falimi yorumlayana iskambil aciyorum

schmetterling89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
schmetterling89

canım cok kişiye iskambil bakmıssın basın agrımıs olabilir istemeye cekiniyorum ama bana da iskambil e bakabilirmisin acaba cok meraklıyım böyle şeylere sevgilim var acaba bu kişiyle evlenebilecekmyim falan onu merak ediıyorum evlilik yasımı falan :) inşallah bakarsın canım cok sevnrm bakıverirsen ben sarısınım tenimde sarı yeşil gözlüyüm o; sarısın tenide sarı kahverengi gözlü

Son düzenleme:

:) cok tesekkür ederim canim insallah bu yil benim yilim olur ve fal cikar
ten renklerinizi ve sac renklerinizi yazarsan iskambil acabilirim

sadece falima bakanlara bakyiorum canim ayrica evlilik yasi falan cikmiyor malesef

malesef canim bence zamana birak bakalim gelecekmi esmer kisi

ben yorumlayayım:)
sevgilinin sıkıntıları var baya takmış durumda ama aslında takılıcak sıkıntılarda değiller kendi kuruntusu yani.bak bu çocuk seni üzücek bişey yapıcak istemeden ama sonra kendiside çok üzülücek neden böyle yaptım diye çünkü sen baya alınıcaksın.aranıza girmek isteyenler var kara bulutlar var etrafınızda.biri sinsi sinsi ilerliyo emin adımlarla ama kötülüğe doğru dikkat etsin..bu kadar tatlım sende bana bakar mısın?
ben beyaz tenli kızıl saçlıyım oda esmer gibi kahverengi saçlı aynı boylardayız daha bişey yok ama bişey olucak mı sen ona bakıver anladın muhtemelen:))

canım sevgilinin içi kararmış. Sıkıntısını atmış ama hala içi karanlık. Esmer bir adamla yola gidiyor. Kitap gibi birşey var ellerinde. Küçük güzel kuşları var. El ele bir çift var. Bir masa da oturmuşlar. Ortalarında lale gibi birşey var. Adamın arkasında biri var. Adamın kulağına birşeyler söylüyor . O adamdan destek alıyor. Akıl danışıyor. Kısa kısa açık yolları var. Tabakta da küçük küçük balıklar var. Paralı kısmetleri var. herşey gönlünüzce olsun. Benim içinde iskambil açar misin. Ben kumral o da açık kumral. Benden biraz daha açık.

canim bu kisi seni özlüyor
canim bu kisiyle arana kiren bir kumral erkek var o yüzden araniza mesafe girecek ama o kisiden güzel bir teklif alacaksin adamin kalbi özlemle dolu seni seviyor

canim yine araniza giren esmer bir kalp var cok sevinecigin bir teklif alacaksin sana sevgiyle gelecek bir teklif ve bir görüsmen olacak

canim bu kisi seni özlüyor
canim bu kisiyle arana kiren bir kumral erkek var o yüzden araniza mesafe girecek ama o kisiden güzel bir teklif alacaksin adamin kalbi özlemle dolu seni seviyor

yaa daha numaramı bile istemedi ki anca facebook oda bugünlerde konuşmadık hoş dün gördüm falan oturduk azıcıkta bu kadar..sence kısa sürede bi teklif mi bu?

Bir tartışma yaşamış bir bayanla,sensin herhalde bu abla..Kara bulutlar gezinmis üzerinizde,ama çaba gosterilmis ve bu kara bulutlar dagiliyor.Ama bu tartışmadan sonra erkek arkadasiniz çok ezilmis,onu cok ezmissiniz.Yani size karşı soyleyecek bir lafı yok çünkü karşı tarafın haklı olduğunu biliyor.
Bunun ailesinde de kısa boylu bir bayan var bazı problemler çıkarıyor onun başına.Biraz kıskançlık da var sanki.
Abla erkek arkadasin eğer bir ışte calisiyorsa yükselmek istediği bir durum var sanırım,ama eğer işi yoksa da bir iş kapısı var..Zorlu yolları aşacak ve hedefine ulaşacak.
İş yerinde sorun yaşayacağı bir erkek olacak,ama üstünlüğü erkek arkadasiniz sağlayacak.
Bundan sonrası için ilişkiniz çok iyi olacak,belki de eskisinden çok daha iyi.Çünkü birbirinizin değerini anlayacağınız olaylar gelmiş başınıza ve bu baglari kuvvetlendirmis :)
Benim yorumum da böyle
abla bana iskambil acar misin..
Karşılaşma konusu için değil de genel olarak yani..
İkimiz de beyaz tenliyiz onun saclari sarıya dönük benimkiler kahverengi

fallar açılalı çok olmuş kızlar ama koyduğunuz zaman resimleri bende yorumlayabilirim:)) kelebek banada iskambil açılımı yapabilir misin

canim kumral bir erkekle bir görsmen olacak ama kalbin sevdiginde onunla araniza hep mesafeler giriyor sanirim zamanla asilacak bu mesafeler

canım içindeki bütün sıkıntıları atmana çok Az kalmış.bir barışma görüyorum. El ele 2 kişi var. Geleceğin çok aydınlık. Havalanmiş bir kalp var. Kalbin önü arkası çok aydınlık. Güzel bir haber geliyor sana. Çok mutlu olacagn bir haber. Benim için de iskambil açar misin. Ben kumral , o Ben den biraz daha açlık. Açık kumral.

isteklerine ulaşman için çok büyük bir engel var ancak bu engeli senin değil başkasının aşması gerekiyor ya da kendiliğinden olması gerekiyor.sen umudunu kestiğin anda bu engel kendiliğinden ortadan kalkacak ve sen öylece bakakalcaksın.ondan sonrası ferah.birlikte olduğun ya da şuanda aranız açık olan bir sevgilin var ancak o sana bir konuda kızgın onun tarafından sizin beraberliğinizi istemeyen biri var.bir de hiç beklemediğin bir anda bir yolculuğa çıkacaksın.

canim sorunlar cok canim yakinlasma gözüküyor ama yakinlasmanin ardinda yine ayrilik var yani sen yoluna o yoluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…