falimi yorumlayana iskambil aciyorum

bende bi şansımı denemek istiyorumm :)

ben beyaz tenliyim eski sevgilimde esmerr

canim aranizda sorunlar var anca zamanla asilabilir.
canim senin aklinda bedeninin yninda o var ama ona yaklasan esmer bir kiz var hatta senin etrafindanda olabilir o kiz
bir görüsmeniz yakinlasmaniz olacak birbirinizi özlemissiniz eger herseyi zamana birakirsaniz size evlilik gözüküyor ve eski sevgilinin zamana ihtiyaci var

bakim canim bugünki son fali sana bakayim :)

tabi bakarsan sevinirim :)

bakıp yazıcam birazdan canım ama iddaam yok bazıları beğeniyo:) ben beyaz tenliyim eski sevgilim koyu buğday başka bişey lazım mı? bide şey sormak istiyorum bi görüşme buluşma falan görüyo musun falca canım bu kadar

aslında kesin net çizgileri olan birisin konuşkan biri gibi gözükebilirsin ama iç dünyanda hayalperest sürekli kafasında kuran ama dışarıya bunu belli etmeye birisin.. hayallerini sadece kurmakla kalma bence artık peşindende gitmelisin o kadarçok hayalciklerin varkii =) hepsini yarıda bırakmış ertelemiş bu sayede önlerini tıkamışsın..
kalbinde kocaman bir sıkıntı varmış ama o yavaş yavaş gitmeye başlamış alttan gelen aydınlıık ferahlamayı hissetmeye başlamılsın gezmeyi seven birisin ama üşengeçlikten mi bilmem gerçekleştirememişsin bence kurduğun hayallerin gerçek olması için adım atmanın tam zamanı gibi =)

canim görüsmeniz var ama biraz zaman gececek aradan. cenim malesef pek birsey cikmadi ikinizde daha cok kendinizi düsünüyorsunuz o yüzden bir araya gelemiyorsunuz

kalbine bişey oturmuş gibi..çok karamsarsın ve ruh halin kötü gibi geldi için sıkılıyo yani senin.ama sana bi teklif var erkekten bu böyle elleriniz bir bişey teklif ediyo sana sende mutlu oluyosun şaşırıyosunda.bu erkek bi yoldan gelip sana teklifte bulunucak yada arkasında bi yeri bırakmış yani anlamadım tam.dedikodunu yapanlar var.uzun boylu bi bayan seni koruyo aileden olabilir bu dua ediyo hep sana

tesekkür ederim canim suanki tek sikintim hasret cekiyor olmam ve gececek cooook az kaldi :) evet cok hayalciyim ama malesef bazi durumlar yüzünden ertelemek zorundayim :) cok tesekkürler tekrar

zaten aradan yeterince zaman geçtide bi umut dedim işte oluru yokk bizimm =(
bir kere görüşsek ahh keşke..

teşekkür ederimm

varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok süpersin
evet hepsi dogru :) cidden su sira cok kötüyüm patlicam neredeyse
o erkek sevgilim ve uzakta suan. teklif umarim öyle birsey olur :) ailemde uzun boylu bir bayan yok aslinda

İçin çok sıkıntılı çıkmış, ama boş bir sıkıntı bu. Ufacık şeyleri çok büyüttüğün bir dönemdesin. Dokunsalar ağlayacaksın, ama boşuna. Karşılıklı bir çift var; ama araya mesafe girmiş gibi. Sevdiğinin uzak olması anlamına da geliyor olabilir bu mesafe; duygusal mesafe demiyorum; ama bi kavuşma var. :) Hasret gidereceksiniz yani.

Bu kadar gördüm. Bana da iskambil açabilir misin? ben esmerim; saçlarım ve gözlerim koyu, ama çok kara sayılmam. O; koyu kumral. gözleri yeşil

canim cok tesekkür ederim
yarin acsam olurmu cok yoruldum mutlaka acacagim yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…