Fanusta yaşıyor gibiyim..

Konu sahibine küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum : Ölüm var! ölüm! Bütün hayatınızı o dört duvarın arasında geçirdikten ve solup gittikten sonra kimse size gelip madalya takmayacak. Esinize bu iki çift lafim vardı, ama ban da yemek istemiyorum. Bana göre herseyi gectimde ama bebeginiz büyüse (Allahim insallah kiz değildir) nasil bir hayat göz önünde yaşıyorsunuz? Zayif bir annenin cocugunun hayati nasil olumsuz etkilediğini bilseniz inanin bir dakika daha katlanmazdiniz. Ama siz sadece biraz düşünceli olmasini bekliyorsunuz. Feminist olarak görmüyorum kendimi ama cidden öfkeleniyorum böyle konulara

:))))) hic gulesim yoktu inanin peki sizin kocaniz tecavuze ugradimi merak ettim :))) erkek cocuklarina sapik zihniyetliler tecavuz eder duydumda bunu ilk defa sizden duydum inanin peki siz bir kadin olarak erkegin gücüyle kendi gücünüzü birmi tutuyorsunuz sizin gozunuzun onunde adamin biri bi kadini tek basina arabaya zorla tikarken gördümü cok merak ettim cidden bir bayanin gücü ile erkegin gücü birmi

Evet ciddiyim büyük konusmamak lazim ben konustum bekarken başıma geldi :))
İyi de siz razısınız, elbette herkesin başına öyle bir eş gelebilir ama buna katlanmayı seçmek tercihtir. Başınıza geldi de susup oturmuşsunuz yani kusura bakmayın. Beni korumak için diyerek de kendinizi buna inandırmışsınız. Babam annem beni sevmiyor mu da 3,5 senedir her sabah işe uğurluyor? Büyük konuşmakla ne ilgisi var onu da anlamadım, eşim dışarı çıkma diyecek biri olsa eşim olmaz zaten :)

Tecavuze ugramadiysa oldurulmesinde sorun yok diyorsunuz yani, her gun 3. Sayfa haberleriinde 3-5 tane erkek cinayeti var, adami salmayin disari oldurulmesin diyorum, yoksa kocaniz gazete okumaniza da mi izin vermiyor?

Bana tecavüz etmesinler diye dışarı çıkmamak boğulurum diye su içmemekten farksız. Yazık ki bu düşüncenin doğruluğuna inandırmışlar sizi.

Yok disariya cikmak farkli iste cocugunu alir tek basina gezersin iste o anda eşinin haberi olsa bile dikkat et temkinli ol vs.vs. ama işte içi rahat degil anladinmi

BEn bulunduğum ilde bile Bı kaç ay kalınca bunalıyorum. İlla seyahat etmem gerekir. Siz ayni evde mucize gibisiniz. Bir de o bebeğin dışarı çıkıp d vitamini güneşten alması lazım sağlıklı olması icin. Biraz bas kaldırın adama. Hangi dağda büyüdü esiniz çok özür dileyerek söylüyorum .

Merak etme eşlerin onada cevabi hazir balkona çıkart birsey olmaz :))))

:)))))) inanin nasil bir düşünceye sahipsiniz inanilir gibi degil dehşete düşürüyorsunuz insani :))))

Sizin dusunceniz normal de benimki mi anormal hanimefendi?
Benim kocamdan ne eksigim var ne fazlam, ikimiz de toplumsal yasama ayak uyduran özgür bireyleriz. Sizin gibi hapis hayatini ama beni cok seviyor, basima bisry gelmesinden korkuyor diye mesrulastirmaya calismiyoruz.

Benim esim, disari cikma basina kotu bisey gelir dese, benim basima gelen seninkine de gelir o zaman sen de cikma der oturturum evde, siz ay kocisim beni seviyor diye ancak kendinizi kandirirsiniz.

Eşler eski kafali olunca öyle oluyor iste yapcak birsey yok özgürlük denen birsey kalmiyor yuvam icin deyip oturmak zorunda kaliyorsunuz
Hah işte normal olmadığını kabul ediyorsun yani, mecburum dersen diyecek bir şeyim yok. Az önce sanki eşinin kısıtlaması doğru bir şeymiş gibi yazdın onaydı sözlerim.

Erkege tecavüz edilmesi dalga gecilecek bir konu mu? Daha bugün haberlerde vardi bir erkege tecavüz edildigi. "Kocaniz hic tecavüze uğradı mi" ne demek.

Erkege tecavüz edilmesi dalga gecilecek bir konu mu? Daha bugün haberlerde vardi bir erkege tecavüz edildigi. "Kocaniz hic tecavüze uğradı mi" ne demek.
Ben niye tv de gormedim acaba erkege tecavuz edildigi nerde görülmüş ya escilsedir onlar ben hayatta inanmiyorum bir erkegin tecavüze ugrayacagini herkesin dusuncesi kendinedir kavga etmeye lüzum yok

Hah işte normal olmadığını kabul ediyorsun yani, mecburum dersen diyecek bir şeyim yok. Az önce sanki eşinin kısıtlaması doğru bir şeymiş gibi yazdın onaydı sözlerim.
Yok be eski kafali erkekler iste ne dicen yani eski kafali oldugu icin kısıtlıyor ama yuvam söz konusuysa komurluktede yasasak yasarim yeterki ailem zarar gormesin

Yok disariya cikmak farkli iste cocugunu alir tek basina gezersin iste o anda eşinin haberi olsa bile dikkat et temkinli ol vs.vs. ama işte içi rahat degil anladinmi

Yani çocukluktan beri neredeyse hergün dışardayım okul, iş , gezme vs. Aman başıma bir şey gelmesin diye evden çıkmayanlardan daha az sorun yaşamışımdır eminim. Daha yeni tek başıma yurtdışına gittim, tren garında sabahladım, haftasonu tek başıma şehirdışında otelde kaldım. senin eşin kalpten giderdi herhalde beni görse. Ne kadar kaçarsan kaç başına gelecek varsa gelir evde de bulur seni.

Bunlar kotu olaylar sadece kadinlarin basina gelir kafasıyla buyutulmusler, erkek guclu, kadin gucsuz, pasif, erkegin gucuyle kadiininki bir olur mu vs vs.
İsterse mike tyson tyson olsun, bir maganda kursununa bakar, madem basimiza bir is gelecek diye evden cikmiyoruz, salmayalim kocalari da sokaga.

Tabi bekarsiniz galiba bekara koca yada kadin bosamak kolay gelir çok gezen papuçta p..k getirir diye bi laf var duymussunuzdur umarim

Ben niye tv de gormedim acaba erkege tecavuz edildigi nerde görülmüş ya escilsedir onlar ben hayatta inanmiyorum bir erkegin tecavüze ugrayacagini herkesin dusuncesi kendinedir kavga etmeye lüzum yok
Gerçekten hiç mi duymadınız ya?
Siz de fanusta yaşıyor olmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…