- 3 Şubat 2018
- 25.931
- 111.612
- 598
- Konu Sahibi huysuzamatatligelin
-
:))))) hic gulesim yoktu inanin peki sizin kocaniz tecavuze ugradimi merak ettim :))) erkek cocuklarina sapik zihniyetliler tecavuz eder duydumda bunu ilk defa sizden duydum inanin peki siz bir kadin olarak erkegin gücüyle kendi gücünüzü birmi tutuyorsunuz sizin gozunuzun onunde adamin biri bi kadini tek basina arabaya zorla tikarken gördümü cok merak ettim cidden bir bayanin gücü ile erkegin gücü birmiEvet dogru, disarisi hirsiz, sapik, kapkacci, piskopat dolu...
Peki siz esinizi sevmiyor musunuz? Onun basina bisey gelmesinden korkmuyor musunuz? Nasil izin veriyorsunuz tek basina disari cikmasina?
Ya magandanin biri ceker silahı vurursa? Ya sapigin biri icecegine ilac atip irzina gecerse? Kadinlar kadar erkeklerin de basina gelmiyor mu bunlar?
Madem disarda kotu seyler olmasi nedeniyle evden cikmiyorsunuz, ikiniz de cikmayin, maazallah genc yasta dul kalirsaniz bsiniza neler gelir hic dusunmuyor mu bu cok dusunceli kocalariniz?
İyi de siz razısınız, elbette herkesin başına öyle bir eş gelebilir ama buna katlanmayı seçmek tercihtir. Başınıza geldi de susup oturmuşsunuz yani kusura bakmayın. Beni korumak için diyerek de kendinizi buna inandırmışsınız. Babam annem beni sevmiyor mu da 3,5 senedir her sabah işe uğurluyor? Büyük konuşmakla ne ilgisi var onu da anlamadım, eşim dışarı çıkma diyecek biri olsa eşim olmaz zaten :)Evet ciddiyim büyük konusmamak lazim ben konustum bekarken başıma geldi :))
:)))))) inanin nasil bir düşünceye sahipsiniz inanilir gibi degil dehşete düşürüyorsunuz insani :))))Gecenlerde haberi vardi 3 belediye iscisi 4. Nun icegine ilac atip tecavuz etmisler, aman diyim, erkek erkege diye rahat olmasinlar, malum zaman kotu
:))))) hic gulesim yoktu inanin peki sizin kocaniz tecavuze ugradimi merak ettim :))) erkek cocuklarina sapik zihniyetliler tecavuz eder duydumda bunu ilk defa sizden duydum inanin peki siz bir kadin olarak erkegin gücüyle kendi gücünüzü birmi tutuyorsunuz sizin gozunuzun onunde adamin biri bi kadini tek basina arabaya zorla tikarken gördümü cok merak ettim cidden bir bayanin gücü ile erkegin gücü birmi
Bana tecavüz etmesinler diye dışarı çıkmamak boğulurum diye su içmemekten farksız. Yazık ki bu düşüncenin doğruluğuna inandırmışlar sizi.:))))) hic gulesim yoktu inanin peki sizin kocaniz tecavuze ugradimi merak ettim :))) erkek cocuklarina sapik zihniyetliler tecavuz eder duydumda bunu ilk defa sizden duydum inanin peki siz bir kadin olarak erkegin gücüyle kendi gücünüzü birmi tutuyorsunuz sizin gozunuzun onunde adamin biri bi kadini tek basina arabaya zorla tikarken gördümü cok merak ettim cidden bir bayanin gücü ile erkegin gücü birmi
Yok disariya cikmak farkli iste cocugunu alir tek basina gezersin iste o anda eşinin haberi olsa bile dikkat et temkinli ol vs.vs. ama işte içi rahat degil anladinmiİyi de siz razısınız, elbette herkesin başına öyle bir eş gelebilir ama buna katlanmayı seçmek tercihtir. Başınıza geldi de susup oturmuşsunuz yani kusura bakmayın. Beni korumak için diyerek de kendinizi buna inandırmışsınız. Babam annem beni sevmiyor mu da 3,5 senedir her sabah işe uğurluyor? Büyük konuşmakla ne ilgisi var onu da anlamadım, eşim dışarı çıkma diyecek biri olsa eşim olmaz zaten :)
Eşler eski kafali olunca öyle oluyor iste yapcak birsey yok özgürlük denen birsey kalmiyor yuvam icin deyip oturmak zorunda kaliyorsunuzBana tecavüz etmesinler diye dışarı çıkmamak boğulurum diye su içmemekten farksız. Yazık ki bu düşüncenin doğruluğuna inandırmışlar sizi.
