Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar :(((

Bende bundan korkuyorum ne kadar çook iyi görünsede belli olmuyor
Canım madem alıntıladın benim fikrim gitme kendi evinde dur annen yada kaynanan kim bakıcaksa o gelsin bebek zaten senin odanda duracak oda salonda yatsın inan daha huzurlu olursun kendi evinde kal..ama olduda gitdin inan kulaklarımı çınlatıcaksın oğlumun dediydi diceksin.. gitmee..evim evim güzel evim..

Daha cok gencsin. Bunlar tecrube yoluyla ogrenilir. Yaşa gor ne diyim. Ama buradaki yorumlari da bir kenara not et.
Çoğunluğa göre evimde kalmalıyım bana görede evimde kalmalıyım ya taşındırıcam yada bir şekilde odamdaki eşyaların bir kısmını kv gönderip bebeğime geniş bir alan açıcam ziyaretçiler uzaktan gelmese asla kendi evimden başka dşünmemde ziyaretçiler çok uzaktan geliyorlar 12 saat....

gel sen bende kal bence anayla kaynanayla uğraşma

Misafirleri dagit biraz annene biraz kvye

Ay en iyisi kendi evim valla herkes içimi aydınlattı en azından bi nebze kararsızlığım gitti en azından evimde istediğim gibi herkesi çağırabilirim rahat hareket ederim bide şimdikv kalırsam bırakmaz uzun bir süre falan aman Allah korusun çok teşekkür ederim kv mi kırmadan eşimede danışarak bu konuyu ona açmalıyız en yakın zamanda

Kendi evinden başka kalacağın her yer cehennem olacak emin ol.Kendi evinde kal.zorluk çektiğinde gelip gitsin gerçekten yardımcı olmak isteyen.Misafir de çocuğu görmek için gelecek onlar da anlayışsız olamaz heralde.Evliliğin bile zora girer başka yerde kalırsan.

Kızlar Çok teşekkür ederim bu konuda tecrübesiz olduğum için siz ablalarımdan bilgi almak istedim hepiniz çok sağolun çok aydınlattınız ben saf gbi kaynanam çok iyi bişe olmaz falan gibi düşünüyordum bide kıramam diye sesimi çıkaramıyordum...Ama anladığı kadarıyla kendi evim dışında hiç biryerde rahat edemeyeceğim kesinlikle evimi kullanışlı bir hale sokup bebeğimle rahaat rahaaat kalmak ziyaretçilerde anlayış göstersin artık

Aynen asla olmaz işini gücünü yapar sonra benimki gibi arkandan laf yapar unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…