- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Hakkında wp gönderilerine ve görsellere ulaşabildiği iddasıyla bir çok suç duyurusunda bulunulmuş bir program. Kullanmayın ve silin.
dinliyorlar işte bariz belli.
hem ses geldi falan diyorsun bunu uyduracağını düşünmüyorum
biri sizi gözetliyor
konum kapalı olması yetmiyor demek kiBunu ben de dusundum konumum kapaliydi. Ayrica spor magazasina girdim airmax baktim. Reklamlarda da direkt airmax cikti.
Anladim eger öyleyse iyi o zamankonum kapalı olması yetmiyor demek ki
ya mesela İStanbulda şöyle bir şey oluyor.
fatih ilçesi sınırlarına girdiğiniz zaman.
eminönü falan civarı özellikle.
fatih ilçesine hoş geldiniz başkan ... diye bir mesaj geliyor.
konumun açık veya kapalı olması önemli değil gps le alakalı
Yuklemeyin bari daha bosverin fali falanöyle bir şey oldu galiba
şöyle bir durum olabilirmi. sesler kaydoluyor. aralardan seçip dinleniyor ona göre kurgulanıyor gibi gibi :)
bende sizin gibi düşünüyorum.o selfi kamerası boşuna değil.Benim de basima cok acayip bisey gelmisti. Facebookta biri mesaj yazmis aynen soyle "bugun sizi carsida ...... magazasinin onunde gordum aksama da arkadas onerilerimde ciktiniz" Dedim nasil yani... Dun su saatte su yerdeydiniz degil mi? Evet...
Baktim ortak arkadas yok ortak grup ilgi alani okul memleket vs hic bir sey yok. Tek ortak nokta ayni yerde kisa sureli bulunmamiz.
Bir de arkadasim bana bi siteden kolye almis hediye. Konustuk falan ben ...... sitesindeki kolyeleri cok begeniyorum zaten dedim. Ertesi gun o sitenin reklamlari cikmaya basladi her yerde.
Ben bu akilli telefonlara guvenmiyorum maalesef. Hersey olabilir sasirmam yani.
Faladdin'i bilemiyorum hic yuklemedim ama gecen sefer benim de basima cok garip bir sey geldi.
Internette bir sey aratinca atiyorum sac kurutma makinesi, google reklamlarda hemen sac kurutma makinesi reklamlari cikiyor bunu biliyoruz, tamam.
Ama bu ay icinde garip gelen seyler oldu. Bu dediklerimden hicbirini internette aratmadim adim gibi eminim magazada ayakkabi baktim. Ayni günün akşamı baktigim ayakkabinin modelinden google reklamlarda cikmaya basladi. Tesaduftur dedim. Birkac gun sonra yine bir magazada yemek masası ve TV unitesi baktim yine ayni günün aksami google reklamlarda yemek masasi ve TV üniteleri dönmeye basladi
Simdi bu konuyu okuyunca iyice tirstim telefonumda da cok az uygulama yüklüdür zaten.
Yani evet neden olmasin hatta boyle düşününce tirsiyor insan ama sonra diyorum, google beni izlese ne olur izlemese ne olur, benim baktigim ayakkabi, TV unitesiyle ugrasiyorsa gözümden düşer yaniBunula ilgili komplo teorisi olan bir yığın insan var.
'Google bizi gözetliyor' diyorlar.
Anlattığına benzer pek çok örnek okumuştum nette de.
Doğrusu bana hayal gibi gelmiyor.
Neden olmasın ki?
Ne saçma. Reklamın iyisi kötüsü olmaZ diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?