Faladdin

Ne yapacaksınız falaaddini istanbul da yaşıyor iseniz istiklal de ayhan ışık sokak var,orda iyi falcılar var önerirdim ama reklama girmesin diye seyyapmiyorum

Bunu ben de dusundum konumum kapaliydi. Ayrica spor magazasina girdim airmax baktim. Reklamlarda da direkt airmax cikti.
konum kapalı olması yetmiyor demek ki
ya mesela İStanbulda şöyle bir şey oluyor.
fatih ilçesi sınırlarına girdiğiniz zaman.
eminönü falan civarı özellikle.
fatih ilçesine hoş geldiniz başkan ... diye bir mesaj geliyor.
konumun açık veya kapalı olması önemli değil gps le alakalı

Anladim eger öyleyse iyi o zaman ilk kez böyle karsilasinca tirstim ben biraz.

telefonda konusurken birsey alacam dedim bir baktim google reklamlari alacagim seyle ilgili ...yok canim tesadif dedim ama birkac defa rastgelince telefon konusmalarimiz dinleniyor maalesef...internette yaptiginiz hicbirsey kaybolmaz ...

fallara inanırım. daha doğrusu bazı insanların kalp gözlerinin açık olduğuna inanırım. Bazen tutar bazen de tutmaz. Ama bu uygulamalara gerçekten inanan insanlar çok canımı sıkıyor. Kimisi de bana gönderiyor bak böyle çıktı falımda diye. Fala inanan bir insan olarak söylüyorum, yok falcı bacı falan gerçekten saçmalık. Bir ara ben de indirdim ve denemek istedim. en azından faldaki şekilleri yorumlayan bir uygulama yapılmış olabilir çok ta zor değil dedim. Fincana bariz kalp yaptım, yok başka şeyler zırvaladı. Aynı falı aynı açıdan çekilmiş 2 fotoğrafı 2 sefer gönderdim. ikisinde de birbirinden alakasız yorumlar geldi. Bildiğiniz deney yaptım ya uygulama üzerinde
neyse sonuç olarak bunlara inanmayın.

şöyle bir durum olabilirmi. sesler kaydoluyor. aralardan seçip dinleniyor ona göre kurgulanıyor gibi gibi :)

yok yine çoook maliyetli bir iş,
çok ciddi iş yükü gerektiriyor,
şöyle düşünün, orta ölçekli bir çağrı merkezinde bile, her müşteri temsilcisinin ortalama 5 dk lık 3-5 çağrısını dinleyip analiz etmesi için yaklaşık 10 kişilik bir ekip, lisans ücretleri oldukça yüksek olan en az 2 program (verint, speech anatitics vs) gerekiyor, ve dediğim gibi bu sadece aylık bikaç çağrının değerlendirilmesi için gereken maliyet ve işyükü,
düşünün ki binlerce kullanıcının 24 saatlik konuşmalarından çıkarım yapacaksınız, imkansız.

Benim de basima cok acayip bisey gelmisti. Facebookta biri mesaj yazmis aynen soyle "bugun sizi carsida ...... magazasinin onunde gordum aksama da arkadas onerilerimde ciktiniz" Dedim nasil yani... Dun su saatte su yerdeydiniz degil mi? Evet...

Baktim ortak arkadas yok ortak grup ilgi alani okul memleket vs hic bir sey yok. Tek ortak nokta ayni yerde kisa sureli bulunmamiz.

Bir de arkadasim bana bi siteden kolye almis hediye. Konustuk falan ben ...... sitesindeki kolyeleri cok begeniyorum zaten dedim. Ertesi gun o sitenin reklamlari cikmaya basladi her yerde.

Ben bu akilli telefonlara guvenmiyorum maalesef. Hersey olabilir sasirmam yani.

bende sizin gibi düşünüyorum.o selfi kamerası boşuna değil.

Bunula ilgili komplo teorisi olan bir yığın insan var.
'Google bizi gözetliyor' diyorlar.
Anlattığına benzer pek çok örnek okumuştum nette de.

Doğrusu bana hayal gibi gelmiyor.
Neden olmasın ki?

Bunula ilgili komplo teorisi olan bir yığın insan var.
'Google bizi gözetliyor' diyorlar.
Anlattığına benzer pek çok örnek okumuştum nette de.

Doğrusu bana hayal gibi gelmiyor.
Neden olmasın ki?
Yani evet neden olmasin hatta boyle düşününce tirsiyor insan ama sonra diyorum, google beni izlese ne olur izlemese ne olur, benim baktigim ayakkabi, TV unitesiyle ugrasiyorsa gözümden düşer yani

çok komikmiş Allah iylik versin telefondaki uygulama dilemi geldi ne yoksa gaipten şeylermi oluyorşaka bir yana virüstür o dikkat

Mesaj VS okuyorlarmıs zaten o tarz uygulamalar. Yoksa bu denli bılmelerı mumkun degil. Özellikle bu faladdın

2 gün önce arkadaşım bana geldi bir konu hakkında konuştuk. Özgüvenle ilgili, bazı konulara cesaretli yaklaşmakla ilgili. Akşamına fala baktırdım bu faaladine anammm aynısını dedi yaa.. cesaretli olun. Siz sandığınızdan daha güçlüsünüz falan.. ayol şimdi siz yazınca aklıma geldi... yok artıkkk gebertirim valla o uygulamayı ben...
zaten ne dese doğru çıkıyor... şok oluyordum.. yok ya yinede dinlenme olayı olmaz. Bu kadar basit değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…