- 22 Kasım 2014
- 875
- 387
- 73
- 35
Bide kendi evimmiş gibi annemi her dakika çağırırsam bozulurmu kaynanam diye düşünüyorum sanki onu beğenmiyormuşum gibi hisseder mi.. Annem bana alınır mi kendinde kalmadım diye kafayı yemek üzereyim...Hepsinin sonu hüsran
kaynanamda bizde kalın en azından ben bakarım bebeğe misafirlerde buraya gelir sizde bebeğe tek bakamazsın kalacak olsak yer yok diyorCanım benim şimdiden böyle düşünerek sıkmayın canınızı. O zaman kendi evinizde kalsanız?sonuçta ömür boyu annenızde yada kayınvalidenızde kalacak değilsiniz, o bebek bırgun gıdecek o eve:) böylelikle annenızle alakalı kafanıza takılan sorularıda halletmiş olursunuz.
canım siz akşam yatacaksınız zaten kimsenin odasını işgal etmiş gibi olmazsınız hem kayınvalidenin dırdırındansa iyidir.Canım kardeşimin odası ranza ve o kadar çook eşya varki anlatamam odasıda çook küçük annemde kalsam sadece oturma odasında yatabilicem bebeğim ben ve eşim oturma odasınıda işgal etmiş gibi olcak nasıl rahat edicek bebeğim bilmiyorım kimseyide kıramıyorum
Bencede insanın kendi evi gibi olurmu
kardeşin fedakarlık yapıp odasını sana versin.Merhaba kızlarrr size birşey danışıcam..
28 haftalık hamileyim 1+1 site içersinde bir evde oturuyorum,annem 2+1 evde kaynanam ise 4+1 dublex bir evde oturuyor..Doğumda kendi evime gitmek istiyorum daha rahat ederim ama evim çok küçük çocuğumun beşiği yatak odamda olcak ama onun dışında birde salonum ve mutfağım var amerikan mutfak eve gelirsem gelen ziyaretçi akrabalar nereye sığacak bilmiyorum bide yanımda ya annem yada kaynanam kalıcak yatacak yer yok onlar için...Annemde kalsam anneminde evi 2+1 olduğu için yatak odası kardeşimin odası ve oturma odası var yani kalırsam oturma odasnda ortalık yerde olacağız eşim ben ve bebeğim haliyle rahat edemicem..En rahat ve büyük kaynanamın evi 2 katlı üst kat bizim için yaptırdı zaten bi odamız birde oturma odası gibi bi oda var gittikçe kalırız diye çokk büyük birde banyomuz var üst katta bir ev gibi..Burda kalırsam çoook rahat edicem çünkü üst kat gelen ziyaretçiler altta olcak rahatsız olmicak bebeğim görüp aşağı inecekler ve öyle göz önünde değiliz en azından...Ama kaynanam çook iyi Allaha şükür bi ara kötüydü aramız ama şuan çok iyyiz sağolsun baya ilgilenir oldu ama tedirginim acaba doğumdan sonra gidersem zorluk çekermiyim bilmiyorum kendi evim gibi kendi annemin baktığı gbi olurmu rahat edermiyim kafam çoook karışık lütfen yardımcı olunbide annemle kaynanam konuşmuyorlar kaynanamda kalırsam annem sık sık gelirmi bilmiyorum tabi barışırlar o zaman ama yinede yanımda çok duramaz ama ben annemide istiyorum bide kaynaamda kalırsam rahat rahat gelemezde söyleyemez diye çok korkuyorum çoook dertliyim....
kesin ediyorlar dırdır hayal ettiğiniz gibi çıkmıyor gel diyorlar ama alttan alttan dokundurmalar..canım siz akşam yatacaksınız zaten kimsenin odasını işgal etmiş gibi olmazsınız hem kayınvalidenin dırdırındansa iyidir.
Canım kendi çağırdığı için düşüncelere kapıldım zaten kafama göre değil.........hatta çağırmaktan ziyade başka çare yok gibi çağırdı yani annemde çağrıyor bir yandan senin evin küçük diyorlar mevlüt falan olacakmış benim evimde olmazmış insanlar nereye oturcakmışHem insanlara emri vaki yapma. Belki istemiyorlardir. Degil mi? Herkesin kendi duzeni var.
aynen en mantıklısı annenin evikesin ediyorlar dırdır hayal ettiğiniz gibi çıkmıyor gel diyorlar ama alttan alttan dokundurmalar..
Gidecekte canım kaynanamda diyorki en azından ziyaretçi olayları falan bende olur diyor.. çünkü biz başka şehirden geldik buraya eski şehirdende gelecekler olacak :Canım benim şimdiden böyle düşünerek sıkmayın canınızı. O zaman kendi evinizde kalsanız?sonuçta ömür boyu annenızde yada kayınvalidenızde kalacak değilsiniz, o bebek bırgun gıdecek o eve:) böylelikle annenızle alakalı kafanıza takılan sorularıda halletmiş olursunuz.
kayınvaliden annen ve sen yakınmısınız birbirinize ?Gidecekte canım kaynanamda diyorki en azından ziyaretçi olayları falan bende olur diyor.. çünkü biz başka şehirden geldik buraya eski şehirdende gelecekler olacak :(((((((((
Biliyorum tabiki kendi odamda bakıcamda...Foto atmayı bilsem sana odamın fotosunu atardım...Ki zaten bende hemfikirim senle kendi evimde rahat etmek istiyorum ama kaynanamı kırmadan nasıl dsöyleyeceğimi bilmiyorum sanki yabancının evimi diyor direk...O gün eşim gerek yok evimizde rahat ederiz demeye kalmadan sen ne anlarsın o kadar misafir gelecek nerde duracak senmi ilgilencen sanki deyiverdi sustuk kaldıkZaten herkes bebegini yatak odasinda bakiyor. ilk 4 ay senle durmasi lazim.
Evin kucuk ise cok misafir kabul etme. Ya da taksit taksit al. Sandalye alirsin komsudan. Misafirlerinin rahati icin kendi rahatindan olma bence.
Evet canım annemle benim ev 20 dk kaynanamla evim 10 dkkayınvaliden annen ve sen yakınmısınız birbirinize ?
evet95li misin?
olmaz dimiHiç birşey annenin evinin yerini tutmaz bence git annenlerde kal canım bende simdiden dedim anne dogumdan sonra yanındayım die anne herseyine tamam der ama kaynana sence öyle olur mu
mevlüt doğar doğmazmı olacak ?Evet canım annemle benim ev 20 dk kaynanamla evim 10 dk
Bende bundan korkuyorum ne kadar çook iyi görünsede belli olmuyorkesin ediyorlar dırdır hayal ettiğiniz gibi çıkmıyor gel diyorlar ama alttan alttan dokundurmalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?