- 20 Ekim 2009
- 8.214
- 13.264
- 823
kesinlikle bende böyle düşünüyorum ama bi çok örnek gördüm sahip çıkamayan o yüzden tereddutdeyim
ben cinsellik yaşayın diye yazmadım yalnız.
tereddütünüz %100 haklı ve doğru.
yaş soruma hala cevap vermediniz ben 19 yaşında olduğunuzu kabul ederek yazıyorum.
14 yaşında tanıdığınız ve 5 yıldır birlikte olduğunuz kişiden bahsediyoruz.
her ne kadar kadın-erkek ilişkisi biyolojik anlamda gerekli ve normalse de iş sosyal çevreye gelince bir takım tabu ve yaptırımlarla karşılaşmanız olası.
gönül ister ki böyle bir baskı olmasın ancak ne yazık ki bu gözardı edemeyeceğimiz bir gerçek.
sadece bu site bile "bakire değilim, diktirmek istiyorum, kızlığım (?) bozuldu ben mahvoldum, bakire olmadığımı öğrenince sevgilim beni terketti, eşim önceden olan ilişkimi başıma kakıyor" konularıyla dolu.
her ne kadar severseniz sevin bu aşamada ben cinsel birliktelik yaşamanızın çok yersiz ve riskli olacağını düşünüyorum.
5 yıllık bir ilişki yürütmenizin hiçbir anlamı yok. yine sitede "7 yıllık sevgilim beni bir mesajla terk etti" konuları tonla var. istediğinizi açın okuyun. vaadler, verilen sözler, senin için ölürüm gibi beylik laflar vs vs.
farzedelim ayrılık olmadı ve siz cinsellik yaşamıştınız. karakteriniz "yaptım gitti bitti" düşüncesine uygun değil.
durmadan kuracaksınız, kurdukça sevgilinize saracaksınız, sardıkça kavga edeceksiniz vs. vs.
ben buradan sizin bunu yapıp taşıyabilecek bir yapıda olmadığınızı görüyorum.
ve kız kardeşim olsanız vereceğim tavsiyeyi veriyorum.
yapmayın.