- Konu Sahibi schmetterling89
-
Peki canım, sen bilirsin. :) Bekliyor olacağım..canim cok tesekkür ederim
yarin acsam olurmu cok yoruldum mutlaka acacagim yarin
Peki canım, sen bilirsin. :) Bekliyor olacağım..
İçin çok sıkıntılı çıkmış, ama boş bir sıkıntı bu. Ufacık şeyleri çok büyüttüğün bir dönemdesin. Dokunsalar ağlayacaksın, ama boşuna. Karşılıklı bir çift var; ama araya mesafe girmiş gibi. Sevdiğinin uzak olması anlamına da geliyor olabilir bu mesafe; duygusal mesafe demiyorum; ama bi kavuşma var. :) Hasret gidereceksiniz yani.
Bu kadar gördüm. Bana da iskambil açabilir misin? ben esmerim; saçlarım ve gözlerim koyu, ama çok kara sayılmam. O; koyu kumral. gözleri yeşil
Evli değiliz, evliliğe zaten en az 3 yıl var ve ailevi sıkıntılar başta olmak üzere bir çok sorunu aşmak zorundayız evlenmek için. :) Belki bu yüzden öyle çıkmış olabilir. Çünkü kafası çok karışık onun başka şeylerden ötürü. .canim sizde evlilik gözükmüyor mesafeli. eger evliysen ayri düsebilirsiniz arainiza mesafe girebilir. canim ikinizde kendinizle iligileniyorsunuz senin tarafindan bir teklif gözüküyor ona
malesef baska birsey cikmadi baska zaman tekrar acariz
ten renklerinizi yazarsan acabilirim canim
Ben faldan hiç anlamam diyebilirim gördüğümü anladığımı söyleyim sadece. Sen ve karşında birisi el ele vermişsiniz konuşuyor gibisiniz.Sen kafanda her şeyi düşünen birisin sanki birisini düşünüyorsun o da seni düşünüyor gibi.bir tane yolun var.içinde sıkılmış gibi.Bu kadar :)
Bana da iskambil açabilir misin açarsan çok sevinirim.Ben beyaz tenliyim o da beyaz tenli.
Biraz geç cevap yazdım ama merak ettim açarsan sevinirim :)
Ben beyaz tenliyim cnm, o biraz daha koyu ama esmer fln değil buğday tenli beyaza yakın oda
sen bişeyi kafana çok takımşsın bayadır ama geçiyo artık sıkıntın atlatıcaksın istediğin gibi olucak hemde.yalnız senin bir sürü düşüncen var kafanda her konuda böylesin..bi türlü hiçbişeye net karar veremiyosun ve kafan iyice karışıyo boşu boşuna kendini yoruyosun farkında değilsin.çok seviniceğin bişey olucak yakın zamanda sanki birinin yolunu gözlüyosun sen kavuşuyosunuz ellerini açmış bekliyosun sarılmak için:)kalbiin var evet kavuşuyosun kesin sen sevdiğinebide çevrende biri var canım dikkat et ona çünkü arkandan kuyunu kazmayı planlayan cinsten biri gözü üstünde seni izliyo sürekli bu kadar görebildim
iskambil açar mısın bana tekrar canım? ben beyaz tenliyim o buğday tenli..başka ne lazımdı bakman için?
canim önceki sayfaya bir bak az önce actim :)
ten rengi lazımmış tek galiba onuda yazdım ben sana:) bekliyorum bebeğim şimdiden teşekkür ederim çook
canim ben özel mesaj atmistin ya o ten renklerinden actim ben sana bi kac saat önce
babyster: canim size evlilik gözüküyor ve birazcik zamani var
canim falin cok gpzel cikti size evlilik gözüküyor o adam bütün kalbiyle bunu istiyor ama sen bencillik yapiyorsun kendini düsünüyorsun bazi seyleri zamanla halledecek o kisi zamana ihtiyaci var
evlilik mi:)) ya görüşmüyoruz bile:/ en son 1 2 hafta önce mesaj attı ama o kadar..farklı şehirlerdeyiz en kötüsüde osağol canım..peki yakın zamanda görüşme gördün mü falda hiç?
canim sana sevdigin kisiden yani o kisiden bir teklif geliyor. o kisi seni cok özlüyor ve sende ondan bir teklif bekliyorsun o da büün kalbiyle sana teklif etmek istiyor
baska bisey cikmadi malesef canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?