Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
?İyi akşamlar arkadaşlar bilen arkadaşlar bilir önceki konularımdan, k.v. Ve görümce ile görüşmüyorum. Görümce 2 hafta sonra kadın hastalıklarından ameliyat olucak ama ben geçmiş olsun a gitmek istemiyorum, yaptıklarını unutamıyorum, siz olsanız?
Ben giderdim,hastalık bu sonuçta kadın ameliyat olacak hem,5 dk bile gidilmesi uygun olur.İyi akşamlar arkadaşlar bilen arkadaşlar bilir önceki konularımdan, k.v. Ve görümce ile görüşmüyorum. Görümce 2 hafta sonra kadın hastalıklarından ameliyat olucak ama ben geçmiş olsun a gitmek istemiyorum, yaptıklarını unutamıyorum, siz olsanız?
İyi akşamlar arkadaşlar bilen arkadaşlar bilir önceki konularımdan, k.v. Ve görümce ile görüşmüyorum. Görümce 2 hafta sonra kadın hastalıklarından ameliyat olucak ama ben geçmiş olsun a gitmek istemiyorum, yaptıklarını unutamıyorum, siz olsanız?
Çok önemli bişey değil tamam ameliyatta, üfff onca yaptığına karşılık sanki ohh canım yap yap ben hastalığınıda bilirim senin sağlığınıda gibi olcak geliyo banaBen giderdim,hastalık bu sonuçta kadın ameliyat olacak hem,5 dk bile gidilmesi uygun olur.
Önemli yada değil sağlık sonuçta ne olursa olsun giderdim.Çok önemli bişey değil tamam ameliyatta, üfff onca yaptığına karşılık sanki ohh canım yap yap ben hastalığınıda bilirim senin sağlığınıda gibi olcak geliyo bana
Benim hastalığımı kendi bilmez ama bugüne kadar hep ben zeytin dalı uzattımO senin vicdanin ya da vicdansizligin biz ne desek boş. Sen gitmek istemiyorsan burdan ne kadar gitmelisin yorumu gelse de içinden gelerek gitmedikten sonra zoraki olduktan sonra ne kıymeti var ki
Eski konuları bilmiyorum ama heralde ciddi sorunlar oldu aranızda. Gitmesen de arayıp bi geçmiş olsun diyebilirsin. Sonra haklıyken haksız duruma düşme.İyi akşamlar arkadaşlar bilen arkadaşlar bilir önceki konularımdan, k.v. Ve görümce ile görüşmüyorum. Görümce 2 hafta sonra kadın hastalıklarından ameliyat olucak ama ben geçmiş olsun a gitmek istemiyorum, yaptıklarını unutamıyorum, siz olsanız?
Bugüne kadar yaptım insanlık bende kalsın dedim, ama sanki bu yaptıklarım onlara aman biz bilensek de bu tavır yapmaz gibi gördüler herhaldeGider gecmis olsun diler geri gelirdim insanlik sizde kalsin cahilin seviyesine dusmeyin herkez kendisine yakisani yapar. Ama mesafenizide koruyun arada bir cizgi oldugunu anlasin
Kendi benim ciddi bi rahatsızlığımda arayıp sormadı, hak edene değer verilmeli diye düşğnüyorum sanki artıkEski konuları bilmiyorum ama heralde ciddi sorunlar oldu aranızda. Gitmesen de arayıp bi geçmiş olsun diyebilirsin. Sonra haklıyken haksız duruma düşme.
Olsun benim fikrim kendiniz istemeseniz de esiniz icin gitmeniz gerektigini düşünüyorum.Benim hastalığı bilmez ama bugüne kadar hep ben zeytin dalı uzattım
Böyle yaptıkça zafer kazanmış gibi hissediyorlar kendiniBüyüklük sende kalsın git bi 5 dk geçmiş olsun de sonra istersen yine konuşma...
Ama onlar oğullarının kardeşlerinin hatrına diye düşünmeyip tartıştılarda tartıştılar, bende oğullarının kardeşlerinin eşiyim, kendini bilmeyene haddini bildirmek gerekmez miOlsun benim fikrim kendiniz istemeseniz de esiniz icin gitmeniz gerektigini düşünüyorum.
Allahımda biliyo yaşattıklarını, ben onların yüzünü dahi görmek istemiyorumbüyüklük sizde kalsın gidin.kul bilmezse ALLAH bilsin.bende aynı duruma düşmüştüm gitsemmi gitmesemmi diye kendimi yedim sonra ALLAH rızası için gittim.ben kaybetmedim kazandım.ama gittiğim kişiyi değil ALLAHIN rızasını.