- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi huysuzamatatligelin
-
Ya işte tatlım yuvamızı da ona göre kuruyoruz onu anlatmaya çalışıyorum, öyle bir erkekle evlenmem ben mesela. Hoş o da benimle evlenmez, ben evde durmam.Yok be eski kafali erkekler iste ne dicen yani eski kafali oldugu icin kısıtlıyor ama yuvam söz konusuysa komurluktede yasasak yasarim yeterki ailem zarar gormesin
Ben bekarken ailem acayip derecede güvenirdi baska sehirlere calismaya bile giderdim ben ama evlenince kocays işte koruyorum ben eşimi ailemi diye hakim oluyor herseye ben kot giyen ben esoflanla geziyorum eşim rahatsiz oluyor diye esede ayak uydurmak lazimYani çocukluktan beri neredeyse hergün dışardayım okul, iş , gezme vs. Aman başıma bir şey gelmesin diye evden çıkmayanlardan daha az sorun yaşamışımdır eminim. Daha yeni tek başıma yurtdışına gittim, tren garında sabahladım, haftasonu tek başıma şehirdışında otelde kaldım. senin eşin kalpten giderdi herhalde beni görse. Ne kadar kaçarsan kaç başına gelecek varsa gelir evde de bulur seni.
O sana ayak uydurdu mu peki hiç?Ben bekarken ailem acayip derecede güvenirdi baska sehirlere calismaya bile giderdim ben ama evlenince kocays işte koruyorum ben eşimi ailemi diye hakim oluyor herseye ben kot giyen ben esoflanla geziyorum eşim rahatsiz oluyor diye esede ayak uydurmak lazim
Cocuk olunca mecbur tikilip kalıyorsun eve öyle oluncada eşler koruma ic güdüsüyle davraniyor bence buyuk konusma başıma buyruk ben meryem inan kiyafetlerle bile yargılanacak duruma geliyorum kaynanam gilin yüzünden onlar öyle cocuklarini alistirmasalardi bu böyle olmazdi nisanliyken falan karismazdi hic birseyime son bir kac ayda tvlerde falan is yerlerinde gordukleri seylerden dolayi sokaga cikmaya kisitlanma getiriyorlar kendilerince koruma oluyor onun adıdaYa işte tatlım yuvamızı da ona göre kuruyoruz onu anlatmaya çalışıyorum, öyle bir erkekle evlenmem ben mesela. Hoş o da benimle evlenmez, ben evde durmam.
Vallaha bana ayak uydurdu beni gecti ben ona ayak uyduramiyom artik :))))O sana ayak uydurdu mu peki hiç?
Tabi bekarsiniz galiba bekara koca yada kadin bosamak kolay gelir çok gezen papuçta p..k getirir diye bi laf var duymussunuzdur umarim
Senin eşin sıkıntılı, çalışıyormuşsun bak önceden ne güzel. Tek evli sen değilsin ki herkes evlenip çocuk sahibi olunca eve tıkılmıyor. Benim annem de tıkılmamış. Ben öyle bir aileden gelmiyorum, sevgilim de gelmiyor. Eş seçimi önemli o yüzden.Cocuk olunca mecbur tikilip kalıyorsun eve öyle oluncada eşler koruma ic güdüsüyle davraniyor bence buyuk konusma başıma buyruk ben meryem inan kiyafetlerle bile yargılanacak duruma geliyorum kaynanam gilin yüzünden onlar öyle cocuklarini alistirmasalardi bu böyle olmazdi nisanliyken falan karismazdi hic birseyime son bir kac ayda tvlerde falan is yerlerinde gordukleri seylerden dolayi sokaga cikmaya kisitlanma getiriyorlar kendilerince koruma oluyor onun adıda
Siz yanlis anlamissiniz benim lafim şu evden kaçan genc kizlarimiz gece eve gec gelen genç kızlarımız baslarina is aciyorlar ya gezmekten baslarina bela alan genc kizlarimiz genc ogullarimiz varya ondan bahsediyorumKocaniz eve pabucuyla pok mu getiriyor ordan mi biliyorsunuz? Ben yillardir hic getirmedim de, zira bok cukurunda dolasmiyorum.
Bu arada 13 yillik evliyim, yasim da hayat deneyimim de muhtemelen burdaki cogunluktan oldukca buyuktur, hayatin bana verdigi en buyuk ders de bir insanin nesi eksikse en cok onu dusunur, en cok ondan korkar.
Burdaki yazanlara sesleniyorum insan basina gelmeyince bilemez bende ayni durumdayim kim bilir bizim gibi kac tane daha kadin vardir bunalimdan catlicam bunlar bizim eşlerimizin disarda gördükleri kotu olaylardan kaynaklaniyor aslinda ortalik kötü diye disariya göndermiyorlar kimse kimseyi yargilamamali düşüncelerini insanlari assagilayarak degilde düzgünce soylemeli sokaklarda sapiklar çocuk istismarcilari kapkaccilar hirsizlar ugursuzlar doluyken is yerlerinde yapilan ahlaksizlari eşlerimiz gördüğü icin bizi. Koruma altina aliyorlar bence calisan bayanlarda çalışan erkeklerde bunlari biliyor aslinda nasil cocuk tacizcilerinden cocuklarimizi korumak icin sokaga cikartmiyoruz annelik ic güdüsü olarak kocalarimizda karimin başına birsey gelicek yaninda ben olmadan disariya cikmasin diye düşünüyorlar bunun neyini anlamadiniz kopeginizin basina birsey gelse agliyorsunuz ya ailenizin basina birsey geldimi o aciyla nasil yasayacaksiniz mantikli düşünüp yorum yazilmasi lazim
Evlenmeyince içini bilemezsin eşinin 6 ay cicim ayi ondan sonra okuzluklerini ortaya cikartmaya baslarlar merak etme evlilik kumar gibidir kazancanmi kaybetcenmi evlenince belli olurSenin eşin sıkıntılı, çalışıyormuşsun bak önceden ne güzel. Tek evli sen değilsin ki herkes evlenip çocuk sahibi olunca eve tıkılmıyor. Benim annem de tıkılmamış. Ben öyle bir aileden gelmiyorum, sevgilim de gelmiyor. Eş seçimi önemli o yüzden.