Merak etme eşlerin onada cevabi hazir balkona çıkart birsey olmaz :))))BEn bulunduğum ilde bile Bı kaç ay kalınca bunalıyorum. İlla seyahat etmem gerekir. Siz ayni evde mucize gibisiniz. Bir de o bebeğin dışarı çıkıp d vitamini güneşten alması lazım sağlıklı olması icin. Biraz bas kaldırın adama. Hangi dağda büyüdü esiniz çok özür dileyerek söylüyorum .
:)))))) inanin nasil bir düşünceye sahipsiniz inanilir gibi degil dehşete düşürüyorsunuz insani :))))
Hah işte normal olmadığını kabul ediyorsun yani, mecburum dersen diyecek bir şeyim yok. Az önce sanki eşinin kısıtlaması doğru bir şeymiş gibi yazdın onaydı sözlerim.Eşler eski kafali olunca öyle oluyor iste yapcak birsey yok özgürlük denen birsey kalmiyor yuvam icin deyip oturmak zorunda kaliyorsunuz
:))))) hic gulesim yoktu inanin peki sizin kocaniz tecavuze ugradimi merak ettim :))) erkek cocuklarina sapik zihniyetliler tecavuz eder duydumda bunu ilk defa sizden duydum inanin peki siz bir kadin olarak erkegin gücüyle kendi gücünüzü birmi tutuyorsunuz sizin gozunuzun onunde adamin biri bi kadini tek basina arabaya zorla tikarken gördümü cok merak ettim cidden bir bayanin gücü ile erkegin gücü birmi
Ben niye tv de gormedim acaba erkege tecavuz edildigi nerde görülmüş ya escilsedir onlar ben hayatta inanmiyorum bir erkegin tecavüze ugrayacagini herkesin dusuncesi kendinedir kavga etmeye lüzum yokErkege tecavüz edilmesi dalga gecilecek bir konu mu? Daha bugün haberlerde vardi bir erkege tecavüz edildigi. "Kocaniz hic tecavüze uğradı mi" ne demek.
Yok be eski kafali erkekler iste ne dicen yani eski kafali oldugu icin kısıtlıyor ama yuvam söz konusuysa komurluktede yasasak yasarim yeterki ailem zarar gormesinHah işte normal olmadığını kabul ediyorsun yani, mecburum dersen diyecek bir şeyim yok. Az önce sanki eşinin kısıtlaması doğru bir şeymiş gibi yazdın onaydı sözlerim.
Yok disariya cikmak farkli iste cocugunu alir tek basina gezersin iste o anda eşinin haberi olsa bile dikkat et temkinli ol vs.vs. ama işte içi rahat degil anladinmi
Erkege tecavüz edilmesi dalga gecilecek bir konu mu? Daha bugün haberlerde vardi bir erkege tecavüz edildigi. "Kocaniz hic tecavüze uğradı mi" ne demek.
Tabi bekarsiniz galiba bekara koca yada kadin bosamak kolay gelir çok gezen papuçta p..k getirir diye bi laf var duymussunuzdur umarimSizin dusunceniz normal de benimki mi anormal hanimefendi?
Benim kocamdan ne eksigim var ne fazlam, ikimiz de toplumsal yasama ayak uyduran özgür bireyleriz. Sizin gibi hapis hayatini ama beni cok seviyor, basima bisry gelmesinden korkuyor diye mesrulastirmaya calismiyoruz.
Benim esim, disari cikma basina kotu bisey gelir dese, benim basima gelen seninkine de gelir o zaman sen de cikma der oturturum evde, siz ay kocisim beni seviyor diye ancak kendinizi kandirirsiniz.
Gerçekten hiç mi duymadınız ya?Ben niye tv de gormedim acaba erkege tecavuz edildigi nerde görülmüş ya escilsedir onlar ben hayatta inanmiyorum bir erkegin tecavüze ugrayacagini herkesin dusuncesi kendinedir kavga etmeye lüzum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?