• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Feryadım duyulmuyor :(

İstiyorsanız yaptırın sizden başka kimi ilgilendirir ki? Sonuçta herşey insanlar için. Ama bir de şu var ki bence estetik cerrahiden önce birkaç seans terapiste gidin mutlaka. Bir de üzmek, kırmak istemem sizi ama, en değerli varlığınızı kaybetmiş olduğunuza inanmanız, ufak bir zar parçasını en değerli varlık olarak nitelemenizi biraz garipsedim, o zarın adını duymaktan daha kolay olmamalı diye düşünüyorum.

nişanlınızı çok seviyosunuz, ama onu kandırmaya ve yalanla bi evliliğin temelini atmaya çalışıyosunuz :26:
ilk geceniz kusursuz da geçse, bi ömür var önünüzde, mutlaka bi yerden çıkacak doğrular..
o zaman bi daha hiç kazanamayacağınız şekilde kaybedeceksiniz eşinizi; ona yalan söylediğiniz için..
bence herşeyi dürüstçe anlatın, doktora flnda gitmeyin :31:

Sanırım tecavüzden bahsediyorsun kimse sormadımı bu üstün başın ne hal diye yoksa beklenmedik bişey mi oldu heaplamadığın ? Herneyse özelin.

Nişanlın madem bu kadar iyi niye ona bu sahtekarlığı yapıyorsun? Ömür boyu yüzüne nasıl bakıcaksın? Zarın yüzünden vazgeçiyorsa geçsin seni karakterin yüzünden seni sen olduğun için sevmeli yoksa iyi biri değildir.

Konu sahibi, o kelimeyi lütfen kullanmayon demiş, hassasım o konuda demiş, ama siz kullanmışsınız. Neyse...

Başınıza gelmediği için mi bu kadar acımasız olabiliyosunuz :( ltf daha yorum yazmayın hiç hakkınız yok canımı acıtmaya.

Fikrimi beyan ediyorum sadece canınız niye acıdı ? Özelin dedim detaya girmedim söylediklerinde haklı olabilirsin yani böyle bişey yaşamış olabilirsiniz ama neler var ben iyi bilirim kendimce.

Ben açtığın konuya cevabımı verdim. Diktirip sahtekarlık yapma kendini eziyorsun öncelik ile böyle niye bu işkence sen kadınsın et parçası değil. Üstelik ilk günden adamı aldatıyorsun ve o senin ile değil senin yarattığın sahte kişi ile evli olacak bunuda unutma.

İstiyorsanız yaptırın sizden başka kimi ilgilendirir ki? Sonuçta herşey insanlar için. Ama bir de şu var ki bence estetik cerrahiden önce birkaç seans terapiste gidin mutlaka. Bir de üzmek, kırmak istemem sizi ama, en değerli varlığınızı kaybetmiş olduğunuza inanmanız, ufak bir zar parçasını en değerli varlık olarak nitelemenizi biraz garipsedim, o zarın adını duymaktan daha kolay olmamalı diye düşünüyorum.

3 yıl bi sevgilim oldu ona anlattım demiştim ya. Ben onun omzunda 3 yıl boyunca ağladım hep böyle oldu şöyle oldu dayanamıyorum diye. Ya belki bunları okumanız çok basit geliyo ama ben hayatım boyunca böyle olmak istemiyorum. Kandırmak diyorsunuz ama ben zevk yapıpta sonra hiçbişey olmamış gibi davranıp kandırmayacağım ki. Daha fazla hatırlamak istemiyorum önüme çıkmasını istemiyorum tek isteğim bu.

birincisi o kaybettiğin en değerli şeyin değil.senin en değerli şeyin sensin.tamam eşinle hiçbirşey olmamış gibi yaşamak istiyorsun ama sen hiçbirşey olmamış gibi davranabilecek misin?şu an içine atıp bastırdıkların daha sonra olmadık bir zamanda patlamasın?hadi diyelim gittin ameliyat oldun gerdek gecen de sorunsuz geçti falan ama bir düşün bence senin başına gelenler yüzünden seninle evlenmeyi istemeyecek kadar anlayışsız bir adamla gerçekten evlenmeyi istiyor musun?ayrıca belli ki hala çok ağır travmanın etkisi altındasın bence herşeyden önce bir psikiyatristle görüşmelisin.

canım talihsiz bi olay yaşamışsın ve bunda senin en ufak bir hatan yok o yüzden ister diktir ister başka bişey yap kendini iyi hissettirecek kimseyi ilgilendirmez bu..
ama diğer yandan evleneceğin kişininde doğal hakları var.. senin başından geçenleri bilmek gibi.. bi hayat paylaşmak kolay değil ve yarın birgün başka yerden öğrenirse daha mı iyi olur?
ona anlatmalısın eğer seni o halinle istemezse saygı duyucam diyerek.. yani senin bu olayda suçun yok diye oda bu durumu kabullenmek zorunda değildir belki.. hem anlattığında bırakıp gideceğinden neden bu kadar eminsin seni çok seviyorsa bırakmaz diye düşünüyorum.. bence kendini evleneceğin insanın yerine koy öyle düşün oda kandırılmış gibi oluyo eğer anlatmazsan.. bu arada yaşamak için ve mutlu olmak için başkasına ihtiyacın yok bu güç sende mevcut zaten :34:gerisini sen bilirsin tatlım Allah hakkında hayırlısını versin..

Allah sabır versin, yardımcınız olsun...piskolojık destek almak ilk işiniz olmalı bence (sadece sizin bildiğinizi varsayarsam).. doktor zaten sevgılınıze soylemenız gerektıgını söyleyecektır.. ama tabı hangı sekılde soylemenız gerektıgını de söyleyecektir onu kaybetmek ıstemedıgınız durum da bu da önemli...

