- Konu Sahibi krizantem42
-
Vermiş olduğunuz cevap tıpkı benim ki gibi yanlışlarla dolu inanın.
Neden?Çünkü insanız ve hiçbirimiz mükemmel değiliz.
Ben mesajınıza karşılık verdim çünkü;
Bir insana eğitimsiz demek hem de durduk yere klavye kahramanlığından başka bişey gibi durmadı benim gözümde.O şahıs adına üzüldüm ve aslında sizinde eleştirdiğiniz şeyde herşeyi bilmediğinizi göstermek istedim.Tıpkı benim gibi...Yok birbirimizden farkımız koysalar teraziye,üç aşağı beş yukarı denktir kefe.İnsanız neticede!
Hayırlı geceler...
yorumlarınız için teşekkür ediyorum. gerçekten zor bir karar. bi de eşim hiç desteklemiyor bu konuda. kendi kararın ama benim hiç gönlüm yok diyor. maddi anlamda da bu duruma ihtiyacımız var. napacağımı bilmiyorum. tercihler cuma günü bitiyor. o zamana kadar karar vermem gerekiyor.
Eşinizin de gönlü yoksa gitmeyin o halde...
merhabalar,
ben yaklaşık 2 yıllık evliyim ve 6 aylık bir bebeğim var. bebek yüzünden işime ara vermek durumunda kaldım. bebekten önce özel sektörde çalışıyordum. şimdi öğretmen atamaları yapılıyor ve ben iki arada bir derede kalmış durumdayım. bulunduğum şehrin puanları yüksek ve gelme ihtimali yok gibi birşey. istanbul yazmak istiyorum zaten üniversiteyi de istanbulda okumuştum. fakat eşimin görevi burda üniversitede. yani onun gelebilme gibi bir ihtimali yok. benim de gitmeme taraftar değil fakat ben çok istiyorum. o düzenimizin bozulacağını benden ve çocuğundan ayrı kalacağını söylüyor ben de özel sektörde ömür geçmeyeceğini artık devlette çalışmak istediğimi söylüyorum. fakat hala bir karar vermiş değilim ve bu saate kadar uyku tutmadı. siz olsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?