcı bunu görse ne olur görmese ne olur. sonuç zaten ortada.
evet de hala "verin ismini baktırayım görebilecek mi?" yazdınız benim bahsettiğim kişiler için, yani bitti gittiyse, o defteri kapadıysanız hala neden geçmişe dönük fal atacaksınız, paranıza yazık değil mi. göremeyenler görememiş zaten, uygulamada öyle çok iyi falcılar yok ki.Zaten anlatmak istedigim bu degil. Ben ne oldugu biliyor ve kendi kararlarimi zaten alabiliyorum. Ama madde yüzünden böyle davrandigini anlamam zaman aldi ve hic bir falci madde sebebiyle boyle davraniyor uzak dur demedi yani hep pembe hep umut tacirligi. Kendimi madde kullanan bir adam icin harcayacak biri degilim zaten. Her şeyi anlamam 1,5 yılı aldim o gitti zaten bende başka bir yere taşinip iletisimi kopardim. Anlatmak istedigim gerçeğin iç yüzünü gorebilen kimse cikmadi simdiye kadar
Sanirim yine anlatamadim. Hic kimsenin bilemeyecegini iddia ettigim icin verin baktirayim bilemeyecek buna eminim yani yazdiklarimin arkadasindayim diye söyleyim. Cok iyi bildiginizi iddia ettiginiz kisi bile bilemeyecek dedim. Ki zaten bende herkese paraniza yazik umutlariniza yazik biz kadinlar zaten hissiyatli insanlariz bir adam size tarot actiriyor fal baktiriyorsa zaten o adam sizin hayatinizin adamı değil degmez diyorumm yaninizda olacak biri icin zaten tarot vs gerek kalmaz. Guclu olup gidene eyvallah demek gerekiyor diyorum. Fal baktırın tabi ama pembe yalanlara inanip kimseyi bekleyip zamaninizdan olmayin diyorum. Konu başka yerlere geldi.evet de hala "verin ismini baktırayım görebilecek mi?" yazdınız benim bahsettiğim kişiler için, yani bitti gittiyse, o defteri kapadıysanız hala neden geçmişe dönük fal atacaksınız, paranıza yazık değil mi.
dort kisi liste yaptik. eklenecekler var eklemek istemediklerimiz var. disarda baktirdiklarimiz var hepsi karman corman oldugu icin tellwe ve falsepeti ile basliyoruzusendigimden cikti cikmadi listesini sonra yazicam tembel oldugum icin boyle 3 parca filan olur
kamelyam: iki kisiye cikti diger ikimiz denemedik
gunune gore detay yakaliyo gununde değilse gecistirir gibi bakiyo. uslubu zorla bakim yapiyor gibi. kardesime isimleri tam yazsana benim fallar kesin cikar gorursun diye mesaj attigi icin bizler daha baktirmayiz. tavri tuhaf
asli gul 3.kisi yada iliskide baska olumsuzluklar gordugunde cat diye soylemeyip yumuşatarak soyluyo bu da olumsuzu kacirmaya sebep olabiliyo. eskiden olumsuzu acik soylerdi o zamanlar asli negatif denip durdugu icin boyle yaptigini dusunuyorum
demet : pembe pembe pembe. 3.kisi gormedi ama varmis barisma gordu ama 3.kisi filan derken hepsi fos. cok uzun yorumluyo cogu kismi gereksiz detay
nurbin: anlik sorunlari iyi bildi gelecek vadesine var. yorumu imkansiz degildi cikacagini dusunuyorum. pembeci oldugunu dusunmuyoruz birimizin sordugu konuya net olumsuz konustu
nevin gul: bakim oncesi cok soru sordugundan baktirmadik.zorla bakiyo gibi tavri var kisinin yasini, burcunu osunu busunu ver diyo oyle hepimiz yorum yapariz. gereksiz
zeynep cetin : cok cok emek veriyor ama detay yakalarsa o detaya uymak icin oyle zorluyo ki yorum bastan asagi degisiyor. kredisi dusukken baktirilabilir. bi sey belli etmeden baktiririm diyosaniz zamlanmadan deneyin. tlfda baktirilmaz ses kaydi alin cunku cok uzun bakiyor. bizde en kisa baktigi 16 dk filan.pembeci yada olumsuzu seviyo diyemiyoruz cunku birimize cok pembe digerimizi duvardan duvara vurmus
