Farklı kültürde yetişmek...

Tavık yedi bizi

Çok ciddi yazmışsın bide

Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer var bir de.

:) falcı mısın? Bence çok keskin ve gereksiz güvenli konuşuyorsun.

Gereksiz derken sen konu açtın bende sırf seni korumak ve ilerde üzülme diye yorum yaptim

Gereksiz uslubunuz hiç hoş değil

Ayrıca benim falla falan ilgim yoktur
Fala da gerek yok

Akli olan herkes yazdığınız şeyden gelecekle ilgili yorum yapabilir keşke sizde bunu bilseniz

Madem öÖyle neden konu açtın buradakilerin hiç biri falcı değil sizin geleceğini bilsinler

Siz yazdınız biz yorum yaptık

Bunun adı falcılık mi oldu

Fal değildir o, tecrübedir görmüşlüktür. Burda anlattığınız aile yapısının içinde üyenin dediklerini yaşamama olasılığınız kusura bakmayın ama düşük.

Yorumlarına fikirlerine saygı duydukça geleceğimle ilgili felaket tellallığı yapıyor gibi yorumların. Üstelik başka kişilerle beni konuşuyorsun. Yaşadığımla ilgili yorum yap, bunları yaşayacaksın demek falcılıktır.

Yorumlarına fikirlerine saygı duydukça geleceğimle ilgili felaket tellallığı yapıyor gibi yorumların. Üstelik başka kişilerle beni konuşuyorsun. Yaşadığımla ilgili yorum yap, bunları yaşayacaksın kö
Bu falcı lafı bana söylenmiş bir şey değil

Burda sizin için yorum yapan herkese söylenen hadsizce bir laf oldu
hayır direkt size söyledim. Burda yorum ypan herkes duracağı yeri bildi. İyi veya kötü yorum olması mesele değil. Kimse ısrarla “ göreceksin, yaşaycaksın” gibi yorumlarda bulunmadı. Gayet seviyeli bir birliktelik sonrası evlendim ben, cahil de değilim. Göremediğim noktalar oldu evet ama kahretmiyorum. Burda istişare ediyorum.
Çözümünüz var mı, başına daha nelere gelecek demekten başka? Yok ise daha fazla okumak istemiyorum. Fal yorumu gibi evet.

Fal değildir o, tecrübedir görmüşlüktür. Burda anlattığınız aile yapısının içinde üyenin dediklerini yaşamama olasılığınız kusura bakmayın ama düşük.
Tecrübeyi aktarmanın bir adabı var. Zaten sıkıntı duyulan bir konuya daha neler göreceksin demek nedir ya ? Neyi tartışıyorsunuz?

Tecrübeyi aktarmanın bir adabı var. Zaten sıkıntı duyulan bir konuya daha neler göreceksin demek nedir ya ? Neyi tartışıyorsunuz?
Ben şeyi merak ediyorum, eşinizle bu aile konusunu aşabildiniz mi? İletişiminiz nasıl oluyor?

Başka kişi derken

Kimle konuşmuşum yine aynı bu konu icerisinde benim yorumumla ilgili ironi çok ciddi olmuş dedi HanimKelesimiGetir kendisine durumun ciddiyetini fark eder ona gore adım atar inşallah diye yazdım

Ne konuşması herkes oluyor görüyor

Sizle ilgili konuştum sa yine sizin için üzülmeyin diye konuştum kötü mü oldum yani

Bunun neresi kötü seni tanımam etmem ne konusucak senle ilgili hayret

Diğer üye ablamızla konuşmak suç mu oldu

Gerçekten ne denir bilemedim komik sadece

Bakin diğer üye abla benim yorumumu alıntı yaptı bende ona cevap verdim

Karşılıklı alıntı oldu cevap yazdım

Durup durup girip yorum yazmadım

Dikkatli bak agis dalaşı yapma

Tek bir adasız yorumumu göster

Adapsizlik bana göre değildir suan bana adapdiz diyorsunuz ama siz hadsizlik adapsizlik yapiyorsunuz

nisanlilik pandemiye denk geldiyse ne oldu yani oncesinde hic tanismiyor muydunuz anlamadim cidden. bir adamin boyle sacma sapan dusuncelerinin oldugunu anlamak icin illa nisanlanmak ve nisanlilik doneminde de surekli gorusmek mi lazim? onceden sevgiliyken nasildi, tavirlari hic mi dikkatinizi cekmedi?

hadi sevgililik donemi olmadi diyelim, o zaman daha birbirinizi tanimadan niye evlendiniz?

ve eeennn onemlisi de su, siz buraya niye konu aciyorsunuz? her konuda ilk mesajda esinizi kotuleyip sonra insanlar bir sey soyleyince savunur gibi bir duruma geciyorsunuz. cozum istemiyorsaniz ne yapalim ki, baska bir topikte baska bir baslik acin, her gun sinirlendiklerinizi yazin madem. cunku haftanin 5 gunu esinizi kotuleyen bir konu aciyorsunuz asla da cozulmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…