• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Feryadım duyulmuyor :(

hayır hayır sevgiline kesinlikle asla bahsetmemelisin
emin ol ne kadar sevsede ne kadar kabul ederim (ki bence kabul edilmeyecek bir durum yok ama insanlarımız benim gibi düşünmüyor) bir süre sonra erkek o yükün altında eziliyor senden vazgeçemesede bununla canını acıtır

kesinlikle bu operasyonla aynı zamanda uzman psikolojik destek alman gerekiyor

utanılacak hiçbir şey, üzülecek kendini kahredecek kesinlikle bir şey yok

operasyonunu hallet, en yakın arkadaşına bile söyleme kendin tek başına gidebilirsin

(benim bir arkadaşım kendi isteğiyle bir şeyler yaşamıştı evlilik öncesi, evlilik kararı verdiği kişi arkadaşım içi öl dese ölür o derce seviyordu, arkadaşımda bu sevgiye bağlılığa dayanarak durumu anlattı ona, nişanlısı keşke halletseydin bana yalan söyleseydin ama bunları demeseydin ben senden vazgeçemiyorum ama bunun altında ezilirim dedi şimdi evliler ama eşi bir tartışmada imalarla yüzüne vuruyor bazen tavırları tuhaflaşıyor)

Basindan gecen o olaydan sonra destek alman lazimdi. Arada 2 sevgilin olmamis olsaydi evet diktir ve anlatma derdim. Sunu da unutma bir gun ortaya cikarsa esin sana bana neden anlatmadin da bu yolu sectin diyebilir. Bazi erkekler durustlugu , bazi erkekler de basit bir zari secer. Sonucta kendi kararini ancak sen verebilirsin.

Destek olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim. İkiye ayrılmış herkes, söylemelisin ya da söyleme diye. Hepinize saygım var bana yardım etmeye çalıştığınızıda biliyorum ve inanın çok mutlu oldum yorumlarınıza. Ama şunu söyleyeyim yanlış anlamazsınız umarım: Ben kafam karışık ne yapmalıyım demedim, iyi kötü bi karar verdim (pat diye almadım bu kararı ben) ve bana dua edin dedim, gerçekten duanıza ihtiyacım var.

anlatma bencede...
ol ameliyatını güzelce..
sürekli olumsuz düşünüpte çekme olumsuz şeyleri kendine...

Destek olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim. İkiye ayrılmış herkes, söylemelisin ya da söyleme diye. Hepinize saygım var bana yardım etmeye çalıştığınızıda biliyorum ve inanın çok mutlu oldum yorumlarınıza. Ama şunu söyleyeyim yanlış anlamazsınız umarım: Ben kafam karışık ne yapmalıyım demedim, iyi kötü bi karar verdim (pat diye almadım bu kararı ben) ve bana dua edin dedim, gerçekten duanıza ihtiyacım var.

bak kararını almışsın, eğer senin istediğin dışında olan bişey varsa bunu nişanlına anlattığında seni anlayacaktır. seviyorsa kabul edecektir. diğer sevgililerinle de birlikte olmamışsın.

ancak ya diktirdiğin belli olursa? nişanlına gerçeği anlatsan bile asla inanmayacak. çünkü sadece hatası olanlar hatasını gizlemeye çalışır. İyi düşün kendini bu strese sokma..
hatta nişanlına hiç bahsetme de kanama olmadığında sorarsa anlatırsın. ki ben bakire olduğum halde kanamam olmadı. bu da çok normal, nişanlın sormayabilir bile.

Allah sana herşeyin en hayırlısını nasip etsin yardımcın olsun..bence doğru karar verdin..umarım çok mutlu olursun..

bunca zaman sustuysanız bundan sonrada susun. eğer anlatırsanız nişanlınız sizi dürüst olmamakla suçlayıp ayrılır bencil bu erkekler çünkü

operasyonu yaptırmak istiyorsanız yaptırın. mutluluklar dilerim :34:

bence de sahip olduklarınızdan en değerlilerinden birini kaybetmişsiniz ......size ait olan sizin özeliniz olan bedeninize gaspedilmiş var mı bunun ötesi.....konu elbette ki zar değil vücudumuzda birsürü delik var başka türlü olsaydı söylemediğin için yine mi sahtekar olacaktın.......sen bu olayları kendi içinde halletmen gerekiyor geç bile kalmışsın bir doktora gitmekle bunlar müstakbel eşini ilgilendirmiyor.....bu konuyu kendin halletmen gerekiyor.....bizden istediğin tek şey duaysa edelim
ama dikkatimi çeken arada yaşadığın iki ilişki ....işte evet o biraz kandırma ve sahtekarlığa giriyor

Bence nişanlınıza anlatın. Kelimeler düğümleniyor anlatamıyor musunuz o zaman da bi mektup yazarak anlatın. Anlatın ki sizin hiç bir suçunuz olmadığına inansın. Ama eğer anlatmazsanız ve başka birinden duyulursa emin olun güveni daha çok sarsılacaktır. Hem bu sefer tamamen sizide suçlayabilir. Ama anlattğınz zaman, sizi gerçekten seviyorsa size destek olacaktır, yardım edecektir. Ama yinede karar sizin. Siz ne yapınca mutlu olacaksanz onu yapın. Rabbim bundan sonraki hayatınızda yüzünüzü güldürür inşallah..

Mesajların hepsini okumadım,direk konuya yorum yapacağım.

Sessiz sedasız operasyonunu geçir,nişanlına da asla bir şey söyleme.
Geçmişinde-hata ya da değil-bir şeyler yaşamışsın,pişmansın,evet olabilir ama nişanlına asla bir şey anlatma.

