Merhaba bayanlar, ben henüz bikaç aylık evliyim eşimin ailesiyle aynı il de yaşıyoruz. Ama ben çok zorlanıyorum kayınvalidem iyi biri ama devamlı Akrabalarıyla...misafirleri bitmiyor evde.. misafir olayını çok seviyor yalnız kalmaya tahammülü Yok. Ayrıca muhabbetleri de hiç hoşuma gitmiyor herkes ağzına geleni söylüyor. Benim aile yapım çok farklı hiç böyle görmedim o kadar zorlanıyorum ki anlatamam
zamanla alışır mıyım nolur bişey söyleyin. Eşim de hiç üstüme gelmez biliyorum sen farklı yetiştin der ve hep bana ayak uydurmaya çalışır ama yinede zorlanıyorum ben. Kayınvalidem akşam babasına Mevlüt okutturacak mesela bende ertesi gün yola çıkcm iş için toplantıya. Araba kullancm hani bi saat durup dönsem diyorum hem uykumu alırım hemde hazırlık yapmam lazım diye ama hep sorun olacak gibi geliyor neden erken eve gidiyorsunuz vs. sonuçta ben ev sahibi değilim orda kayınvalidemin kız ve erkek kardeşleri var omlarım babaları yani koşuşturmak zorunda mıyım herşeye ?? Bencillik mi yapıyorum bilemiyorum yani hiç kendi hayatıma göre plan program yapamıyorum her hafta başka iş çıkıyor. Bunun Doğum günü gelin bu Mevlüt var gelin akrabalara gitcez gelin. Yani biz ayrı aileyiz sonuçta artık eşim istediği zaman biz ayrı bir akşam da oturmaya gidebiliriz teyzesine falan. Ama böyle heryere birlikte gidiyoruz bana da hep birlikte geliyorlar yani 15 kişi doluyorlar evime ben ayrı ayrı misafir etmek istiyorum evde herşeyim yeni güzel düzenli yeni gelinim sonuçta ama böyle cümbür cemaat hiç hoş olmuyor ne yapcm bilmiyorum gerçekten böyle birsürü sorunlar var