Fikirleriniz?

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
İyi akşamlar arkadaşlar bilen arkadaşlar bilir önceki konularımdan, k.v. Ve görümce ile görüşmüyorum. Görümce 2 hafta sonra kadın hastalıklarından ameliyat olucak ama ben geçmiş olsun a gitmek istemiyorum, yaptıklarını unutamıyorum, siz olsanız?

İyi akşamlar arkadaşlar bilen arkadaşlar bilir önceki konularımdan, k.v. Ve görümce ile görüşmüyorum. Görümce 2 hafta sonra kadın hastalıklarından ameliyat olucak ama ben geçmiş olsun a gitmek istemiyorum, yaptıklarını unutamıyorum, siz olsanız?
?

Ben giderdim,hastalık bu sonuçta kadın ameliyat olacak hem,5 dk bile gidilmesi uygun olur.

Benzer bir durumda ben geçmiş olsun dememiştim.
Çok kinciyim maalesef..

Tabi eşim bundan ötürü çok sinirlenmişti ama içimden gelmeyen hiç bir şeyi yapamam ben.
Kimse kusura bakmasın..

Ben giderdim sağlık nihayetinde gitmezsen arkandan konuşurlar kulağına gelir daha çok sinirlerin yıpranır gerek yok geçmiş olsun de 5-10 dk dur hasta ziyareti kısa olur geçmiş olsun de çık

O senin vicdanin ya da vicdansizligin biz ne desek boş. Sen gitmek istemiyorsan burdan ne kadar gitmelisin yorumu gelse de içinden gelerek gitmedikten sonra zoraki olduktan sonra ne kıymeti var ki

Ben giderdim,hastalık bu sonuçta kadın ameliyat olacak hem,5 dk bile gidilmesi uygun olur.
Çok önemli bişey değil tamam ameliyatta, üfff onca yaptığına karşılık sanki ohh canım yap yap ben hastalığınıda bilirim senin sağlığınıda gibi olcak geliyo bana

Gider gecmis olsun diler geri gelirdim insanlik sizde kalsin cahilin seviyesine dusmeyin herkez kendisine yakisani yapar. Ama mesafenizide koruyun arada bir cizgi oldugunu anlasin

Çok önemli bişey değil tamam ameliyatta, üfff onca yaptığına karşılık sanki ohh canım yap yap ben hastalığınıda bilirim senin sağlığınıda gibi olcak geliyo bana
Önemli yada değil sağlık sonuçta ne olursa olsun giderdim.

O senin vicdanin ya da vicdansizligin biz ne desek boş. Sen gitmek istemiyorsan burdan ne kadar gitmelisin yorumu gelse de içinden gelerek gitmedikten sonra zoraki olduktan sonra ne kıymeti var ki
Benim hastalığımı kendi bilmez ama bugüne kadar hep ben zeytin dalı uzattım

Eski konuları bilmiyorum ama heralde ciddi sorunlar oldu aranızda. Gitmesen de arayıp bi geçmiş olsun diyebilirsin. Sonra haklıyken haksız duruma düşme.

Gider gecmis olsun diler geri gelirdim insanlik sizde kalsin cahilin seviyesine dusmeyin herkez kendisine yakisani yapar. Ama mesafenizide koruyun arada bir cizgi oldugunu anlasin
Bugüne kadar yaptım insanlık bende kalsın dedim, ama sanki bu yaptıklarım onlara aman biz bilensek de bu tavır yapmaz gibi gördüler herhalde

Eski konuları bilmiyorum ama heralde ciddi sorunlar oldu aranızda. Gitmesen de arayıp bi geçmiş olsun diyebilirsin. Sonra haklıyken haksız duruma düşme.
Kendi benim ciddi bi rahatsızlığımda arayıp sormadı, hak edene değer verilmeli diye düşğnüyorum sanki artık

Büyüklük sende kalsın git bi 5 dk geçmiş olsun de sonra istersen yine konuşma...

büyüklük sizde kalsın gidin.kul bilmezse ALLAH bilsin.bende aynı duruma düşmüştüm gitsemmi gitmesemmi diye kendimi yedim sonra ALLAH rızası için gittim.ben kaybetmedim kazandım.ama gittiğim kişiyi değil ALLAHIN rızasını.

Olsun benim fikrim kendiniz istemeseniz de esiniz icin gitmeniz gerektigini düşünüyorum.
Ama onlar oğullarının kardeşlerinin hatrına diye düşünmeyip tartıştılarda tartıştılar, bende oğullarının kardeşlerinin eşiyim, kendini bilmeyene haddini bildirmek gerekmez mi

büyüklük sizde kalsın gidin.kul bilmezse ALLAH bilsin.bende aynı duruma düşmüştüm gitsemmi gitmesemmi diye kendimi yedim sonra ALLAH rızası için gittim.ben kaybetmedim kazandım.ama gittiğim kişiyi değil ALLAHIN rızasını.
Allahımda biliyo yaşattıklarını, ben onların yüzünü dahi görmek istemiyorum

Back
X