Şah bemim arkadaşıma da tam dediği gibi çıktı.arkadasima baktigi cikacak gibi surec dedigi gibi cunkubenim arkadaşıma da tam dediği gibi çıktı
Zaten iste neden bunu görüp ya bu adam bi oyle bi boyle diyemediler anladim. Ama uygulama harici bulduğum kişilerden buna benzer dengesiz diyenler oldu ama onlarinda verdigi sonuçlar ve vadeler patladi. Birisi mesela sizin bir ev konunuz olacak dedi size bir ev mi alir bilemem dedi ev alabilecek durumu yok ama ev konusu oldu o da şu mahalleden taşindi gitti birlikte bir ev tutalim mi diye konuştuk sonra vazgecti o fikirden belli bir kaç bir şey ciksa da vadeler ve neticeler hic bir falcinin dedigi gibi olmadiBeğendiğiniz yorumcular oldu mu mesela bu kisiden olmaz dengesiz ruh hali değişken diyen birileri oldu mu
Şah bemim arkadaşıma da tam dediği gibi çıktı.
Şeyi merak ediyorum hepinize kıskançlık ya da erkeği darlamak gibi şeylerden bahsediyor mu bunlardan sıkıldığını filan??
Şah bemim arkadaşıma da tam dediği gibi çıktı.
Şeyi merak ediyorum hepinize kıskançlık ya da erkeği darlamak gibi şeylerden bahsediyor mu bunlardan sıkıldığını filan??
elena bende hiç bir şey bilemedi. bir de kendinden çok emin atıyor. eski eşin kısa küt sarı boyalı saçlı biriyle birlikte, yeni tanışmışlar falan senaryo yazıyor görüyor gibi. kız bayağı uzun kumral saçlı, hayatında saçını hiç boyatmamış biri. aylardır da birlikte yaşıyorlar yeni falan da tanışmadılar. hiçbir şey bilemedi, olumsuz yorum yazınca da sildi, iade etti.uygulamayi sildikten sonra bisuru indirim yapildi %30lar 50ler filan gunlerce indirim oldu. bugun de aylarca denk gelemedigim elena donmus herkes fal atmis. yemin ederim catliyorum artik
elena bende hiç bir şey bilemedi. bir de kendinden çok emin atıyor. eski eşin kısa küt sarı boyalı saçlı biriyle birlikte, yeni tanışmışlar falan senaryo yazıyor görüyor gibi. kız bayağı uzun kumral saçlı, hayatında saçını hiç boyatmamış biri. aylardır da birlikte yaşıyorlar yeni falan da tanışmadılar. hiçbir şey bilemedi, olumsuz yorum yazınca da sildi, iade etti.
birine çıkan birine çıkmıyor işte. bana acayip olumsuz konuştu elena. işle ilgili genel bir şey sordum "bu yıl başarılı olacak mı projem" diye, "sen yurtdışı istiyorsun ama çok şanssızsın yurtdışı olmayacak, çok zor maalesef zorlama" dedi. dedim ben zaten yurtdışında yaşıyorum, aksi gibi acayip de şanslıyım işim gücüm çok iyi gidiyor. görememiş. yani madem göremiyorsun ya da atıyorsun, kendinden nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun onu anlamıyorum.Bana ilk fali tamamen cikmisti. cok kizmistim ne sacmaladi diye ama cikti
birine çıkan birine çıkmıyor işte. bana acayip olumsuz konuştu elena. işle ilgili genel bir şey sordum "bu yıl başarılı olacak mı projem" diye, "sen yurtdışı istiyorsun ama çok şanssızsın yurtdışı olmayacak, çok zor maalesef zorlama" dedi. dedim ben zaten yurtdışında yaşıyorum, aksi gibi acayip de şanslıyım işim gücüm çok iyi gidiyor. görememiş. yani madem göremiyorsun ya da atıyorsun, kendinden nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun onu anlamıyorum.
ben olumsuz yorum yazınca silip iade edenlere bir daha hiç atmıyorum. sahtekarlık bence. elena yaptı, gökçe aksoy ve gül demir yaptı bunu. kimbilir kaç olumsuz yorum alıyorlar da hepsini siliyorlar iyi görünmek için.burda yazmistim. ilk fali daha cikmadan baska attim onda ilkinin %100 tersi konustu iade aldim. bi sure sonra ilki cikinca tekrar attim sen benim fallarimi kaldiramiyosun tekrar bakmam dedi
Gül Demir zaten herkese fali bırakırım diyor bir de galibaben olumsuz yorum yazınca silip iade edenlere bir daha hiç atmıyorum. sahtekarlık bence. elena yaptı, gökçe aksoy ve gül demir yaptı bunu. kimbilir kaç olumsuz yorum alıyorlar da hepsini siliyorlar iyi görünmek için.
aynen elenanın benle evlendirdiği kişi, faldan bi hafta sonra başkasıyla nişanlandı. Aynanda ikimizi idare ediyormuşElenayi bosuna bekleme bence asla cikmiyor pembeci gül demir saten fiyasko
Ay ne kötüaynen elenanın benle evlendirdiği kişi, faldan bi hafta sonra başkasıyla nişanlandı. Aynanda ikimizi idare ediyormuş
Ya salliyo bol kepceden ya cikarsaelena bi bize mi kan kusturdu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?