- Konu Sahibi krizantem42
-
erkeğin şehir dışında bi işi imkanı olsa "evine ekmek getiriyor, sonra seni de yanına aldırır." gibi ifadelerle desteklenir şehir dışına gidişi. ben de öğretmenim, kpss'ye çalışıyorum. evli arkadaşlarım da çalışıyor. 4. girişi olan evli arkadaşım var. ilk senesinde başka bi şehre puanı yetiyormuş, senin gibi düşünüp gitmemiş. şu an o kadar pişman ki, her yere razı her yeri yazacak.
kadınlar neden hayatını erkeğe göre şekillendiriyor? benzer bi durumda eşin olsa gözünü kırpmadan yazardı başka şehri. bi de bu açıdan düşün. sen de bi bireysin. çok değil 1 yıl ayrı kalacaksın. bi evlilik 1 yıl ayrı kalmayla bitecekse zaten bi gün mutlaka biter. güçlü evliliklere 1 yıl bi şey yapmaz. gerçi ben oğlak burcuyum. iş hayatım olmazsa ölürüm. beni de çok dinleme. karar verirken kendi kişilik yapını göz önünde bulundur.
kadınlar hayatlarını erkeklere göre şekillendirmezler
en azından her kadın yapmaz bunu
ama eğer o kadın anne olduysa o yavruyu dünyaya getirdiyse onun için bazı fedakarlıklar yapmak zorundadır ve artık sadece kendini düşünemez.
eşini boşverdi hadı bıraktı gitti, ya çocuk?
onu babasız bırakmaya ne hakkı var?
arkadaş çok normalmiş, sadece çocuk onunmuş gibi çocuğumuda alıp gidecem demiş ya buna eşi müsade etmedi ozaman nolacak
bekarsın o yüzden çok görmüyorum bu yorumunu bekarken bende çok atar tutardım ama anne olduktan sonra öyle yapamiyorum
konu sanırım yine "bekarsın" seviyesine gelmiş. bekar değilim dulum. şimdi söylediklerim geçerlilik kazandı mı?
adam yurtdışına falan çalışmaya gidince çocuk babasız kalabiliyor da kadın gidince neden kalamıyor? bu sizin dünya görüşünüz. ben de benimkini yazdım. her anne çocuğunu düşünür. kimse keyfinden çalışmıyor. bazısı evde durup çocuğuna bakınca çocuğunu düşündüğünü sanar bazıdı da çalışıp çocuğunun geleceğini garanti altına alınca.
bunu yapan bi sürü insan var. burda da vardır. siz onları çocuklarını düşünmemekle suçlayamazsınız. bu kısmı kimseyi ilgilendirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?