Fanusta yaşıyor gibiyim..

Eşinizin küfürü dayağı yok güzel de adam resmen sizi ev hapsine mahkum etmiş. Eviniz balkonu var mı bilmiyorum ama şimdi adam balkona da izin vermez. Çocuğun sosyalleşmesinin yanı sıra D vitamin alması gerekiyor. Eşinizle konuşun empati kursun bi zahmet. Siz onu ev hapsine mahkum etseniz ne yapar. Sanki el kadar çocuk tek dışarı çıkınca kandıracaklar. Adam sa özgü en sorunu var bence konuşup çözümlerin. Çok kıskanç olan erkekler genelde orospu beyinli oluyorlar. Karşısındakini kendi gibi görüyorlar. Bir ömür böyle geçmez

dışarı çıkmadan yaşam mı olur ya ?
istemiyorsa istemiyor sen kabukarını kıracaksınız
kimse seni bulunduğun durumdan kurtaramaz ama kendin birkaç ay tartışmayı göze alarak
çıkman gerekir
herşeyi geçtim
bebeğin başka bir çocuğu görmeye parka hergün gitmeye ihtiyacı var

Kadıncağız gidemiyorum diyo. Gitmiyorum değil. Beyi izin vermiyormuş bir şey içmeye nasıl gitsin? Keşke başından izin vermeseydi... artık çok zor.
Evet dogru da, belki cocukla/aile ile olunca ikna eder diye dusundum..var boyle insanlar.allah yardimcisi olsun

Benim eşimde aynısıydı.ama ben asla dinlemedim.ki ben öğretmenim.okula gidip geliyorum.ama asla bir yere gideceksem yürüyüşe falan mesela onsuz çıkmamı istemez.ben napiyorum.bbisimi atıyorum bebek arabasına akşam 6 gibi.asagi indiriyorum.bir yürüyüş yapıyoruz 45 dk falan.bebegime ağaç yapraklarını elletiyorum.parka götürüyorum çocukları izletiyoeum.oturuyoruz birlikte.sonra eşim işten geliyor yukarı çıkıyoruz.ve aşağı inince arıyorum ben yürüyüşe indim haberin.olsun diye.boyle böyle karşı çıka çıka alıştırdım.sonucta öğretmenim hergun dışardayım ama insanın iş dışında evden çıkası geliyor.sizi gerçekten düşünemedim.cok üzücü.asla boyun eğme.ne yapacak bunun için boşayacak m? Neden korkuyorsun boyun egiyorsun...brnim eşim elbise etek giymeme de karışırdı.2 yıllık evliyiz daha bir kere giyememistim. O gün gittim kendime bir etek bir elbise aldım.foti attım giydim dışarı çıktım.onun da fotosunu yolladim :) dediği çok yakışmış..sonucta ben kendimi biliyorum kendime yakışanı alırım.cocuk da oldu.sunj anladım ki gençken yaşamak lazım bazı şeyleri.ben neden çocuktan önce bu kadar boyun egmisim giymemişim diye kendime kızıyorum

"Aslında şahane hayatım var ama kocamin benden tek bir isteği var...." ile başlayan konuların altından genelde bunlar çıkıyor

Evlenince ne değişti sadece gıcıklığına yapıyor bir cinnet işi çözer bence evde delirmiş numarası yap.

Tövbe tövbe güldürmeyin yahu ciddi düşünemiyorum .. insan hep kocasıyla da sıkılır ki bi arkadasa içini dökmek dertleşmek ister yani eşinizle konuşun olmadı yukarıdaki taktiği deneyin

birebir aynı durumu kardeşim yaşadı, beraber çok gezen bi çift olmasına rağmen tek başına dışarı çıkmasına izin verilmez balkon pencere de dahildi buna. bunun sebebi bence zamanında her türlü ortama girip herkesi kendi gibi görmesiydi.
ta ki bebekleri 1 yaşına girene kadar böyle sürdü düşünsene anne bebeğini parka çıkaramıyor babayı bekliyo, boşandı kurtuldu, değiştiremeyeceksen ki değişeceğini hiç sanmam kendine bu köleleği hak görme

ailen ne diyor bu duruma, biz karıştık valla, böyle hayat mı olur, kardeşime giderdik kapı dışardan kilitli cep telefonu kullanması yasak bi cinnetle olay boşanmaya vardı. hiç mutluyum diye kendini kandırma mutlu değilsin çün ki hayat bu değil. sen mutluysan bebeğin mutlu olamaz o evde amca dede parka götürcez ben bebeğimle istediğim gibi parka gidemicem, peki bu durumu çocuğuna nasıl açıklayacaksın. o da böyle gördüğü için bunu normal kabul edecek belki, bu zincir böyle sürüp gidecek bebeğin için bir şeyleri değiştirmelisin

Özgürlüğünüzü kısatlayarak size psikolojik bir şiddet uyguladığının farkında mısınız? Ve başkasının özgürlüğünü kısıtlamanın bir suç olduğunu da biliyorsunuzdur? Sebep ne olursa olsun sizi bu şekilde eve hapsetmeye hakkı yok, çocuğunuzun başkalarıyla çıkması ne demek? Lütfen aklınızı başınıza alın,bu konuya gerekirse yardım alarak çözüm bulun.

Son düzenleme:
Akvaryumdaki blok bile sıkılıp kendini atıyor dışarı inanın size çok üzüldüm.. Bunu kendinize reva görmeyin. Bu hayat sizin hayatınız eşinizle sadece ortak bir hayatınız, yaşam alanınız var.

evli barklı anne olmuş koca kadınsın.
eşinden mi izin alıyorsun??
benim annem 58 yaşında. babam 54 yaşında vefat etti. hiç izin aldığını görmedim. bende hiç izin almadım 6 yıllık evliyim. eşim de izin almaz. sizde de var tuhaflık bence

Kardeş sen umrunda değilsin yaşadıklarını hakedecek bir yapın var ancak üzüntüm şu ki çocuğunuz da sizler gibi ruh hastası olacak.
sizin ruhlarınız hasta bunu reva görenin de, olsun yaşarım diye kabul edenin de.

bu dünyaya 1 defa geliyoruz.

ne yazık ki anne babamızı seçemiyoruz.

Nasıl haklisinnnn aynen katılıyorum

bende evlendiğim ilk zamanlarda senin gibiydim.
sonra çikabildim eşim izin vermiyodu 1 yaşindan sora çikti parka felan götürdüm gezdirdim hiç de dinlemedim kocami eşim de aman naparsan yap dedi alıştı. boşver sen bildiğini yap adam seni depresyona sokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…