Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar :(((

Kucuk te olsa en guzelı kendı evın ben ıkk dogumumda annemdr kaldım ıkıncıdr evımde sımdıkı aklım olsaydı ılkınıde evımde gecırıdım kendı duzenın kendı yatagın ve en guzelı evın bence en cok evınde rahat edersın...

kaynanamda bizde kalın en azından ben bakarım bebeğe misafirlerde buraya gelir sizde bebeğe tek bakamazsın kalacak olsak yer yok diyor

canım siz akşam yatacaksınız zaten kimsenin odasını işgal etmiş gibi olmazsınız hem kayınvalidenin dırdırındansa iyidir.

kardeşin fedakarlık yapıp odasını sana versin.
Ben olsam öyle bir çözümü devreye sokmak için elimden geleni yapardım.

bence kendi evinde kal geleni gideni dert etme sonuçta onu bilir gelen giden misafir umdugu değil buldugu yerde oturur sonuçta akşamda annen koltukta kardeşinede yere yatak kur olsun bitsin ama bebeğinle kendi evinde daha rahat edersin ben olsam ne annemde kalırım ne kvde şişme yataklar filan var int 15 20 dk şişen çok pahalı da değil al onlardan bi tane onda yatsın biri

Hem insanlara emri vaki yapma. Belki istemiyorlardir. Degil mi? Herkesin kendi duzeni var.
Canım kendi çağırdığı için düşüncelere kapıldım zaten kafama göre değil.........hatta çağırmaktan ziyade başka çare yok gibi çağırdı yani annemde çağrıyor bir yandan senin evin küçük diyorlar mevlüt falan olacakmış benim evimde olmazmış insanlar nereye oturcakmış

Gidecekte canım kaynanamda diyorki en azından ziyaretçi olayları falan bende olur diyor.. çünkü biz başka şehirden geldik buraya eski şehirdende gelecekler olacak :(((((((((

Gidecekte canım kaynanamda diyorki en azından ziyaretçi olayları falan bende olur diyor.. çünkü biz başka şehirden geldik buraya eski şehirdende gelecekler olacak :(((((((((
kayınvaliden annen ve sen yakınmısınız birbirinize ?

Zaten herkes bebegini yatak odasinda bakiyor. ilk 4 ay senle durmasi lazim.

Evin kucuk ise cok misafir kabul etme. Ya da taksit taksit al. Sandalye alirsin komsudan. Misafirlerinin rahati icin kendi rahatindan olma bence.
Biliyorum tabiki kendi odamda bakıcamda...Foto atmayı bilsem sana odamın fotosunu atardım...Ki zaten bende hemfikirim senle kendi evimde rahat etmek istiyorum ama kaynanamı kırmadan nasıl dsöyleyeceğimi bilmiyorum sanki yabancının evimi diyor direk...O gün eşim gerek yok evimizde rahat ederiz demeye kalmadan sen ne anlarsın o kadar misafir gelecek nerde duracak senmi ilgilencen sanki deyiverdi sustuk kaldık

Annenle kv konuşmasığı için bence kendi evinde kalmalısın. İnsan öyle bir durumda kendi annesini ister yanında. Annem rahat rahat gidip gelemedikten sonra bana sarayları sunsalar ne edeyim değil mi?

Hiç birşey annenin evinin yerini tutmaz bence git annenlerde kal canım bende simdiden dedim anne dogumdan sonra yanındayım die anne herseyine tamam der ama kaynana sence öyle olur mu
olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…