Fanusta yaşıyor gibiyim..

Yok be eski kafali erkekler iste ne dicen yani eski kafali oldugu icin kısıtlıyor ama yuvam söz konusuysa komurluktede yasasak yasarim yeterki ailem zarar gormesin
Ya işte tatlım yuvamızı da ona göre kuruyoruz onu anlatmaya çalışıyorum, öyle bir erkekle evlenmem ben mesela. Hoş o da benimle evlenmez, ben evde durmam.

Ben bekarken ailem acayip derecede güvenirdi baska sehirlere calismaya bile giderdim ben ama evlenince kocays işte koruyorum ben eşimi ailemi diye hakim oluyor herseye ben kot giyen ben esoflanla geziyorum eşim rahatsiz oluyor diye esede ayak uydurmak lazim

O sana ayak uydurdu mu peki hiç?

Ya işte tatlım yuvamızı da ona göre kuruyoruz onu anlatmaya çalışıyorum, öyle bir erkekle evlenmem ben mesela. Hoş o da benimle evlenmez, ben evde durmam.
Cocuk olunca mecbur tikilip kalıyorsun eve öyle oluncada eşler koruma ic güdüsüyle davraniyor bence buyuk konusma başıma buyruk ben meryem inan kiyafetlerle bile yargılanacak duruma geliyorum kaynanam gilin yüzünden onlar öyle cocuklarini alistirmasalardi bu böyle olmazdi nisanliyken falan karismazdi hic birseyime son bir kac ayda tvlerde falan is yerlerinde gordukleri seylerden dolayi sokaga cikmaya kisitlanma getiriyorlar kendilerince koruma oluyor onun adıda

Tabi bekarsiniz galiba bekara koca yada kadin bosamak kolay gelir çok gezen papuçta p..k getirir diye bi laf var duymussunuzdur umarim

Kocaniz eve pabucuyla pok mu getiriyor ordan mi biliyorsunuz? Ben yillardir hic getirmedim de, zira bok cukurunda dolasmiyorum.
Bu arada 13 yillik evliyim, yasim da hayat deneyimim de muhtemelen burdaki cogunluktan oldukca buyuktur, hayatin bana verdigi en buyuk ders de bir insanin nesi eksikse en cok onu dusunur, en cok ondan korkar.

Senin eşin sıkıntılı, çalışıyormuşsun bak önceden ne güzel. Tek evli sen değilsin ki herkes evlenip çocuk sahibi olunca eve tıkılmıyor. Benim annem de tıkılmamış. Ben öyle bir aileden gelmiyorum, sevgilim de gelmiyor. Eş seçimi önemli o yüzden.

Siz yanlis anlamissiniz benim lafim şu evden kaçan genc kizlarimiz gece eve gec gelen genç kızlarımız baslarina is aciyorlar ya gezmekten baslarina bela alan genc kizlarimiz genc ogullarimiz varya ondan bahsediyorum

Kesinlikle inanmıyorum.

Kadınların kaderleri bir erkeğin iki dudağının arasında olmamalı. Kocam istemiyor diye eşofman giyiyorum sokağa çıkmıyorum diye bir şey olamaz ya yeminle sanki beni bağlamışlar eve gibi sinirleniyorum. Sizler de kocanızın her dediğini yaparak götlerini kaldırıyorsunuz.

Böyle hayat olmaz, siz esir misiniz yoksa eşiniz olan beyfendi (!) ile aynı derecede özgür, kendi iradesi olan bir birey misiniz? Önce bunun ayrımını yapın.

Babam beni daha liseye gitmezken banka fatura işlerine yollardı, ilk tek başıma şehir dışı gezimi ortaokulda yaptım. Üniversite şehir dışında, ülke ülke gezdim tek başıma. Böyle bir babanın kızıyım ben. Allaha şükür sokaklarda ne 1 liram çalındı, ne de taciz edildim.