Empati bile yapamadığımız bir konuda uzaktan konuşmak ne kadar kolay...

Şimdiye kadar anlatmamışsınız, şimdiden sonra bahsini açmaya hiç gerek yok.
Ama bunu kendi içinizde halletmeli, bu travmadan kurtulmalısınız.
Sizin iradeniz dışında gelişen bir olay yüzünden mutluluklarınız eksik kalmamalı.

Bunu anlatmamanın sahtekarlık olduğunu, evliliğin de yalan üzerine kurulduğunu düşünmüyorum.
Konu sahibi paylaşır veya paylaşmaz eşiyle, kendi meselesi.

Anlatıp aynı şeyleri tekrar yaşamak onu çok yıpratacaksa anlatmak istememesi gayet doğal.

Fikrimi beyan ediyorum sadece canınız niye acıdı ? Özelin dedim detaya girmedim söylediklerinde haklı olabilirsin yani böyle bişey yaşamış olabilirsiniz ama neler var ben iyi bilirim kendimce.

Ben açtığın konuya cevabımı verdim. Diktirip sahtekarlık yapma kendini eziyorsun öncelik ile böyle niye bu işkence sen kadınsın et parçası değil. Üstelik ilk günden adamı aldatıyorsun ve o senin ile değil senin yarattığın sahte kişi ile evli olacak bunuda unutma.

Madem daha önemlileri var, o zaman o önemlilere yorum yazın! Bu kadar da olmaz yani...

3 yıl bi sevgilim oldu ona anlattım demiştim ya. Ben onun omzunda 3 yıl boyunca ağladım hep böyle oldu şöyle oldu dayanamıyorum diye. Ya belki bunları okumanız çok basit geliyo ama ben hayatım boyunca böyle olmak istemiyorum. Kandırmak diyorsunuz ama ben zevk yapıpta sonra hiçbişey olmamış gibi davranıp kandırmayacağım ki. Daha fazla hatırlamak istemiyorum önüme çıkmasını istemiyorum tek isteğim bu.

Kandırmak mı demişim? :53: Ya söylediklerimi çok yanlış algılıyorsunuz ya da farklı bir mesajı alıntılamak istediniz.

alıntı yapıp tekrarlamak istemiyorum ama arkadaşlar kız durumunu belirtmiş biraz daha özenli olabilsek keşke ve uyarısına rağmen bu tavrı ısrarla sürdürmesek nasıl olur?

kelimeyi gördüğünde bile aklına gelenleri eminim hiç biriniz değil yaşamak görmek bile istemezsiniz bu kadar acımasız olmayalım lütfen.

canım sen kendini iyi hissedeceksen diktir ama sorunun bu değil 6 yıl geçmesine rağmen bastırdığın ve aşamadığın bir travma var hayatında. nişanlın baban ya da birileri için değil kendin için yardım almalısın. iyileştirmen gereken bedenin değil ruhun aynı zamanda. lütfen bir şeyler kaybettiğini düşünme yaşadıkların bir suç evet ama kesinlikle senin suçun değildi. umarım tüm bu olaylar sırasında saklanmak yerine gereke mercilere şikayetini yapmışsındır.

lütfen psikolojik yardım al ve bunu aşmaya çalış. sevdiğin adam için, kendin için doğacak çocukların için.

geçmiş olsun demek çok saçma olacak ama geçmiş olsun.

Madem daha önemlileri var, o zaman o önemlilere yorum yazın! Bu kadar da olmaz yani...

Üzgünüm ama orada bahsettiğiniz üzere daha önemlileri var gibi bir cümle kurmadım yanlıl alıntı yaptınız sanırım tekrar okuyun yazdıklarımı.

Konuşamıyorsanız yazarak paylaşmayı deneyin.Ama önce bir psikiyatristle konuşmalısınız bence sizi bir tedavi sürecine almalılar çünkü siz farkında olmasanız da böyle bir olaydan travma geçirmeden ve bilinçaltınıza bir şeyler atmadan çıkamazsınız.Muhakkak gidin bu ilerideki evlilik hayatınızı da etkileyebilir,daha fazla mutsuz olmanızı istemem..

Ben onla bunla yatıp mağdurum diyenlerden değilim, neler var onları da çok iyi bilirim.
Empati yapmayı bilmiyorsanız yorum yapmayın, bu kadar kaba olmaya gerek yok.

Ve en değerli şey sensin; senin ruhun , kalbin ve zihnin .. Onları kaybetmediğin sürece temiz tuttuğun sürece bir şey kaybetmemişsindir zaten.

Son düzenleme:
en değerl, şey deildi bunu aklından çıkar değerli olan sensin kendini asla kötü hissetme profesyonel destek al mutlaka o bahsettiğin doktorada gitme şöle düşün ya evlendikten uzu süre sonra öğrenirse ozaman yıkılır.şimdi anlat mutlaka anlıycaktır seni evliliğe giden bir ilişki var birbirinizi iyi tanıyor olmalısınız sonradan öğrenicene baştan öğrensin bir ömür bu korku ve şüpheyle geçmez..

gerçek hayat malesef acımasız.
biz burdan objektif bakarak nişanlınıza yalan söylemeyin
diyoruz ama, ilerde herhangi bir kavga anında
bu olayı size hatırlatmayacağını nerden bilebiliriz?
ya da burda git söyle dedik diye
gidip de söylerseniz ve nişanlınız nişanı atmaya kalksa
nasıl bunun vebalini alabiliriz ki?
bence kendinizi en iyi nasıl hissedecekseniz öyle davranın.
ayrıca çoğu erkeğin bunu hazmedemeyeceğini çok iyi biliyoruz.

Back
X