Fal Sepeti Deneyimleri

arkadasima baktigi cikacak gibi surec dedigi gibi cunkubenim arkadaşıma da tam dediği gibi çıktı
Şah bemim arkadaşıma da tam dediği gibi çıktı.
Şeyi merak ediyorum hepinize kıskançlık ya da erkeği darlamak gibi şeylerden bahsediyor mu bunlardan sıkıldığını filan??

Fal sepetinde kimse demedi bunu buna yakın yorum yapan oldu şah sultan evet yakın bir yorum yapti. Ruya yakin bir yorum yapti ama şu sekilde ben bu yakin yorum yapan yorumculara konuyu az bucuk anlattim ve olumsuz seyleri soylemesini istedim. Ruya iliski odakli biri degilmiş zaten dedi dogru degildi. Ama başka dedigi şeyler çelişti onun da. o yuzden belki de ben olumsuzu da istedigim ve az biraz önden konuyu actigim için daha net yorumlar duydum ama diger herkes hep olumlu konuştu. Simdiye kadar tum vadeler de patladi zaten.

Beğendiğiniz yorumcular oldu mu mesela bu kisiden olmaz dengesiz ruh hali değişken diyen birileri oldu mu
Zaten iste neden bunu görüp ya bu adam bi oyle bi boyle diyemediler anladim. Ama uygulama harici bulduğum kişilerden buna benzer dengesiz diyenler oldu ama onlarinda verdigi sonuçlar ve vadeler patladi. Birisi mesela sizin bir ev konunuz olacak dedi size bir ev mi alir bilemem dedi ev alabilecek durumu yok ama ev konusu oldu o da şu mahalleden taşindi gitti birlikte bir ev tutalim mi diye konuştuk sonra vazgecti o fikirden belli bir kaç bir şey ciksa da vadeler ve neticeler hic bir falcinin dedigi gibi olmadi

Hatta bunu da anlatayim. Bilenen bir isletme bilinen bir falci. Adam bana fal bakiyor dedim ki olumsuz olan seyleri de soyle tamam dedi. Bu adam sana göre biri degil dedi anlattip dururken tabi bende uzgunum sana bir dua yapayim bir de islem yapayim hem hayatim duzelsin ama araniz dedi. Ama olumsuz dediniz sizce bu adam icin deger mi dedim dur sorayim kartlarima dedi sordu değer dedi peki islem ucreti ne kadar dedim 4bin lira dedi hesap numarası verdi. Yani ben o zamanlar herkese inaniyorum bu konulardan da cok uzak oldugum icin dua okuyacaklar olacak saniyorum neyse parayi verdim. Sonra bir kac gecti isletme sahibi kadınla konuştum. Durumu bir kac gun sonra anladim verdigi banka hesap numarası şahsa aitti normalde isletme hesap no verilirdi kadin hemen bana kim oldugunu sorup parami da hemen geri yolladi. Kadinin abisi ve yanindaki bir kaç falcisi is birligi icinde bu sekilde insanlardan şahsi hesaplarina para aktariyormuş abim bunu nasil yapabilir dedi cok teşekkür etti ve bana fal hediye etti bu da ayrı bir ironi sonra anladim ki Turkiye’de bu tip bakımlar yapiyorum ayagina insanlar ciddi para kaldiriyor vergi kaçiriyor o yüzden bakin bazi durumlari bilsede neticelerde hepsi yanildi. Bu arada ben harcadigim paralarin cogunu geri aldim sikayet ederim sizi dedim bakim yaptırdığım kişiye asla ulaşmayacaklarini bildigim icin korkmadan tehdit edip aldim cunku bazi falcilar ve medyumlar soyleriz diye tehdit bile ediyormuş.. yani boyle bir cirpida anlatiyorum ama bu toplam 2 seneye yayilmis bir konu simdi bir kisi de bugun parami atacak iade alabildigim kadar aldim. Fal sepetinden tabi alamadim da sorun bu değil sorun dönem donem zorlanırız güçlü oldugumuzu unuturuz ama hatirlayin biz gucluyuz

