kayınvalidende kalınca rahat edicegini sende söylemişin bak.
size ait ev gibi üst kat.
ben doğumdan sora 40 gün doğumdan önce 40 gün annemde kalıcam .. rahat edeyim diye. sende annene anlat. durum böyle böyle diye. bence rahat edersin ya kaynananla aran iyiyse .. hiç bişey annenin yerini tutmaz ama yapacak bişeyin yokmuş anlaşılan
Aynen bende bunu düşünüyorum bide lohusa olacağım hadi anneme nazım geçerde kaynanama ne kadar geçirebilirm ki... sürekli kendi çocuğunu nasıl büyüttüğünü anlatıyor hemen ayağı kalkmış 50 kişiye masa hazırlamış falan filan...Doğum şeklimi bile o seçti bende karşı gelemiyorum hemen normal yaparsın hastaneden çıkarsın yatmana bile gerek yok ben yatmadım hiç hemen ayaklandım falan diyor... hadi ağrım falan olursa nasıl nazlanıcam çokk çıkmazdayımbenzer bi sikinti bende var. henuz karar vermedim. bi de lohusalik pskolojisiyle kaynanada nasi kalirim bilmiyorum.
bence annenin evinde kal canım kardeşinin yattığı odayı kendine ayarla .. kardeşin akşam salonda yatsın .. gündüzleride misafirleri salonda ağırlarsınızBide kendi evimmiş gibi annemi her dakika çağırırsam bozulurmu kaynanam diye düşünüyorum sanki onu beğenmiyormuşum gibi hisseder mi.. Annem bana alınır mi kendinde kalmadım diye kafayı yemek üzereyim...Hepsinin sonu hüsran
Aynen bende bunu düşünüyorum bide lohusa olacağım hadi anneme nazım geçerde kaynanama ne kadar geçirebilirm ki... sürekli kendi çocuğunu nasıl büyüttüğünü anlatıyor hemen ayağı kalkmış 50 kişiye masa hazırlamış falan filan...Doğum şeklimi bile o seçti bende karşı gelemiyorum hemen normal yaparsın hastaneden çıkarsın yatmana bile gerek yok ben yatmadım hiç hemen ayaklandım falan diyor... hadi ağrım falan olursa nasıl nazlanıcam çokk çıkmazdayım
Bencede insanın kendi evi gibi olurmuSaray da olsa kendi evinden başka yerde kalma.
Bende öyle istiyorum çook...Ama evimi görsen çok küçük yatak odama bebeğîn beşiği anca sığıyor ve o kadar oda üstüme geliyorki çok dolap var salonumda bi köşe koltuğum var gelen olsa nereye sığacak sonra annem yanımda kalsa yatacak yer yok kardeşimde küçük 10 yaşında oda kalması gerekecek yer yok yani taşınmak istiyorum şuanda onuda yapamıyoruzSaray da olsa kendi evinden başka yerde kalma.
Bencede insanın kendi evi gibi olurmu
Canım kardeşimin odası ranza ve o kadar çook eşya varki anlatamam odasıda çook küçük annemde kalsam sadece oturma odasında yatabilicem bebeğim ben ve eşim oturma odasınıda işgal etmiş gibi olcak nasıl rahat edicek bebeğim bilmiyorım kimseyide kıramıyorumbence annenin evinde kal canım kardeşinin yattığı odayı kendine ayarla .. kardeşin akşam salonda yatsın .. gündüzleride misafirleri salonda ağırlarsınız
Bende öyle istiyorum çook...Ama evimi görsen çok küçük yatak odama bebeğîn beşiği anca sığıyor ve o kadar oda üstüme geliyorki çok dolap var salonumda bi köşe koltuğum var gelen olsa nereye sığacak sonra annem yanımda kalsa yatacak yer yok kardeşimde küçük 10 yaşında oda kalması gerekecek yer yok yani taşınmak istiyorum şuanda onuda yapamıyoruz
Aynenn asla kalmam kaynana yanında kii annemin evinde bile kaynana bu ya kalma konu sahibi kendi evinde kalTek goz odam olsun rahatim olsun baska sey istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?