- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi schmetterling89
-
bende bi şansımı denemek istiyorumm :)
ben beyaz tenliyim eski sevgilimde esmerr
evet canim bende öyle düsündüm eski günleri o heycanlari özlüyorsundur
teşekkür ederim cnm bir de aramız bu konuda düzelecek mi?
evlilikte yakın mı?
canim yakinlik gösteriyor yani evlilik yaklasiyor
bilemiyorum canim ama o özlem yani eski günler özlemi daha cok sende var
evet aynen öyle cnm bende var. teşekkür ederim tekrardan.
banada bakar mısın canım rica etsem? falına bakayım yada öyle mi bakıyosun?
bakim canim bugünki son fali sana bakayim :)
tabi bakarsan sevinirim :)
kizlar falimi yorumlarsaniz sevinirim
Eki Görüntüle 520834 Eki Görüntüle 520835 Eki Görüntüle 520836 Eki Görüntüle 520837 Eki Görüntüle 520838 Eki Görüntüle 520842
bakıp yazıcam birazdan canım ama iddaam yok bazıları beğeniyo:) ben beyaz tenliyim eski sevgilim koyu buğday başka bişey lazım mı? bide şey sormak istiyorum bi görüşme buluşma falan görüyo musun falca canım bu kadar
kizlar falimi yorumlarsaniz sevinirim
Eki Görüntüle 520834 Eki Görüntüle 520835 Eki Görüntüle 520836 Eki Görüntüle 520837 Eki Görüntüle 520838 Eki Görüntüle 520842
bakıp yazıcam birazdan canım ama iddaam yok bazıları beğeniyo:) ben beyaz tenliyim eski sevgilim koyu buğday başka bişey lazım mı? bide şey sormak istiyorum bi görüşme buluşma falan görüyo musun falca canım bu kadar
aslında kesin net çizgileri olan birisin konuşkan biri gibi gözükebilirsin ama iç dünyanda hayalperest sürekli kafasında kuran ama dışarıya bunu belli etmeye birisin.. hayallerini sadece kurmakla kalma bence artık peşindende gitmelisin o kadarçok hayalciklerin varkii =) hepsini yarıda bırakmış ertelemiş bu sayede önlerini tıkamışsın..
kalbinde kocaman bir sıkıntı varmış ama o yavaş yavaş gitmeye başlamış alttan gelen aydınlıık ferahlamayı hissetmeye başlamılsın gezmeyi seven birisin ama üşengeçlikten mi bilmem gerçekleştirememişsin bence kurduğun hayallerin gerçek olması için adım atmanın tam zamanı gibi =)
canim aranizda sorunlar var anca zamanla asilabilir.
canim senin aklinda bedeninin yninda o var ama ona yaklasan esmer bir kiz var hatta senin etrafindanda olabilir o kiz
bir görüsmeniz yakinlasmaniz olacak birbirinizi özlemissiniz eger herseyi zamana birakirsaniz size evlilik gözüküyor ve eski sevgilinin zamana ihtiyaci var
canim görüsmeniz var ama biraz zaman gececek aradan. cenim malesef pek birsey cikmadi ikinizde daha cok kendinizi düsünüyorsunuz o yüzden bir araya gelemiyorsunuz
kalbine bişey oturmuş gibi..çok karamsarsın ve ruh halin kötü gibi geldi için sıkılıyo yani senin.ama sana bi teklif var erkekten bu böyle elleriniz bir bişey teklif ediyo sana sende mutlu oluyosun şaşırıyosunda.bu erkek bi yoldan gelip sana teklifte bulunucak yada arkasında bi yeri bırakmış yani anlamadım tam.dedikodunu yapanlar var.uzun boylu bi bayan seni koruyo aileden olabilir bu dua ediyo hep sana
puff evet biraz öyle:/ teşekkürler canım çok mu bu zaman:)
zaten aradan yeterince zaman geçtide bi umut dedim işte oluru yokk bizimm =(
bir kere görüşsek ahh keşke..
teşekkür ederimm
İçin çok sıkıntılı çıkmış, ama boş bir sıkıntı bu. Ufacık şeyleri çok büyüttüğün bir dönemdesin. Dokunsalar ağlayacaksın, ama boşuna. Karşılıklı bir çift var; ama araya mesafe girmiş gibi. Sevdiğinin uzak olması anlamına da geliyor olabilir bu mesafe; duygusal mesafe demiyorum; ama bi kavuşma var. :) Hasret gidereceksiniz yani.
Bu kadar gördüm. Bana da iskambil açabilir misin? ben esmerim; saçlarım ve gözlerim koyu, ama çok kara sayılmam. O; koyu kumral. gözleri yeşil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?