Fikirleriniz?

Bence eşiniz istiyorsa sırf onu mutlu etmek için gidin. Eşiniz karışmıyorsa içinizden geldiği gibi davranın.

Kendi benim ciddi bi rahatsızlığımda arayıp sormadı, hak edene değer verilmeli diye düşğnüyorum sanki artık
Bence sen zaten aramamaya karar vermişsin. Ya aramıycam deyip kafandan at ya da ara kurtul. Şu var: Ararsan kafan rahat olur, düşünmeyi bırakırsın. Eşin de görümcene karşı seni savunur. Tecrübeyle sabittir.

Böyle yaptıkça zafer kazanmış gibi hissediyorlar kendini
Yok bacım öyle bir durum oluşursa sende dersin ben sizin için değil milletin gözünde itibarım için geldim reklamın iyisi kötüsü olmazmış dersin çatlarlar...

Sağlık sonuçta. Gidip geçmiş olsun de, 2 dakika sonra da hasta ziyareti kısa olur deyip evine dön. Bırak insanlık sende kalsın, belki yaptıklarına utanırlar..

Bugüne kadar yaptım insanlık bende kalsın dedim, ama sanki bu yaptıklarım onlara aman biz bilensek de bu tavır yapmaz gibi gördüler herhalde

O zaman sadece arayin ya hastalik bu. Tavrinizi korursaniz onlar da tavirli olduguunuzu anlarlar zaten. Arkanizdan konusurlarsada onlarin terbiyesizligi

Allahımda biliyo yaşattıklarını, ben onların yüzünü dahi görmek istemiyorum
aynı şeyi bende diyordum ama olmuyor işte.ALLAH yardım etsin durumunu anlayabiliyorum.sana ne gibi şeyler yaşattılar.

Aramak değil ameliyat için bulunduğumuz şehire geliyo, ooo gitmeyip ararsam aramamak ve girmemekten daha çok laf olur

aynı şeyi bende diyordum ama olmuyor işte.ALLAH yardım etsin durumunu anlayabiliyorum.sana ne gibi şeyler yaşattılar.
Görümcelik yapmaya kalktı, hakaret küfür,bi gün dahi seviyesine inmedim, insanca aradım konuştum arkamdan kuyumu kazmaya kalktı

simdi cok agir bi hastalik degil ise, aradaki olaya bagli gidip gitmemek.. basit surtusmeler ise, bos ver, git.. ama onuruna, haysiyet ve namusuna dokunur bir sey ise, dusunmek lazim..

Yaptiklari sahsiniza cok buyuk seylerse gitmeyin gerek yok bence. Elalem ne der diye dusunmeyin, nasil mutlu olacaksaniz onu yapin.
İnsanlığıma ters ama hep insanlık bende kalsın deyip taviz gördüler bunu, taviz tavizi doğurdu gibi, hiç yüz kızarması olmuyo insanlarda

simdi cok agir bi hastalik degil ise, aradaki olaya bagli gidip gitmemek.. basit surtusmeler ise, bos ver, git.. ama onuruna, haysiyet ve namusuna dokunur bir sey ise, dusunmek lazim..
Afedersiniz salak, manyak, gerizekalı gibi laflar sarfetti, arkamdan eşimi doldurmaya çabalamalar evlendin değiştin falanlar filanlar, v.s v.s. bana göre hafif laflar değil bunlar

İnsanlığıma ters ama hep insanlık bende kalsın deyip taviz gördüler bunu, taviz tavizi doğurdu gibi, hiç yüz kızarması olmuyo insanlarda
Gitmeyin. Ben boyle insanlari hayatimdan siliyorum tamamen. Hastaysa hasta, gecmis olsun denilecegine gore olumcul degil.

Görümcelik yapmaya kalktı, hakaret küfür,bi gün dahi seviyesine inmedim, insanca aradım konuştum arkamdan kuyumu kazmaya kalktı
vallahi sen bilirsin arkadaşım.gururun ,gitmene engel olduğunu anlayabiliyorum.içinden diyorsunki bana bukadar şeyleri yaptı ben bunları kabullenip ,suçlu olan ben gibi nasıl ayağına giderim.inşallah hakkında hayırlı olana karar veririsin.

Aynen öyle canım

Sonra sen suçlu çıkarsın garanti. Kesin git konunu bilmiyorum ama pişman olma haklıyken haksız yapmasınlar.

Gitmeyin. Ben boyle insanlari hayatimdan siliyorum tamamen. Hastaysa hasta, gecmis olsun denilecegine gore olumcul degil.
Bende sildim, ama işte üff bilmiyorum, hoş iyice cephe de alıcaklar, kendi yaptıklarını bilmezler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…