- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi schmetterling89
-
isteklerine ulaşman için çok büyük bir engel var ancak bu engeli senin değil başkasının aşması gerekiyor ya da kendiliğinden olması gerekiyor.sen umudunu kestiğin anda bu engel kendiliğinden ortadan kalkacak ve sen öylece bakakalcaksın.ondan sonrası ferah.birlikte olduğun ya da şuanda aranız açık olan bir sevgilin var ancak o sana bir konuda kızgın onun tarafından sizin beraberliğinizi istemeyen biri var.bir de hiç beklemediğin bir anda bir yolculuğa çıkacaksın.
ay bitsin su engeller artik ya
sagol canim :) ten renklerinizi sac renklerinizi yazarsan bende iskambil acayim
biter inşallah canım yaben kumral o şahıs esmer benim saçlarım açık kahve onun ki siyahh :)çok sağol çok ihtiyacım var gerçekten
merhaba canım. benm için iskambil açar mısın. ben kumralım. o açık kumral.
Eki Görüntüle 601445 Eki Görüntüle 601446 Eki Görüntüle 601447 Eki Görüntüle 601448
yorumlarsaniz sevinirim kizlar
Eki Görüntüle 601445 Eki Görüntüle 601446 Eki Görüntüle 601447 Eki Görüntüle 601448
yorumlarsaniz sevinirim kizlar
Abla bir barisma bir kavuşma var yine,ya kavusmussun ya kavusacaksin..Her falında çıkıyor bu ya sizi cekemeyen bir bayan var..Ama sadece izliyor size zarar veremiyor..Cook istedigin bir şey var abla ama biraz zamanıvar sanki,yol biraz engelli ama sonu çok temiz,uzun zamandır.yapmak istedigin.bir şey bu..
Hasta biri.mi var,bir bayan? Size duacı ama sizin ziyaretinizi bekliyor içten içe..
Aileden biri.para sıkıntısı çekiyor sanırım biraz zor zamanlar yaşanmış ama asılacak..
Çok uzulmus daralmissin ama mutlu günlerin yakında ablam içini hep ferah tut..Guzellikler hep seninle olsun inşallah..
Benim için iskambil acar misin abla..ikimiz de beyaz tenliyiz benim saçlarım kahverengi onunkiler sarıya dönük..
İskambil iskambilll gel bannaaaben kumral kestane saçlı o benden biraz daha kumral siyah saçlı.
canim sevgi ve yakinlasma cikti falinda yakinlasabilirsiniz
ama yine sorunlar gözüküyor o cocuk kendi yolunda
Teşekkürler abla..bir sorum olacak yalnız..Kendi yolunda demissin ya hani,ne anlamda yani? :/
canım benim için de iskambil açar misin. Şimdi cepten giriyorum. Bilgisayara geçince yorum yazarim. Ben kumralım. O biraz daha açık tenli.
canim önce yakinlasma sonra sorunlar girecek araniza
canim o evlenmeyi düsünüyor artik ama evlenmek istedigi kisi senmisin bilmiyorum bir görüsmeniz olacak sana bir teklifi olacak ve ailenden yanada bir teklif alacaksin
beni hiç istemiyor. Ufak bir adım bile görmedim. Ufak bir adım görsem.teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?