uygulamayi sildikten sonra bisuru indirim yapildi %30lar 50ler filan gunlerce indirim oldu. bugun de aylarca denk gelemedigim elena donmus herkes fal atmis. yemin ederim catliyorum artik

uygulamayi sildikten sonra bisuru indirim yapildi %30lar 50ler filan gunlerce indirim oldu. bugun de aylarca denk gelemedigim elena donmus herkes fal atmis. yemin ederim catliyorum artik
elena bende hiç bir şey bilemedi. bir de kendinden çok emin atıyor. eski eşin kısa küt sarı boyalı saçlı biriyle birlikte, yeni tanışmışlar falan senaryo yazıyor görüyor gibi. kız bayağı uzun kumral saçlı, hayatında saçını hiç boyatmamış biri. aylardır da birlikte yaşıyorlar yeni falan da tanışmadılar. hiçbir şey bilemedi, olumsuz yorum yazınca da sildi, iade etti.

Bana ilk fali tamamen cikmisti. cok kizmistim ne sacmaladi diye ama cikti

Evet eskiden benim de iyi fal deneyimlerim olmuştu eskiden teknoloji bu kadar ilerlemeden hayat bu kadar yapay olmadan önce insanların duru görü yetenekleri daha ileri seviyedeydi şimdi genel anlamda insanlarda hissiyat duru görü yetenekleri azaldı bence diğer alemlerde de böyle olmuş olabilir ki çok sayıda yorumcu türedi bir sürü cafe açıldı özellikle bu online platformlarda önüne gelen tarot uzmanlığı yapıyor ben 15 yaşındayken şu an hayatımı anlatan biri vardı hala saskinim mesela ama şu an o kişilere ulaşmak imkansız böyle birileri varsa da özel müşterileri vardır.Falalr benim hayatımı da çok olumsuz etkiledi hem maddi hem manevi bana kalırsa bu kadar aynı konuda üst üste yorum almak insanın yasam
Enerjisin alıyor hatta daha olumsuz şeyler de oluyor insan hayatında.

Bana ilk fali tamamen cikmisti. cok kizmistim ne sacmaladi diye ama cikti
birine çıkan birine çıkmıyor işte. bana acayip olumsuz konuştu elena. işle ilgili genel bir şey sordum "bu yıl başarılı olacak mı projem" diye, "sen yurtdışı istiyorsun ama çok şanssızsın yurtdışı olmayacak, çok zor maalesef zorlama" dedi. dedim ben zaten yurtdışında yaşıyorum, aksi gibi acayip de şanslıyım işim gücüm çok iyi gidiyor. görememiş. yani madem göremiyorsun ya da atıyorsun, kendinden nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun onu anlamıyorum.

burda yazmistim. ilk fali daha cikmadan baska attim onda ilkinin %100 tersi konustu iade aldim. bi sure sonra ilki cikinca tekrar attim sen benim fallarimi kaldiramiyosun tekrar bakmam dedi

burda yazmistim. ilk fali daha cikmadan baska attim onda ilkinin %100 tersi konustu iade aldim. bi sure sonra ilki cikinca tekrar attim sen benim fallarimi kaldiramiyosun tekrar bakmam dedi
ben olumsuz yorum yazınca silip iade edenlere bir daha hiç atmıyorum. sahtekarlık bence. elena yaptı, gökçe aksoy ve gül demir yaptı bunu. kimbilir kaç olumsuz yorum alıyorlar da hepsini siliyorlar iyi görünmek için.

Gül Demir zaten herkese fali bırakırım diyor bir de galiba bana da geçen yil o kadar emin konuşup fali birakirim dedi ki kac kez. Aciyorum gercekten o zamanlarki halime ve verdiğim paraya.
Yani zaten hic olumsuz yorum görünmemesinin sebebi de bu sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…