hepinizin yorumları fikirleri yolumu aydınlattı desem yeridir.herkese destekleri için tşkler kızlar.ilk adımı attım ve içim yana yana(ayrılmak istedigimi söyledim.bakalım neler yapacak nasıl davranacak.benim derdim evlenmek degilkii.beni evlenmeye layık görmedigi için bu kırgınlıgım.sevgi emek ister.ben 1.5yıl emek verdim.şimdi onun verdigi emegi görecegim
38 yaşına gelmiş biri o.birgün gelecek evlenmek isteyecek ama benle degil tabi.ve gidecek hayatımdan.çünkü bu konuda sabit fikre sahipp ne yazıkkii
iş çıkışı aradı beni.neden sesin durgun dedi bana.mail attım sana dedim.hayırdır ne olduki dedi.ayrılmak istiyorum deyince durdu.neden dedi.okuyunca anlarsın dedim.tutamadımn kendimi aglamaya başladım tlf da.yapma bunu bize dedi.yapamıyorum artık dedim.ben senle evlenmek degil.beni gezip tozacagın bi kadın olarak gördügün için ayrılıyorum senden dedim.sustu.maiili okuyucam konuşacagız tekrar dedi
1haftadır iş seyahatinde kendisi.3gün önce bi maiil yazdım.içimdeki herşeyi yazdım yazdımda yazdım.bu şekilde devam edemeyecegi ayrılmak istedigimi söyledim.hem yazılı hem sözlüü.şok oldu tabi.kafası karıştı.benden beklemiyordu.aramıyorum onu .ama arıyor gene kendisi.sen bitti diyorsun ama ben demiyorum diyo.gelince konuşacagız dedi.gelincede konuşsakda bişey degişmeyecek dedim.senin o anlamsız kurallarında ben yokum dedim.senin hayatımdan ne zaman çıkacagını beklemekle böyle yaşayamam ben dedim.sen ne düşünürsen düşün ben seni çok seviyorum diyo.bumu sevgin dedim.sevsem böyle fikilerin olmazdı dedim.sevmek böyle bişey degil.ya hep ya hiç dedim.karar senin.ben yokum artık dedim.naptın? merak ettim....
1haftadır iş seyahatinde kendisi.3gün önce bi maiil yazdım.içimdeki herşeyi yazdım yazdımda yazdım.bu şekilde devam edemeyecegi ayrılmak istedigimi söyledim.hem yazılı hem sözlüü.şok oldu tabi.kafası karıştı.benden beklemiyordu.aramıyorum onu .ama arıyor gene kendisi.sen bitti diyorsun ama ben demiyorum diyo.gelince konuşacagız dedi.gelincede konuşsakda bişey degişmeyecek dedim.senin o anlamsız kurallarında ben yokum dedim.senin hayatımdan ne zaman çıkacagını beklemekle böyle yaşayamam ben dedim.sen ne düşünürsen düşün ben seni çok seviyorum diyo.bumu sevgin dedim.sevsem böyle fikilerin olmazdı dedim.sevmek böyle bişey degil.ya hep ya hiç dedim.karar senin.ben yokum artık dedim.
bende bilmiyorum nasılım.gecen akşam bayaga konuştuk onla.senin boşanmış olman benim için sorun degil asla.sadece ben evlenemem dedi.senle olmayacaksa başkasınla asla olamz dedi.yeniden dogsam yine seni severim diyo.dedim sebep ne.deşme fazla.seninle evlenememek benim zayıflıgım utancım diyo.sende bi erkegin arayacagı herşey hatta daha fazlası var.seni senin tahmin etmedigi kadar çok seviyorum.bu gizem de nedim şimdi.sorma ne olur.benim içinde üzme kendini diyor.sen mutlu olmayı çoktan hak eden bi kadınsın.bi sn dahi düşünmem senle evlenmek için ama.kimseyle evlenmeyacagim diyor.evli degil biliyorum.çok zorladım nedir sebep diye.sadece sorma deşme ne olur diyo.seni kaybetmeyidurucuk iyi misin?..
bende bilmiyorum nasılım.gecen akşam bayaga konuştuk onla.senin boşanmış olman benim için sorun degil asla.sadece ben evlenemem dedi.senle olmayacaksa başkasınla asla olamz dedi.yeniden dogsam yine seni severim diyo.dedim sebep ne.deşme fazla.seninle evlenememek benim zayıflıgım utancım diyo.sende bi erkegin arayacagı herşey hatta daha fazlası var.seni senin tahmin etmedigi kadar çok seviyorum.bu gizem de nedim şimdi.sorma ne olur.benim içinde üzme kendini diyor.sen mutlu olmayı çoktan hak eden bi kadınsın.bi sn dahi düşünmem senle evlenmek için ama.kimseyle evlenmeyacagim diyor.evli degil biliyorum.çok zorladım nedir sebep diye.sadece sorma deşme ne olur diyo.seni kaybetmeyi
asla istemiyorum.bilmiyorum cnm ne oalcak böyle.bi anda gizeme büründü.bıktım vallaha ya artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?