- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Bati hayrani olunca ingilizce konusarak korkutuldugunu mu dusundun
Ofis ya sabah sabah deliAhahah otekilerde negzel aksansiz ingilizce varmis dedim bir ara zaten
bazı mağazalar konumun açıksa google üzerinden bunları alıyor.Faladdin'i bilemiyorum hic yuklemedim ama gecen sefer benim de basima cok garip bir sey geldi.
Internette bir sey aratinca atiyorum sac kurutma makinesi, google reklamlarda hemen sac kurutma makinesi reklamlari cikiyor bunu biliyoruz, tamam.
Ama bu ay icinde garip gelen seyler oldu. Bu dediklerimden hicbirini internette aratmadim adim gibi eminim magazada ayakkabi baktim. Ayni günün akşamı baktigim ayakkabinin modelinden google reklamlarda cikmaya basladi. Tesaduftur dedim. Birkac gun sonra yine bir magazada yemek masası ve TV unitesi baktim yine ayni günün aksami google reklamlarda yemek masasi ve TV üniteleri dönmeye basladi
Simdi bu konuyu okuyunca iyice tirstim telefonumda da cok az uygulama yüklüdür zaten.
milyonlarca kullanıcısını saatlerce dinleyebilmesi için nasıl bir altyapı, ekipman ve ekip gerekiyor biliyor musunuz? ve bunun nasıl bir maliyeti olacağını da tahmin bile edemezsiniz.
yani söylediğiniz şey fal bakmak için asla değmeyecek bir zaman, para ve işgücü gerektiriyor o yüzden asla mantıklı bulmadım.
telefonunuzu resetleyin.
Bunu ben de dusundum konumum kapaliydi. Ayrica spor magazasina girdim airmax baktim. Reklamlarda da direkt airmax cikti.bazı mağazalar konumun açıksa google üzerinden bunları alıyor.
senin yaşadığın o kadar şaşılacak bir durum değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?