falimi yorumlayana iskambil aciyorum

ay bitsin su engeller artik ya
sagol canim :) ten renklerinizi sac renklerinizi yazarsan bende iskambil acayim

biter inşallah canım ya ben kumral o şahıs esmer benim saçlarım açık kahve onun ki siyahh :)çok sağol çok ihtiyacım var gerçekten

canim araniza zaman girmis zamanla cogalacak sanirim aranizdaki sevgi
senden yana mesafe girmis araniza ama yakinlasacaksiniz kalbiniz bir o seni seviyor

banada bakarsanız çok sevinirim..ben buğday tenli oda buğday tenli benim saçım sarı onunkiside koyu kahverengi.

Son düzenleme:
merhabalar fal bakmayı bilmiyorum, erkek arkadaşımla ayrıldık bana da bakabilirseniz sevinirim.. ben buğday tenliyim o açık esmer...

Abla bir barisma bir kavuşma var yine,ya kavusmussun ya kavusacaksin..Her falında çıkıyor bu ya sizi cekemeyen bir bayan var..Ama sadece izliyor size zarar veremiyor..Cook istedigin bir şey var abla ama biraz zamanıvar sanki,yol biraz engelli ama sonu çok temiz,uzun zamandır.yapmak istedigin.bir şey bu..
Hasta biri.mi var,bir bayan? Size duacı ama sizin ziyaretinizi bekliyor içten içe..
Aileden biri.para sıkıntısı çekiyor sanırım biraz zor zamanlar yaşanmış ama asılacak..
Çok uzulmus daralmissin ama mutlu günlerin yakında ablam içini hep ferah tut..Guzellikler hep seninle olsun inşallah..

Benim için iskambil acar misin abla..ikimiz de beyaz tenliyiz benim saçlarım kahverengi onunkiler sarıya dönük..

Son düzenleme:

Çözümünü beklediğin konularla ilgili ferahlama noktasına yavaş yavaş geliyorsun.Gitmeiyi düşündüğün 2 yer var kısa mesafeli.

Karşına alıp konuştuğun kişiyle aranızda az bir sorun kalmış görüşme olabilir.

Düşman kategorisindeki kişi ise artık daha sönük sanki duyduğu gördüğü şeyler onu bu konuda uğraşmaktan yıldırmış.
Çok büyük bir rahatlama yaşama ihtimalin var.Bir konuda iki ayrı kişinin tek bir dileği var ve bu yola çıkmış bile yavaşta olsa ilerliyor.
Bu kadarcık :)

canim sevgi ve yakinlasma cikti falinda yakinlasabilirsiniz
ama yine sorunlar gözüküyor o cocuk kendi yolunda

İskambil iskambilll gel bannaaa ben kumral kestane saçlı o benden biraz daha kumral siyah saçlı.

canim sarisin biri sana yakinlasmaya calisiyor
canim sarisin bir erkek sana sikinti yapacak zamanla ailenden biri olabilir sorunlar seni bekliyor ailende sarisini biri varmi bilmiyorum ama o kisiden sorunlar gelebilir
sevdiginin sevgisi seninle gözüküyor ama su sira yüreginde kumral bir erkek var onu cok düsünüyor

canım benim için de iskambil açar misin. Şimdi cepten giriyorum. Bilgisayara geçince yorum yazarim. Ben kumralım. O biraz daha açık tenli.

canım benim için de iskambil açar misin. Şimdi cepten giriyorum. Bilgisayara geçince yorum yazarim. Ben kumralım. O biraz daha açık tenli.

canim önce yakinlasma sonra sorunlar girecek araniza
canim o evlenmeyi düsünüyor artik ama evlenmek istedigi kisi senmisin bilmiyorum bir görüsmeniz olacak sana bir teklifi olacak ve ailenden yanada bir teklif alacaksin

canim önce yakinlasma sonra sorunlar girecek araniza
canim o evlenmeyi düsünüyor artik ama evlenmek istedigi kisi senmisin bilmiyorum bir görüsmeniz olacak sana bir teklifi olacak ve ailenden yanada bir teklif alacaksin

beni hiç istemiyor. Ufak bir adım bile görmedim. Ufak bir adım görsem. teşekkür ederim canım

banada iskambil falı bakarmısın.çok sevinirim. ben fal bilmiyorum.istediğim kişiyle evlilik yolunda bir adım olcakmı evlencekmiyiz ve ne kadar bir süre gerekli merak ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…