Bence sen zaten aramamaya karar vermişsin. Ya aramıycam deyip kafandan at ya da ara kurtul. Şu var: Ararsan kafan rahat olur, düşünmeyi bırakırsın. Eşin de görümcene karşı seni savunur. Tecrübeyle sabittir.Kendi benim ciddi bi rahatsızlığımda arayıp sormadı, hak edene değer verilmeli diye düşğnüyorum sanki artık
Eşim bana bırakıyo ama işte kendimle ikilemdeyimBence eşiniz istiyorsa sırf onu mutlu etmek için gidin. Eşiniz karışmıyorsa içinizden geldiği gibi davranın.
Yok bacım öyle bir durum oluşursa sende dersin ben sizin için değil milletin gözünde itibarım için geldim reklamın iyisi kötüsü olmazmış dersin çatlarlar...Böyle yaptıkça zafer kazanmış gibi hissediyorlar kendini
Bugüne kadar yaptım insanlık bende kalsın dedim, ama sanki bu yaptıklarım onlara aman biz bilensek de bu tavır yapmaz gibi gördüler herhalde
aynı şeyi bende diyordum ama olmuyor işte.ALLAH yardım etsin durumunu anlayabiliyorum.sana ne gibi şeyler yaşattılar.Allahımda biliyo yaşattıklarını, ben onların yüzünü dahi görmek istemiyorum
Aramak değil ameliyat için bulunduğumuz şehire geliyo, ooo gitmeyip ararsam aramamak ve girmemekten daha çok laf olurBence sen zaten aramamaya karar vermişsin. Ya aramıycam deyip kafandan at ya da ara kurtul. Şu var: Ararsan kafan rahat olur, düşünmeyi bırakırsın. Eşin de görümcene karşı seni savunur. Tecrübeyle sabittir.
Görümcelik yapmaya kalktı, hakaret küfür,bi gün dahi seviyesine inmedim, insanca aradım konuştum arkamdan kuyumu kazmaya kalktıaynı şeyi bende diyordum ama olmuyor işte.ALLAH yardım etsin durumunu anlayabiliyorum.sana ne gibi şeyler yaşattılar.
İnsanlığıma ters ama hep insanlık bende kalsın deyip taviz gördüler bunu, taviz tavizi doğurdu gibi, hiç yüz kızarması olmuyo insanlardaYaptiklari sahsiniza cok buyuk seylerse gitmeyin gerek yok bence. Elalem ne der diye dusunmeyin, nasil mutlu olacaksaniz onu yapin.
Afedersiniz salak, manyak, gerizekalı gibi laflar sarfetti, arkamdan eşimi doldurmaya çabalamalar evlendin değiştin falanlar filanlar, v.s v.s. bana göre hafif laflar değil bunlarsimdi cok agir bi hastalik degil ise, aradaki olaya bagli gidip gitmemek.. basit surtusmeler ise, bos ver, git.. ama onuruna, haysiyet ve namusuna dokunur bir sey ise, dusunmek lazim..
Gitmeyin. Ben boyle insanlari hayatimdan siliyorum tamamen. Hastaysa hasta, gecmis olsun denilecegine gore olumcul degil.İnsanlığıma ters ama hep insanlık bende kalsın deyip taviz gördüler bunu, taviz tavizi doğurdu gibi, hiç yüz kızarması olmuyo insanlarda
esin ne yapmani istiyor?Afedersiniz salak, manyak, gerizekalı gibi laflar sarfetti, arkamdan eşimi doldurmaya çabalamalar evlendin değiştin falanlar filanlar, v.s v.s. bana göre hafif laflar değil bunlar
vallahi sen bilirsin arkadaşım.gururun ,gitmene engel olduğunu anlayabiliyorum.içinden diyorsunki bana bukadar şeyleri yaptı ben bunları kabullenip ,suçlu olan ben gibi nasıl ayağına giderim.inşallah hakkında hayırlı olana karar veririsin.Görümcelik yapmaya kalktı, hakaret küfür,bi gün dahi seviyesine inmedim, insanca aradım konuştum arkamdan kuyumu kazmaya kalktı
Aynen öyle canımvallahi sen bilirsin arkadaşım.gururun ,gitmene engel olduğunu anlayabiliyorum.içinden diyorsunki bana bukadar şeyleri yaptı ben bunları kabullenip ,suçlu olan ben gibi nasıl ayağına giderim.inşallah hakkında hayırlı olana karar veririsin.
Bana bıraktıesin ne yapmani istiyor?
Bende sildim, ama işte üff bilmiyorum, hoş iyice cephe de alıcaklar, kendi yaptıklarını bilmezler yaGitmeyin. Ben boyle insanlari hayatimdan siliyorum tamamen. Hastaysa hasta, gecmis olsun denilecegine gore olumcul degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?