zelis can : yorum yapmiyorum hepiniz biliyosunuzolumlu dusunelim hayirlisiyla her sey guzel olacak kader kismet. fal baktirmayayim moral motivasyon konusmasi yapayim diyosaniz dogru kisi
Armagan: surec istemiyorum sonucu soylesin yeter diyosaniz olur. forumda cikmadigi kisiler var ama bizde sonuc bildi. surecten de soyledigi ufak tefek seyler olmustu. agzindan 'eee sonra!!???' diye zorla laf almasak guzel olucak
Namaste : en son pasif gozukuyodu halen oyle mi bilmiyorum. olumsuza acigim demezseniz pembe tablo cizer yollar onceden yazmistim. olumsuza acigim dedim zaman heh iyi o zaman simdi gorduklerimin hepsini soyleyebilirim demisti
mira bayrak: ilk fali cok iyi olanlardan sonrakilerde hep mantikla yorum yapip soru sorarsaniz sorulardan yuruyo. İlk falda memnun kalip sonradan gelmeniz icin midir nedir her soruya cok ozenliyken sonra baktiklarinda oyle degil ve iade etmiyo
isilay: pembeci denmesini anlamiyorum cunku olumsuz yorumlari fazlasiyla oluyo hatta bazen inatlasiyo ablacim olumlu konusmayi isterim ama olmazzz diyedusunceler icin en iyilerden cogu dedigini dogrulayabilmisimdir.cevremdekiler icin de gecerli
azure: bir fali cok olumlu digeri olumsuzdan beter. fallar arasinda iki gun varhepimiz icin ayni. iki kiside ilk fali patladi ikincisi de cikar gibiydi ama sonuc cok daha farkli oldu
eda denizer: anlik ve dusuncelerde cok iyi oldugunu gorduk. dediklerini dogrulayabildik. vadeler tutmadi. oyle dendigi gibi pembeci degil
cicek celen: hic detay vermedim ama anlik o kadar degisik konular bildi ki inanamadim. sen bunlari sormussun ama sunlari da gordum dedi baska konulari da yorumladi ve cok basarili bulduk
tugce leo:bu kadar kisinin bilemedigi tuhaf bi detayi bildi. anlik durumlar icin baktirilabilir. vadesinin tuttugu kimseyi gormedik
mine ay: karakter yorumu cok iyi anlik guzel yorumlari var ama olumsuza yatkin
fulya gonulacar: burda ciseme isilaya filan abla derler ama bence fulya gercek ablavadeleri azicik sapmayla hep cikti. pembe tablo cizdigi var bu adamdan bisey olmaz dedigi var.tamamen o anki gorusune gore baktigini dusunuyorum. bos konusup pembe tabloyla oyalamiyo ama o da cogunda cok kibar ve yumusatarak soyledigi icin kacirilabiliyor
sibel avci: iliskisi iyi giden kotu giden farketmez kime baktiysa sana 2nci biri cikicak kafan karisicak diyor. risk almak istemiyor. is konusunda bile 2nci secenek cikabilir demisligi var. kredisini hakettigini dusunmuyoruz
melek topal : en son pasifti ama donerse baktirabilirsiniz. enerjisi tavri cok tatli. olumsuz soylese bile o tatliligi sayesinde sizi etkilemiyokarakter analizinde iyiydi anlik cok konu bildi
zulal: gecmisi ani cok iyi biliyor gelecek belirsiz ama vadesi geceli cok oldu. iddiali tavri guven veriyor oyuna gelmeyinbos biri degil ama o kredilik de degil
aysan topcu: simdiki kredisi kac bilmiyorum ama kredisi azken baktirilabilir. cerezlik falkahve falinda konu detay filan belirtmez genel baktirirsaniz bakabiliyo guzel detay yakaliyo ama belli konuda kahve atarsaniz baska fala yonlendirir
