- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi schmetterling89
-
canım içini yine çok karartmışsın. kalbinin bir köşesinde sıkıntılar var. esmer bir adam görüyorum. birisiyle tartışıyor sanki. üste çıkmış ve çok baskın birisi bu kişi. el ele bir çift görüyorum. geleceğe umutla bakıyorlar. evlilik yakın sanki. kabarık etekli çıkmış. 3 kişi toplanmış konuşuyorlar. bir kişide onlara sırtını dönmüş. onlardan farkı düşünüyor sanki. kısa kısa bir sürü yolun var. bir kalabalık görüyorum. doğum haberi olabilir. yakın çevrenden, akraba, arkadaşlarından biri doğum yapacak. bir bebek var. tos toparlak bir bebek. kız çocuğu gibi sanki. bunları görebildim canım.
ay hadi insallah :) sagol canim agzina saglik
benim için iskambil açar mısın canım. ben ve o kumralız. ben daha koyuyum.
redmars : canim ailende maddi sikintilar var ve daha sürecek o sikintilar
canim o kisiyle birliktemisin bilmiyorum ama aranizda esmer bir erkegin kalbi var o esmer erkek seni cok seviyor ve ondan sana bir teklif gelecek
Bir konuda canını çok sıkmışsın.İçin kararmış resmen.Birkaç yolun var.Gideceğin yollardan birisinde birisiyle karşı karşıya geleceksin karşılıklı konuşma var.Başka bir yolda da sanki valizini de almış gidiyorsun tatil felan oalbilir o yolda yalnız snaki ek değilsin birkaç kişiyle gideceksin.Göz nazar var sende bir kişinin.Senin yanına gelen birisi var ya bir yoldan geliyor veya konuşmadığın birisi konuşmak için geliyor.Klap çıkmış güzel bir aşk oalbilir ufukta.
Bu kadar görebildim canım iskambil bakabilir misin bana da ikimzde beyaz o benden daha beyaz.
elektrik gitti dün bakamadım sanada :) bir sürü yere gideceksin valla yol çıkmış bir sürü.Hatta bir yolun sonunda İsminde E harfi geçen bir erkek var.Ona gidiceksin galiba ona ulaşacaksın güzel temiz bir yol.Sevgilinle güzel vakitler geçirebilirsiniz.İlişkiniz adına ciddi konular konuşacağınız günler yaklaşıyor gibi.Ciddi kararlar vs.Ailende sıkıntı yok ferah temiz çıkmış.Varsada geçmiş karabulutlar.Karamsar olduğun bir döneme girmiş gibi olacakken çıkacaksın takıntılara bulaşmıcaksın yani :) Güzel geçireceğin günler var bol bol :) ilişkinde kafa karıştıran bir takım sorunlar var sanırım ama bunları fazla kafana takıp kendini kasmana gerek yok karşındaki erkek seni seviyor ve sahipleniyor gözüküyo :)))
ben yine iskambil istereeeeeeemmm
ben:kumral
sevgilim:beyaz
canım bana iskambil bakar mısın ? ikimizde kumralız. ben daha koyu tenliyim. bende sana tarot açabilirim.
canim benim esmer bir erkekle görüsmen olabilir ama sana yaramicak o görüsme yani moralin bozulabilir
canim sevgilin seni cok seviyor sana hep sevgiyle yaklasiyor hani derler ya agzinin icine bakiyor diye aynen öyle iliskinin tepesinde senin kalbin var ama bir takim sorunlar yasayacaksiniz bu size birbirinizi özletecek
canim iki kisi var ikiside esmer bir kadin bir erkek bunlar sevgilide olabilir ailedende olabilir gözleri sürekli üstünüzde
canim o kisiyle aranda mesafemi var bilmiyorum ama bu yürekten mesafede olabilir seni özlemis ve seni özleyen bir kumral adam daha var
kalpleriniz bir ikinizde birbirinizi seviyorsunuz o sana yaklasmaya calisiyor
canim sen sanirim evlenmeyi cok istiyorsun ama vakti zamani daha var
canim sen ondan teklif gelmesini bekliyorsun ama o teklifin gelmesi daha cok sürecek ve sanirim aranizda mesafe var senin kalbin aile kurmaya yönelik hep onunda aklindan evlilik geciyor
onun kalbi benim yanımda mı peki ? onun aklından evlilik geçiyor derken benimle ilgili mi? zamanı var demişsin. ne kadar zaman sonra . canım burcunu varsa sevgilinin burcunu yaz. birde ismin lazım. fiziksel özelliklerini yazıp bana mesaj at. kart açayım.
canim kalbi senin yaninda degildi zaman falanda veremiyorum malesef
canim fiziksel özellikler derken ?
Eki Görüntüle 539527 Eki Görüntüle 539528 Eki Görüntüle 539529 Eki Görüntüle 539530 Eki Görüntüle 539531
kizlar falimi yorumlarmisiniz lütfen
canım kusura bakma. Sana açamadm.ev çok kalabalık. Ancak cepten girebiliyorum. Falında çok üzgün boynu bükük bir kadın var. Kadına bir erkekten haber geliyor. Erkek kendine güvenen birisi. Için çok kararmış. Aydınlanıyor ama üzgün kadın fincanın dibinde de var. Bir horozun var. Adak olabilir. Bir erkek var. Yaşlıca çok düşünceli. Karşısında da bir kadın var topluca. Birşey için uğraşıyorlar. El birliği gördüm. Gelecekte aydınlık günlerin var. Bu erkekten içer geliyor sana. Ama Sen sırtını dönmüşsün. Söyle inanmak istiyor gibisin. Dönüp bakıp gidiyorsun. Bunları gördüm canım. Herşey gönlünce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?