- 9 Ocak 2013
- 372
- 334
- 303
- 27
onlar hep çevrimiçi görünüyolar ama aktif olmayabiliyorlarBanaaaa niye böyle yaptı yaaa :)
bana da aşk hayatımda pembe gelmişti ve çıkmamıştı ama işle alakalı vadesi ve olay doğruyduciseme dava surecimle iligli de sorum olmustu 4 gun sonra haberi gelir dava yilsonuna kalir demisti 4 gun gecti bugun haber geldi kalmis. Bu kadinin vade konusundaki gorusu bana cok tuhaf geliyor sdshsjs sinir bozucu. hic yorumu olmuyor ama vadeler inanilmaz
Sizce fama mı yoksa cisem mi ? Famayo iptal etmeyi düşünüyorumciseme dava surecimle iligli de sorum olmustu 4 gun sonra haberi gelir dava yilsonuna kalir demisti 4 gun gecti bugun haber geldi kalmis. Bu kadinin vade konusundaki gorusu bana cok tuhaf geliyor sdshsjs sinir bozucu. hic yorumu olmuyor ama vadeler inanilmaz
Çisem tabi kiSizce fama mı yoksa cisem mi ? Famayo iptal etmeyi düşünüyorum
Sizce fama mı yoksa cisem mi ? Famayo iptal etmeyi düşünüyorum
Fama çıkmışydı peki size ? Beklememe değer miÇisem bana kahvende sorularının cevabını göremiyorum diyip reddetmişti, halbuki genel sorulardı
Anlaşılan onada baktıracağım yarın :)Çisem tabi ki
Ay dur bakim isimlerimi karistirdim acaba bidakina bakim günahi i almimikab dalga gecti dememis miydin uzay ne yapti ki
ben o siteye pek güvenmiyorum. Fal baktırıcaksan, baktıracağın herkese aynanda yolla ve falına baktıktan sonraki soru hakkını aynanda kullan. Çünkü ben eminim geçmiş fallarımızı görebildiklerine. Bizzat yaşamıştım, birine yazdığım sorudaki detayı sonraki falda falcı veriyordu çok alakasız şekildeFama çıkmışydı peki size ? Beklememe değer mi
burada da demiştimYa benim fal başlangıcında sorduğum soruyu geçtim. Ben yeni hesap açtım 4-5 falcıya ilk falı attım aynı konu ve sorularla.
Mesela Gökçe falı baktı ben fala soru sordum. X kişisi şöyle böyle ama vs vs diye.
Berk baktı sonra falıma benim Gökçe’ye sorduğum “X kişisi şöyle böyle ama vs vs“ cümlelerini direkt yazmış. İki kişiden örnek verdim ama
Bir kere de şöyle olmuştu, doğal olarak falda bize söylenene göre ekstra soru soruyoruz. Bu yüzden fal başlangıcında sorularımız aynı olsa da fala sorulan soru farklı oluyor.
Bir kere 3-4 kişiye fal baktırmıştım doğal olarak hepsine ekstra soru hakkımda farklı bir soru sormuştum farklı detaylar vererek yani.
5.kişiye de aynı konuyla fal atınca bana falında o 4kişiye ekstra soru hakkımda verdiğim detayların hepsini yazmıştı. O yüzden ohaa nasıl bildi nokta atışı diyemedim. Çünkü kopyala yapıştır olduğu fallarımı ve tüm detaylarını gördüğü çok net belliydi
İlk defa gönderiyorum o siteye bakalım ne dicek beklemedeyimben o siteye pek güvenmiyorum. Fal baktırıcaksan, baktıracağın herkese aynanda yolla ve falına baktıktan sonraki soru hakkını aynanda kullan. Çünkü ben eminim geçmiş fallarımızı görebildiklerine. Bizzat yaşamıştım, birine yazdığım sorudaki detayı sonraki falda falcı veriyordu çok alakasız şekilde
çiseme ne baktırıyorsunuz peki
ben iade aldım beğenmemiştim falını.Yasemin türkün hiç olumsuz yorumu yok.Çıkıyor mu dedikleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?