Asli yilmaz: asliyla kafamiz karisik. birimize her falinda cok iyi, birimize ilk falda iyi digerinde cok kotu, baskasina her falda kotu. tamamen sansiniza kalmis. ama uyumlanamadiginizi farkederse kendisi hemen iade veriyo bu yonden guzel. ilk fallari iyi. denenebilir
lunara: gecmis yorumu yerine gelecek yorumu yapsin kisa oz konussun diyosaniz baktirilabilir. ayrilicagimi ve sonraki sureci iyi bilenlerden oldu. armagan gibi yani sonuc odakli ve laf dolandirma yok. bize cikti. zahmet edip donerse tekrar baktirilabilir
tuana duygu: ilk geldiginde denemistik yeni oldugundan heycanli miydi bilemem. iyi niyetli,tatli biri ama falda siyah beyaz yok hep gri birakiyo. dort kisiyiz ucumuz denedik hepimize olabilir de olmayabilir de seklinde yorumu var. iade aldik
Elena: ilk fali %95 cikmisti ama daha o cikmadan 2.fali attim ilk faliyla celisti ve iade istedim. İlk fali ciktiktan sonra tekrar baktirmak istedim o istemedi. destek ekibiyle kavga kiyamet ikna ettim bakti ve 3.fali da cogu cikmis oldu. o falda bahsettiklerini yasadim. 3te 2 oldu
arya cicek didar fulya nas, filiz cetin bu ucuk fiyatli dortluye tek tek yazmak istemedik. sonuca hepsi ayni konustu cikan eden yok. anlik dogrulanabilir degil klasik kadin erkek sorunlarindan yuruyolar. o kadar kredi olmasi bizi halen sasirtiyo
gul demir: iskambil kullandigi bakimlar dikkate alinabilir gerisi cikmaz. anlik tutturduklari var
beyza deniz,dilara yaman tavsiye etmediklerimiz arasinda.
Şah sultanin bana soyledi cikmadiekleme yapiyoruzzz
sah sultan: detay vermeden durumu guzel gordu guzel analiz etti. pembeci degil ama negatifi basanlardan da degildi. vadesi tutmuyor sonuc henuz belirsiz ama cikma ihtimali olanlardan
Egecan: enerjisi anlatimi cok guzel. olaylari dogru goruyor bizde 3 kiside iyi gormus ve anlatmis. gelecek birimize ihtimal ki cikar ama digerlerine cikar mi bilmiyorum. bende vadesi patladi
Enes: telefonda bakan enes. falsepetindeki toprak miydi neydi siz beni duzeltinoyle boyle patlamadi. bana eylulde firtina gibi donen herseyi toparlayan bi ex anlatti detaya girmiyorum ama durumumu burda bilenler var arkadasima is konusunda asiri olumluydu isten cikarildi is ariyor. o fiyata insan bari birazi ciksaydi diyo
Mayra : ilk fali efsane. asla pembeci degil forumda pembeci diyenler bizi soka soktu sonraki fallarda konuya bagli gidip sacmaliyo
Karma: ilk fali efsane olan biri daha. detay vermeyin ve ilk faldan sonra baktirmayin ya da uzun ara verin yoksa olmuyor. İlk fali cikti
Şah sultanin bana soyledi cikmadi
Beğendiğiniz yorumcular oldu mu mesela bu kisiden olmaz dengesiz ruh hali değişken diyen birileri oldu muKarakter analizi yapmis simdi tekrar dinledim bazı soylediklerine okeyim dogru ama baktirdigim kisi icin kariyerine odakli demis bir kariyeri yok iş disiplini iyi biri demiş pek degil sizi hic kiskanmadi demis halbuki cok kiskanç biriydi üzülme enerjisinden olan biri degil zaten üzülüp pisman olup gelecek biri degil demis halbuki ufak bir şeye oturup aglayan biriydi ben hata yaptim boyle davranmamam lazim diyip defalarca kez de özur dileyen biriydi. Enerji olarak uyumlu degilsiniz dedi bir tek bu kisim dogru su an ciddi ilişki düşünmüyor dedi bu dogru ama zaten bunlari o da soyledi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?