Fanusta yaşıyor gibiyim..

Yuva kolay kurulmuyor, bekar olduğun için anlayamazsın.

Zaten basima bisey gelir diye evden cikmamak, ya bogulursam diye su icmemek gibi bisey.
Keske boyleleri bu evden cikilamayacak kadar kotu dunyaya cocuk getirmese de azalarak bitseler.
Zira kiz olsa ya basina bisey gelirse (yersen) diye okutmayacak, erkek olur da tacize ugrarsa sen zaten escinselsindir diye erkegi suclayacak, dogana da eziyet...

Mesele ben gezmiyorsam o da gezmesin değil mesele neden kendi kararımı kendim veremiyorum.

Dedesi amcası teyzesi vs onlarla çıkıyor bebeğim dışarı bazen, ben evdeyim

Ay cok uzuldum ya :/ cocuk annesiyle cikamiyo ama teyzeyle amcayla neden baba anneyi eve hapse ediyo. Yapmayin bunu kendinize izin vermeyin. Esiniz iyi bir es anladigim kadariyla oturup guzelikle konussaniz halletseniz ben birgun cikmadim mi deli oluyorum hergun kizimla cikiyoruz

Babamın bir arkadaşı vardı
Karısına gündüz salonda otururken perdeleri kapattırırdı,markete bile yollamazdı
Kendisi dışarda ceviz fındık kırardı ama
Biz bile bilirdik
Sonra yaş geçti şimdş artık koramıyor cevizleri
Karısı da dışarda bol bol geziyor
Acaba oda zamanında ama kocişkom beni çok seviyor diye düşünmüş müdür
Yine aklıma geldi oturduğumuz herdrn bir kı arkadaşın babası da kızınq kısa kollu giydirmez erkeklerle arkadaş ettirmez,devir kötü dersi
Sonra kızının arkadaşına ilişki teklif ettiği ortaya çıkmıştı,yine kızının arkadaşının annesine asılınca boşanmıştı karısıyla
Böyle şeyler işte

Ya sabır.. köleliğin adı ne zaman koruma olmuş?

Arkadaşlar bu tarz bi muameleye maruz kalıp bunun mantıklı oldugunu savunan arkadaşlara ben de kızıyorum ama bi yandan da ruh sağlıklarını korumak için bunu yapmak zorundalar,eğer bunu sevgi gösterisi olarak görürlerse korumak için yaptıklarını düşünürlerse hem evliliklerine hem hayatlarına devam edebiliyorlar,yoksa kocalarının problemli olduğunu kabul etmek zorunda kalırlar. Bakınız yıllarca kapatılıp tecavüze uğrayan kurbanlar bile zorbaya aşık olabiliyor çoğu zaman,aslında mantık özünde aynı. O yüzden ben genel olarak “he bacım he” diyorum.

Bazı yorumlari inanamayarak okudum...Bir kadın olarak kendimizi güçsüz çaresiz korunmaya muhtaç 2.sınıf insan durumunda görürsek ne o yuvadan hayır gelir ne de yetiştirilen çocuklardan...
Konu Sahibi seni üzmek istemiyorum ama kendine neden bunu yapıyorsun bir insan olduğunu bir birey ,yetişkin ,anne olduğunu unutmussun.Ne yapar kocan mesela evden çıksan...önce tatlı dille anlat bunaldigini bir insan olduğunu..psikolojim bozuluyor de...yok anlamazsa çık haber ver çıkıyorum de izin isteme çıkıyorum de...ama kesinlikle geri adım atma..bunu duzeltecek olan yine sensin.Bu dünyaya bir kere geliyorsun unutma böyle bir hayati seçer miydin kendin için bir dusun..

ortalık kötü diye kocaları dışarı çıkartmayan arkadaşlar, evde nasıl tek bırakıyorlar sizi yahu? daha 1 ay önce haberlerde vardı eve giren su satıcısı kadına tecavüz etti.. hatta kapıyı açmam diye düşünmenize gerek bile yok artık, kapının altından su atıyorlar sen ne oluyor diye açıyorsun içeri giriyorlar.. görüldüğü gibi tecavüze uğramanız için sokağa çıkmanıza gerek yok.. paranoyaklıkta level atlamış millet.. yazmayacaktım bir süre güya, amaaan..

Yemin ediyorum sinirlerim zıpladı.. yazacak çok şey var da kime ne anlatıyoruz.. ortam kötüymüş, sanki Suriye’de iç savaşın ortasındayız.. sanki Kadın kendini hiç koruyamayan geri zekalı bir yaşam formu, eli kolu yok, vasıfsız süs bitkisi, bu yüzden erkek korumasına muhtaç.. ya neyse bak sinirlerim çok fena zıpladı.. neyse yazmayayım daha fazla...

Hosgeldin baby
Ben elimi isiriyorum , sana da tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…