Ne eziyetinden bahsediyorsunuz ki siz herkesin yaşantısı kendisinedir senin aile durumunu ben bilemem benim aile durumumu sen bilemezsin haksizmiyim ben özgür degilsem kocamda özgür olamaz yanlis anlasilmasin burnundan getiririm ben evdeyken o gezemez is ev yapabilir sadeceKesinlikle inanmıyorum.
Kadınların kaderleri bir erkeğin iki dudağının arasında olmamalı. Kocam istemiyor diye eşofman giyiyorum sokağa çıkmıyorum diye bir şey olamaz ya yeminle sanki beni bağlamışlar eve gibi sinirleniyorum. Sizler de kocanızın her dediğini yaparak götlerini kaldırıyorsunuz.
Böyle hayat olmaz, siz esir misiniz yoksa eşiniz olan beyfendi (!) ile aynı derecede özgür, kendi iradesi olan bir birey misiniz? Önce bunun ayrımını yapın.
Babam beni daha liseye gitmezken banka fatura işlerine yollardı, ilk tek başıma şehir dışı gezimi ortaokulda yaptım. Üniversite şehir dışında, ülke ülke gezdim tek başıma. Böyle bir babanın kızıyım ben. Allaha şükür sokaklarda ne 1 liram çalındı, ne de taciz edildim.
Siz de bu eziyeti yapmayın kendinize
Ben niye tv de gormedim acaba erkege tecavuz edildigi nerde görülmüş ya escilsedir onlar ben hayatta inanmiyorum bir erkegin tecavüze ugrayacagini herkesin dusuncesi kendinedir kavga etmeye lüzum yok
Siz yanlis anlamissiniz benim lafim şu evden kaçan genc kizlarimiz gece eve gec gelen genç kızlarımız baslarina is aciyorlar ya gezmekten baslarina bela alan genc kizlarimiz genc ogullarimiz varya ondan bahsediyorum
Ehehe hadi bakalım, sanmıyorum evden çıkma diyen biri çıkacağını ama yakın zamanda evleneceğim gelip bilgilendiririm seni.Evlenmeyince içini bilemezsin eşinin 6 ay cicim ayi ondan sonra okuzluklerini ortaya cikartmaya baslarlar merak etme evlilik kumar gibidir kazancanmi kaybetcenmi evlenince belli olur
Bu muhteşem düşünce tarzınızdan ötürü sizi tebrik ediyorum.Burdaki yazanlara sesleniyorum insan basina gelmeyince bilemez bende ayni durumdayim kim bilir bizim gibi kac tane daha kadin vardir bunalimdan catlicam bunlar bizim eşlerimizin disarda gördükleri kotu olaylardan kaynaklaniyor aslinda ortalik kötü diye disariya göndermiyorlar kimse kimseyi yargilamamali düşüncelerini insanlari assagilayarak degilde düzgünce soylemeli sokaklarda sapiklar çocuk istismarcilari kapkaccilar hirsizlar ugursuzlar doluyken is yerlerinde yapilan ahlaksizlari eşlerimiz gördüğü icin bizi. Koruma altina aliyorlar bence calisan bayanlarda çalışan erkeklerde bunlari biliyor aslinda nasil cocuk tacizcilerinden cocuklarimizi korumak icin sokaga cikartmiyoruz annelik ic güdüsü olarak kocalarimizda karimin başına birsey gelicek yaninda ben olmadan disariya cikmasin diye düşünüyorlar bunun neyini anlamadiniz kopeginizin basina birsey gelse agliyorsunuz ya ailenizin basina birsey geldimi o aciyla nasil yasayacaksiniz mantikli düşünüp yorum yazilmasi lazim
Bunlar kotu olaylar sadece kadinlarin basina gelir kafasıyla buyutulmusler, erkek guclu, kadin gucsuz, pasif, erkegin gucuyle kadiininki bir olur mu vs vs.
İsterse mike tyson tyson olsun, bir maganda kursununa bakar, madem basimiza bir is gelecek diye evden cikmiyoruz, salmayalim kocalari da sokaga.
Burdaki yazanlara sesleniyorum insan basina gelmeyince bilemez bende ayni durumdayim kim bilir bizim gibi kac tane daha kadin vardir bunalimdan catlicam bunlar bizim eşlerimizin disarda gördükleri kotu olaylardan kaynaklaniyor aslinda ortalik kötü diye disariya göndermiyorlar kimse kimseyi yargilamamali düşüncelerini insanlari assagilayarak degilde düzgünce soylemeli sokaklarda sapiklar çocuk istismarcilari kapkaccilar hirsizlar ugursuzlar doluyken is yerlerinde yapilan ahlaksizlari eşlerimiz gördüğü icin bizi. Koruma altina aliyorlar bence calisan bayanlarda çalışan erkeklerde bunlari biliyor aslinda nasil cocuk tacizcilerinden cocuklarimizi korumak icin sokaga cikartmiyoruz annelik ic güdüsü olarak kocalarimizda karimin başına birsey gelicek yaninda ben olmadan disariya cikmasin diye düşünüyorlar bunun neyini anlamadiniz kopeginizin basina birsey gelse agliyorsunuz ya ailenizin basina birsey geldimi o aciyla nasil yasayacaksiniz mantikli düşünüp yorum yazilmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?