fikrinizi paylasabilir misiniz ?

evet öyle dıyor paspas yapsın yıne calısacak oglum huzursuz olamaz yettıremez dıyor

kv dıyor kıtap oku özetle bana. bızde dugun ıstıyoruz kız evı olarak hakkımız degıl mı

kitap oku ne alaka?
kız evi damat evi olayına girmeyin.
gelin damat ne istiyor?
sizin kız evi olarak düğün istemek hakkınızsa onlarında damat evi olarak düğün istememek hakları olur

oglum 2 bın maasla yapamaz dıyor bızde dedıktı kız okumamıs ıs bulamazsa nerde calıssun kadında paspas yapsın dedı maddı konudan benım oglum zorluk cekerse bıze yansır dedı bızde bu onların sorunu evı ayrı sızı ne ılgılendırr dedık. dugune gelınce olmaz dedı. ortak olursa olur dedı. ablama al kıtap oku yarın özetle dıyor

kitap oku ne alaka?
kız evi damat evi olayına girmeyin.
gelin damat ne istiyor?
sizin kız evi olarak düğün istemek hakkınızsa onlarında damat evi olarak düğün istememek hakları olur
bız dugun ıstıyoruz onlar dugune verılenj para bos dıyor. kıtap al oku bana yarın özetle dıyor kı kendını gelıstır dıyor kv ablama.

bız dugun ıstıyoruz onlar dugune verılenj para bos dıyor. kıtap al oku bana yarın özetle dıyor kı kendını gelıstır dıyor kv ablama.

tamam işte onu diyorum siz biz.
gelin ve damat ne istiyor?
damat ne diyor bu duruma?
ablan da düğün istiyor mu?
ikisi de düğün istiyorsa bekleyip para biriktirecekler.

onunda kafası karısık kv cok fena.

kesınlıkle haklısın

yapmıyorlar ıste dugun sadece dugun dıyor

dugune yapacak para yok dıyorlar

Valla erkek tarafı düğünü bahane edip ablanızı istemiyor gibi ..

Elbette herkes düğün yapacak diye bir zorunluluk yok ama ablanız ne diyor ? Emin mi bu evlilik adımından ?
emın degıl ıste o yuzden yazdım sıze. kadın ve aılesı yapacak durum yok nıkah dıyor sadece

haklısınız kıesınlıkle

oda yok onada yapmıyorlar. dugun yok para yok takı yok dıyorlar bız ıse kına yapccaz nısan yaptık kı bırde ceyızınialdık takı takacaz. onlarda dugune orttak dıyorlar. besı bır yerde takarlar mı hıccc?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…