Faladdin

Dun indirdim bu uygulamayi. Aklimda dunden beri. Bir an bunu gorunce sasirdim.
Güzel yorumlar yapti inannak istiyorum yaptıklarına..

Sırf meraktan yükledim, üstelik nescafe üstü kahve içtiğim için sabahın köründe, e bi de uykusuzum tabi, çarpıntıdan tüm vücudum titriyor :s iyi falımda acil servis çıkmadı. İşin ilginç tarafı evet sanki whatsapp konuşmalarımın özeti gibi çıktı fal Gerçi beni dinleseler daralır kapatırlar kulaklıklarını ama ben yine de sileceğim uygulamayı

Faladdin'i bilemiyorum hic yuklemedim ama gecen sefer benim de basima cok garip bir sey geldi.
Internette bir sey aratinca atiyorum sac kurutma makinesi, google reklamlarda hemen sac kurutma makinesi reklamlari cikiyor bunu biliyoruz, tamam.
Ama bu ay icinde garip gelen seyler oldu. Bu dediklerimden hicbirini internette aratmadim adim gibi eminim magazada ayakkabi baktim. Ayni günün akşamı baktigim ayakkabinin modelinden google reklamlarda cikmaya basladi. Tesaduftur dedim. Birkac gun sonra yine bir magazada yemek masası ve TV unitesi baktim yine ayni günün aksami google reklamlarda yemek masasi ve TV üniteleri dönmeye basladi

Simdi bu konuyu okuyunca iyice tirstim telefonumda da cok az uygulama yüklüdür zaten.

ben farklı açıdan yaklaşacağım, bu olay sırasında eşinizin tel.iyle mi sizin telle mi uygulamaya girmiştiniz. eşinizin teliyse acaba o anda birisiyle konuşuyordu da farketmeden tel açık mı kalmıştı diye düşündüm. çok mu kurguladım

Acikcasi bana sacma gelmedi çünkü esimin isle ilgili bi davete gidecegni ogrendik dun degil evvelsi gun. Ve dun falaaddina fal gönderdiğimde esin is dolayisiyla yemekli bir davete katilacak dedi. Ben sok.olduum hatta esime gonderdim ekran fotosunu bak herseyi biliyo faladdin bide inanmazsin fala dedim megersek dinleniyormusuzz ayyyy moralim bozuldu sabah sabah stresten guluyorum. Daha bunun gibi kaccc tane sey bildi bide ifsa olduk resmen goruyomusunz

milyonlarca kullanıcısını saatlerce dinleyebilmesi için nasıl bir altyapı, ekipman ve ekip gerekiyor biliyor musunuz? ve bunun nasıl bir maliyeti olacağını da tahmin bile edemezsiniz.
yani söylediğiniz şey fal bakmak için asla değmeyecek bir zaman, para ve işgücü gerektiriyor o yüzden asla mantıklı bulmadım.
telefonunuzu resetleyin.

bazı mağazalar konumun açıksa google üzerinden bunları alıyor.
senin yaşadığın o kadar şaşılacak bir durum değil yani.

şöyle bir durum olabilirmi. sesler kaydoluyor. aralardan seçip dinleniyor ona göre kurgulanıyor gibi gibi :)

bazı mağazalar konumun açıksa google üzerinden bunları alıyor.
senin yaşadığın o kadar şaşılacak bir durum değil yani.
Bunu ben de dusundum konumum kapaliydi. Ayrica spor magazasina girdim airmax baktim. Reklamlarda da direkt airmax cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…