- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi huysuzamatatligelin
-
Yuva kolay kurulmuyor, bekar olduğun için anlayamazsın.Son üç sayfayi dehşetle okudum.
Tip hemen gozumde canlandi, siyasi goruşune kadar.
Hay sizin kiyamadiginiz yuvalariniza demek istiyorum ve artik boylelerine uzulmeyi aha da burada birakiyorum.
Basiniza ne gelse mustehak, banane ki acaba dert ediniyorum bi de.
Bana yazdigi cevabı gördün mü, ama tecavüze ugrayan erkeklerin escinsel olduklarıni ve tecavüz ugramadiklarini iddia etti. Erkekler kadinlari eve korktukları icin kapatiyorlar. Ama korkulari tecavüzcü felan degil. Türklerin su "maymun gözünü açtı" lafi varya.. Ha iste birileri gözünü acmasin istiyorlar
Ah tatli sicak bi yuvam olsa da beyim beni evden cikarken kelepceyle peteğe bağlasa, bazen bunun o kadar eksikligini hissediyorum kiYuva kolay kurulmuyor, bekar olduğun için anlayamazsın.
UuuAh tatli sicak bi yuvam olsa da beyim beni evden cikarken kelepceyle peteğe bağlasa, bazen bunun o kadar eksikligini hissediyorum ki
Ne eziyetinden bahsediyorsunuz ki siz herkesin yaşantısı kendisinedir senin aile durumunu ben bilemem benim aile durumumu sen bilemezsin haksizmiyim ben özgür degilsem kocamda özgür olamaz yanlis anlasilmasin burnundan getiririm ben evdeyken o gezemez is ev yapabilir sadece
Eh, adam seni koruyup kollayacak. Sen kendini korumayı beceremezsin sonuçta. Tam istenilesi bir hayatAh tatli sicak bi yuvam olsa da beyim beni evden cikarken kelepceyle peteğe bağlasa, bazen bunun o kadar eksikligini hissediyorum ki
Dedesi amcası teyzesi vs onlarla çıkıyor bebeğim dışarı bazen, ben evdeyim
Ya sabır.. köleliğin adı ne zaman koruma olmuş?Burdaki yazanlara sesleniyorum insan basina gelmeyince bilemez bende ayni durumdayim kim bilir bizim gibi kac tane daha kadin vardir bunalimdan catlicam bunlar bizim eşlerimizin disarda gördükleri kotu olaylardan kaynaklaniyor aslinda ortalik kötü diye disariya göndermiyorlar kimse kimseyi yargilamamali düşüncelerini insanlari assagilayarak degilde düzgünce soylemeli sokaklarda sapiklar çocuk istismarcilari kapkaccilar hirsizlar ugursuzlar doluyken is yerlerinde yapilan ahlaksizlari eşlerimiz gördüğü icin bizi. Koruma altina aliyorlar bence calisan bayanlarda çalışan erkeklerde bunlari biliyor aslinda nasil cocuk tacizcilerinden cocuklarimizi korumak icin sokaga cikartmiyoruz annelik ic güdüsü olarak kocalarimizda karimin başına birsey gelicek yaninda ben olmadan disariya cikmasin diye düşünüyorlar bunun neyini anlamadiniz kopeginizin basina birsey gelse agliyorsunuz ya ailenizin basina birsey geldimi o aciyla nasil yasayacaksiniz mantikli düşünüp yorum yazilmasi lazim
10 agustosa kadar banlanmamam gerek
Icimde patladi icimdeeeee
Her genc kizin hayali degil midir bu, koruyup kollayan peteğe bağlayan bir kocişkoEh, adam seni koruyup kollayacak. Sen kendini korumayı beceremezsin sonuçta. Tam istenilesi bir hayat
Hosgeldin babyortalık kötü diye kocaları dışarı çıkartmayan arkadaşlar, evde nasıl tek bırakıyorlar sizi yahu? daha 1 ay önce haberlerde vardı eve giren su satıcısı kadına tecavüz etti.. hatta kapıyı açmam diye düşünmenize gerek bile yok artık, kapının altından su atıyorlar sen ne oluyor diye açıyorsun içeri giriyorlar.. görüldüğü gibi tecavüze uğramanız için sokağa çıkmanıza gerek yok.. paranoyaklıkta level atlamış millet.. yazmayacaktım bir süre güya, amaaan..
Icimde patladi icimdeeeee
bunlar bizim eşlerimizin disarda gördükleri kotu olaylardan kaynaklaniyor aslinda ortalik kötü diye disariya göndermiyorlar
kocalarimizda karimin başına birsey gelicek yaninda ben olmadan disariya cikmasin diye düşünüyorlar bunun neyini anlamadiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?