Siz de bu eziyeti yapmayın kendinize

Evlenmeyince içini bilemezsin eşinin 6 ay cicim ayi ondan sonra okuzluklerini ortaya cikartmaya baslarlar merak etme evlilik kumar gibidir kazancanmi kaybetcenmi evlenince belli olur

Ne eziyetinden bahsediyorsunuz ki siz herkesin yaşantısı kendisinedir senin aile durumunu ben bilemem benim aile durumumu sen bilemezsin haksizmiyim ben özgür degilsem kocamda özgür olamaz yanlis anlasilmasin burnundan getiririm ben evdeyken o gezemez is ev yapabilir sadece

Ben niye tv de gormedim acaba erkege tecavuz edildigi nerde görülmüş ya escilsedir onlar ben hayatta inanmiyorum bir erkegin tecavüze ugrayacagini herkesin dusuncesi kendinedir kavga etmeye lüzum yok

Siz ciddi ciddi simdi erkeklere tecavüz edilmiyor mu saniyorsunuz? Bide escinseller diye iddia ediyorsunuz? Esinize bir sorun acaba biraz egitim almaniza izin verir mi. Mesela tecavüzün savasda silah olarak erkeklere karsida kullandıkları bilinir. Su anda Afrika'daki savaslarda oluyor mesela.Ya cidden bu iddialariniza karsi ben şok

Siz yanlis anlamissiniz benim lafim şu evden kaçan genc kizlarimiz gece eve gec gelen genç kızlarımız baslarina is aciyorlar ya gezmekten baslarina bela alan genc kizlarimiz genc ogullarimiz varya ondan bahsediyorum

Su an konumuz bekar erkek ya da genc kizlar degil, evli, yetiskin, "ozgur" olmasi gereken bireyler oldugu icin pek tabi ki ergenlerden soz ettiginizi dusunmedi kimse. Cumlenizi tekrar okursaniz siz de anlarsiniz

Evlenmeyince içini bilemezsin eşinin 6 ay cicim ayi ondan sonra okuzluklerini ortaya cikartmaya baslarlar merak etme evlilik kumar gibidir kazancanmi kaybetcenmi evlenince belli olur
Ehehe hadi bakalım, sanmıyorum evden çıkma diyen biri çıkacağını ama yakın zamanda evleneceğim gelip bilgilendiririm seni.

Bu muhteşem düşünce tarzınızdan ötürü sizi tebrik ediyorum.
Gerçekten bu algıya ulaşbilmek herkesin harcı değil, bravo.
Ama lütfen düşüncelerinizi yaymaya çalışmayın zira toplum olarak buna hazır değiliz

Bana yazdigi cevabı gördün mü, ama tecavüze ugrayan erkeklerin escinsel olduklarıni ve tecavüz ugramadiklarini iddia etti. Erkekler kadinlari eve korktukları icin kapatiyorlar. Ama korkulari tecavüzcü felan degil. Türklerin su "maymun gözünü açtı" lafi varya.. Ha iste birileri gözünü acmasin istiyorlar

Ortalık kötü diye dışarı göndermiyorlar?
O zaman hepimiz evlerimize kapanalım. Bu nasıl çözüm. Şaşkınım, şoktayım.

Bence siz kendinizi kandırıyorsunuz. Çocukla yetişkin bir değil. Elbette çocuklarımızı korumalı AMA onlara yaşlarına uygun sorumluluklar da vermeliyiz.

“Karımın başına bir şey gelebilir, ben olmadan dışarı çıkmasın” diye sizi korumayı düşünen kocanız acaba siz evdeyken eve hırsız girmesi ihtimaline karşı ne yapıyor? Evden mi çalışıyor?

Hemen her gün dışarı çıkıyorum, çok şükür başıma bir şey gelmedi.

Kocamın da dışarıdaki insanlara değil bana güvenmesi yeterli dışarı çıkabilmem için. Beni dışarı çıkarmaması BANA güvenmediğini gösterir çünkü...

Konu sahibi, belli ki siz sağlıklı düşünemiyorsunuz, belli mi olur eşiniz ona da izin vermiyordur belki.
Ama çok merak ettim, çevrenizde hiç mi aklı başında bir insan yok? Anneniz, babanız, kardeşiniz, arkadaşınız?
Biri de çıkıp eşinize sen nasıl ağır bir manyaksın diyemiyor mu? Pes gerçekten pes.
Toplum olarak her geçen gün biraz daha akıl sağlığımızı kaybediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…