falimi yorumlayana iskambil aciyorum

canim sizde evlilik gözükmüyor mesafeli. eger evliysen ayri düsebilirsiniz arainiza mesafe girebilir. canim ikinizde kendinizle iligileniyorsunuz senin tarafindan bir teklif gözüküyor ona

malesef baska birsey cikmadi baska zaman tekrar acariz

Evli değiliz, evliliğe zaten en az 3 yıl var ve ailevi sıkıntılar başta olmak üzere bir çok sorunu aşmak zorundayız evlenmek için. :) Belki bu yüzden öyle çıkmış olabilir. Çünkü kafası çok karışık onun başka şeylerden ötürü. .

Teşekkür ederim canımm.

Ben faldan hiç anlamam diyebilirim gördüğümü anladığımı söyleyim sadece. Sen ve karşında birisi el ele vermişsiniz konuşuyor gibisiniz.Sen kafanda her şeyi düşünen birisin sanki birisini düşünüyorsun o da seni düşünüyor gibi.bir tane yolun var.içinde sıkılmış gibi.Bu kadar :)
Bana da iskambil açabilir misin açarsan çok sevinirim. Ben beyaz tenliyim o da beyaz tenli.

redmars : canim ailende maddi sikintilar var ve daha sürecek o sikintilar
canim o kisiyle birliktemisin bilmiyorum ama aranizda esmer bir erkegin kalbi var o esmer erkek seni cok seviyor ve ondan sana bir teklif gelecek

babyster: canim size evlilik gözüküyor ve birazcik zamani var
canim falin cok gpzel cikti size evlilik gözüküyor o adam bütün kalbiyle bunu istiyor ama sen bencillik yapiyorsun kendini düsünüyorsun bazi seyleri zamanla halledecek o kisi zamana ihtiyaci var

canim sana sevdigin kisiden yani o kisiden bir teklif geliyor. o kisi seni cok özlüyor ve sende ondan bir teklif bekliyorsun o da büün kalbiyle sana teklif etmek istiyor

baska bisey cikmadi malesef canim

Biraz geç cevap yazdım ama merak ettim açarsan sevinirim :)

Ben beyaz tenliyim cnm, o biraz daha koyu ama esmer fln değil buğday tenli beyaza yakın oda

canim o ailesine cok bagli bir insan ailesini sevdigi kadar hic birseyi sevmiyor dogal olarak en önemli ailesi onun hayatinda. canim malesef pek birsey cikmadi hersey güzel gözüküyor ama ikinizde daha cok kendinizi düsünüyorsunuz

sen bişeyi kafana çok takımşsın bayadır ama geçiyo artık sıkıntın atlatıcaksın istediğin gibi olucak hemde.yalnız senin bir sürü düşüncen var kafanda her konuda böylesin..bi türlü hiçbişeye net karar veremiyosun ve kafan iyice karışıyo boşu boşuna kendini yoruyosun farkında değilsin.çok seviniceğin bişey olucak yakın zamanda sanki birinin yolunu gözlüyosun sen kavuşuyosunuz ellerini açmış bekliyosun sarılmak için:)kalbiin var evet kavuşuyosun kesin sen sevdiğine bide çevrende biri var canım dikkat et ona çünkü arkandan kuyunu kazmayı planlayan cinsten biri gözü üstünde seni izliyo sürekli bu kadar görebildim
iskambil açar mısın bana tekrar canım? ben beyaz tenliyim o buğday tenli..başka ne lazımdı bakman için?

canim önceki sayfaya bir bak az önce actim :)

ten rengi lazımmış tek galiba onuda yazdım ben sana:) bekliyorum bebeğim şimdiden teşekkür ederim çook

canim ben özel mesaj atmistin ya o ten renklerinden actim ben sana bi kac saat önce

babyster: canim size evlilik gözüküyor ve birazcik zamani var
canim falin cok gpzel cikti size evlilik gözüküyor o adam bütün kalbiyle bunu istiyor ama sen bencillik yapiyorsun kendini düsünüyorsun bazi seyleri zamanla halledecek o kisi zamana ihtiyaci var

evlilik mi:)) ya görüşmüyoruz bile:/ en son 1 2 hafta önce mesaj attı ama o kadar..farklı şehirlerdeyiz en kötüsüde o sağol canım..peki yakın zamanda görüşme gördün mü falda hiç?

canim sana sevdigin kisiden yani o kisiden bir teklif geliyor. o kisi seni cok özlüyor ve sende ondan bir teklif bekliyorsun o da büün kalbiyle sana teklif etmek istiyor

baska bisey cikmadi malesef canim

Canım benim bu bile yeter ağzına sağlık beni mutlu ettin u güzel sözlerle

canım içini yine çok karartmışsın. kalbinin bir köşesinde sıkıntılar var. esmer bir adam görüyorum. birisiyle tartışıyor sanki. üste çıkmış ve çok baskın birisi bu kişi. el ele bir çift görüyorum. geleceğe umutla bakıyorlar. evlilik yakın sanki. kabarık etekli çıkmış. 3 kişi toplanmış konuşuyorlar. bir kişide onlara sırtını dönmüş. onlardan farkı düşünüyor sanki. kısa kısa bir sürü yolun var. bir kalabalık görüyorum. doğum haberi olabilir. yakın çevrenden, akraba, arkadaşlarından biri doğum yapacak. bir bebek var. tos toparlak bir bebek. kız çocuğu gibi sanki. bunları görebildim canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…