Fanusta yaşıyor gibiyim..

yani dışarı çıkın çıkın çıkın dışarda harika bir hayat var avmleri gezin evde oturmak olmaz agır agır eşinizde alışır direk özgurlugumu kısıtladın demeyinde bebeğin şu ihtiyacı oldu acil sende işteydin şu yüzden çıkmak zorunda kaldım evde ağladı ağladı parka götüreyim dedim susmadı, parkta sustu diyin bana bir dönemimi hatırlattı bekarken 1 yıl evde oturdum ders çalışayım dedim hayat geçmiyor zindan oldu vala duvarlar üstüme üstüme geldi dediğim tekşey dışarda bir hayat var ve ben onu göremiyorum bu çok kötü bir süreç ve sonra baktım olmuyo aktif oldum aslında hep aktifdim 1 yıl evde oturmak bogdu beni ders odaklı olunca şuanda eşime alışveriş yapıcam dediğimda laf etmez izin almam genelde o yorulma senle gelim der ben kendi başıma giderim diyorum

Şaka mı bu? Yani simdi siz bi parka ,bi cafeye bi avmye gidemiyormusunuz?
Rehine hayatı gibi yani..
Ve küfürü yok siddeti yok diye sükrediyosunuz?
Bundan ala siddet mi olur?
Pskilojik siddetin en büyügüdür bu bence.İnsanı evinde hapsetmek.. ötesi varmı?

Yardım almalısınız sizde eşinizde..

Şiddeti sadece fiziksel zanneden bir milletiz
Kişi insani haklarının engellendiğini kendine baskı yapıldığını köleleştirildiğini anlamıyor
Kölenin efendisine duyduğu minneti duyuyor kendini şanslı hissediyor

Bir yaşıma daha girdim yeminle bu bdv okudukça yaşlanıyorum.

Ne yani siz hergun bebeğinizi alıp parka bahçeye gitmiyor musunuz? Evi sevmek başka bişey bu sizin yaşadığınız esir hayatı farkında mısınız? Eşiniz rahatsız hasta adam, hiç duymadım görmedim böylesini, ailenize haber verin bir an önce devreye girsinler yazık size yaa eş değil köle almış adam.Hemen hemde hemen babanızı annenizi kim varsa arayın beni eve hapsetti diyin kurtarsinlar sizi ve yavrucagi o zindandan.

2 çocuğum var, kışın soğuk havada dahi en kötü köşedeki markete götürür getiririm, tüm günü evde geçirdiğimizi hayal dahi edemiyorum. kendinizi hapse sokmuşsunuz gönüllü olarak da o çocuğun suçu ne

Konu sahibi abartıyor bence. Kocaya karşı gelmek onun için çok kötü bir şey sanırım. Belki bugüne kadar karşı çıksa böyle olmazdı. Ne yapacak adam dövecek mi? Zamanla alışırdı ama konu sahibi bunu hiç denememiş sanırım. Baştan pes etmiş.

Komsularla falan gorusuyormusun peki izin veriyor mu bir insan bir ses sonucta bir kahve icersin gelir gidersiniz

Eşiniz anlattığınıza bakarak size çok değer veren ve sizi paylaşamayan biri. Bunu düzgün bir şekilde ve onu överek ona bahsedin. Mesela sen gerçekten çok iyi bir eşsin babasin benimde bebegimizin de dışarı çıkmaya hava almaya ihtiyacı var. Bu kadar cok evde olmak beni yipratiyor psikolojimi bozuyor bu bizi ve bebeğimizi de etkiler gibi gibi konuşun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…