Bu tür konularda en anlayışlı erkek bile arıza çıkarır bunu asla unutma.
Olmadık zamanda olmadık laflar sokar,hayatını sana zehir eder.

Dürüstlük her zaman işe yaramıyor maalesef.

bence de sahip olduklarınızdan en değerlilerinden birini kaybetmişsiniz ......size ait olan sizin özeliniz olan bedeninize gaspedilmiş var mı bunun ötesi.....konu elbette ki zar değil vücudumuzda birsürü delik var başka türlü olsaydı söylemediğin için yine mi sahtekar olacaktın.......sen bu olayları kendi içinde halletmen gerekiyor geç bile kalmışsın bir doktora gitmekle bunlar müstakbel eşini ilgilendirmiyor.....bu konuyu kendin halletmen gerekiyor.....bizden istediğin tek şey duaysa edelim
ama dikkatimi çeken arada yaşadığın iki ilişki ....işte evet o biraz kandırma ve sahtekarlığa giriyor

İki kişi neden sahtekarlığa giriyor anlamadım. Ben birlikte olmadım kimseyle.

sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle davran. daha önce iki kişiye açıklamışsın bu durumu sonuçta ne oldu ayrıldınız o veya bu şekilde.
nişanlına da anlatacak bişeyin yok bence. isteyerek yaşamamışsın hiçbir şeyi.
burda nişanlını kandırmaya hakkın yok ona anlat diyenler
yarın birgün nişanlın bu durumu yüzüne vurduğunda yanında olmayacaklar.
o yüzden kimseyi dinleme kendin için en doğrusu neyse onu yap.

bizim toplumumuzda bu olayı yaşayan kadın suçludur her zaman. ,
burda da bazı yorumlarda onu görüyorum.
suçlar gibi yorum yapılmış.
kadınlar birbirine bunu yapıyosa erkek hakimlerin kendi rızası var yargısı çok normal desenize.

Sanırım tecavüzden bahsediyorsun kimse sormadımı bu üstün başın ne hal diye yoksa beklenmedik bişey mi oldu heaplamadığın ? Herneyse özelin.

Nişanlın madem bu kadar iyi niye ona bu sahtekarlığı yapıyorsun? Ömür boyu yüzüne nasıl bakıcaksın? Zarın yüzünden vazgeçiyorsa geçsin seni karakterin yüzünden seni sen olduğun için sevmeli yoksa iyi biri değildir.

Nihali çok kabasın ve empatiden yoksunsun özellikle belirtmiş konu sahibi adını söylemeyin diye. ne diyeyim dilerim kızın yoktur.

Mesajların hepsini okumadım,direk konuya yorum yapacağım.

Sessiz sedasız operasyonunu geçir,nişanlına da asla bir şey söyleme.
Geçmişinde-hata ya da değil-bir şeyler yaşamışsın,pişmansın,evet olabilir ama nişanlına asla bir şey anlatma.

Bu tür konularda en anlayışlı erkek bile arıza çıkarır bunu asla unutma.
Olmadık zamanda olmadık laflar sokar,hayatını sana zehir eder.

Dürüstlük her zaman işe yaramıyor maalesef.

Her zaman dürüstlük taraftarıyım ama doğrusu bu konuda çekincelerim var. O yüzden arkadaşa katılıyorum canım. Hafızandan kazı at yaşadıklarını ve bunu bir milad olarak düşün.

arkadaşım tamamen yanlış anlamışım o konuda özür dilerim.....ama bu konuyu kendi içinde halletmen gerekiyor şu an anlatmaya hazır değilsen belki ilerde anlatırsın .... allah yardımcın olsun

Nişanlıma anlatmak niyetinde değilim, belki evlenmeden önce size anlatırım buraya dökerim herşeyi,. Evlendikten sonra geriye dönmeyeceğim. KArşımdaki çok sevse bile iki kişide mutsuz oluyor ve çok yıpratıyor bunu yaşadım ben. Şimdi mutluluğu yakalamışken gölge düşüremem. Cumartesi gidiyorum doktora. Nasıl kendimde olacağım bilmiyorum, benim için yeterince utanç verici zaten gidiyor olmam. Bi olumsuzluk olursa işte o zaman ne yaparım onu düşünemiyorum işte...

Nihali çok kabasın ve empatiden yoksunsun özellikle belirtmiş konu sahibi adını söylemeyin diye. ne diyeyim dilerim kızın yoktur.

İleri de olur inşallah nasip kısmet ben zarı tercih eden sevgilimdem ayrıldım evlilik yolundayken o kaybeder umrumda değil bizim genital bölümünden biri kekler belki de.

Kızımı ise ailesinden cinsellikten bedeninden korkan biri olarak yetiştirmem oğlumu da tabi ki.

Sanirim senin icin bu zar , bekaretten cok yeni bir baslangic ifade ediyor. O zaman diktir ve yeni hayatina basla. Bazi insanlar gecmisi hic hatirlamamayi tercih eder. Belki de hic bir zaman hatirlamayacaksin. Cok cok iyi arastir, bu operasyonun degisik yontemleri var. Doktor seciminde cok onemli. Sonradan bir sorun cikmasin. Kocan dahil kimseye de anlatma bu konuyu bir daha.

bilmiyorum ama derler ki tecrübeli erkek anlar doktora gitmen kar etmez.ama anlamaz diyorsan bence söyleme.belki ilerleyen yıllarda söylersin.sana saygısı güveni azalır.ama içinde gizlemek seni çok kasıyorsa söyle.kaybetmeyi göze al.nasıl biri ki.bazıları gerçekten hemen bırakır.bunda eğitimli sevgili olanlarda dahil.bazıları hiç sormaz bile.benim eşim tutucudur.severek evlendik.o gece hiç ilgilenmedi.sormadı.

Back
X