Filiz'le zayıflama günlüğü

kızlar benim iyi gibi ama sadece pazartesi ve cumaları tartılma kararı aldığım için tam durumu bilmiyorum :)
ama güzel gidiyor, şöyle bir menü uyguluyorum genel olarak siz de fikrinizi söylerseniz sevinirim
sabah:nesfit + süt
ara:1/2 bardak süt
öğlen:salata + 100gr et + 1 dilim ekmek
ara:2 meyve ya da 1 activia
akşam: sebze yemeği + yoğurt + 1 dilim ekmek
ara:2 meyve

eliptik bisiklete başlayamadım henüz, işlerden fırsat olmuyor bir bitse de kurtulsam artık şu saat oldu çalışıyorum yarına yetiştirmem gerekenler var, ama burdayım o ayrı

benim ki psikolojik sanırım .hava kapalı olup harekette etmeyince yeme hissim uyanıyor sanki.biraz havalar düzelsin birazda günler uzasın işimle evim arası 1,5-2 km var akşam yürümeyi düşünüyorum .karnım için yapacağım bişey yok olduğu kadar artık.tabe standart diyete devam .ben şu sıra sabit tutmaya çalıyorum kilomu almamam lazım yürüyüşe başlayıncaya kadar .

merhaba canım tebrik ederimm seni darısı başıma bırakma burayı

arkadaşlarr moralim çok bozuk ..rejim falan kalmadı .motivasyonum dağıldı .kilo veremıyorum üstüne alıyorum.kışta etkiliyor soğukta hiç bişey yapasım gelmiyor ..yardım edin bana yaa..

noldu tatlı ya bir ara ver sonra motivasyonunu toplayınca tekrar başla istersen

kahvaltın dısında her şey iyi cnm..akşama kadar cok az o bence 2 dilim ekmekle normal kahvaltı yap..bende pratik diye sabah nesfit süt yesem dedim diyetisyene o ögün değil ara ogun olur ancak dedi

bana diyetisyen ne yediğimi yazmam için kağıt vermişti ona yazdıgım için burayada yazmak zor geliyordu ama sizede fikir olsun diye yazayım
dunku menüm
kahvaltı:1 dilim peynir,5 zeytin,2 dilim ekmek,biber,şekersiz cay
ara:4 kuru kayısı
öğle:3 köfte,1 dilim ekmk,maydonoz,2 k.light yogurt
ara:yeşil çay,1 mandalina
akşam:koca bir kase salata,2 k. yogurt
ara:2 incir,1 bardak layt süt

kahvaltın dısında her şey iyi cnm..akşama kadar cok az o bence 2 dilim ekmekle normal kahvaltı yap..bende pratik diye sabah nesfit süt yesem dedim diyetisyene o ögün değil ara ogun olur ancak dedi
canım bana da idyetisyen bu şekilde daha az kalori alarak kahvaltımı tamamlayabileceğimi söylemişti :44:

gerçi 1 haftadır uyguluyorum inanmazsın bu diyetle kilo aldım ben ya, nasıl oldu anlamadım, moralim çok bozuldu
bu hafta simit diyeti uygulayıp aldığımın yanı sıra vermeyi planlıyorum inşalah öyle olur

güzelmiş menün ben de mi denesem ki, ne yapsam da gitse şu kilolar offfff

cnm ben tam uygulasam kacamak yapmasam cok daha hızlı gidecek birde senin kilona göre benden bu menuden daha fazla yemen gerekiyor

canım ben zaten bu kadar hatta bazen daha az yiyorum, diyetisyende öyle veriyor çünkü; benim çok zor gidiyor
dedim ya çocuklukdan beri kiloluyum diyetle haşır neşirim diye, çok fazla diyet yaptığımdan, sürekli alıp verdiğimden belki metabolizma hızım iyi olmasına rağmen gitmiyor kilolar.
Ara verirken de diyetisyenle konuştuk çok yavaş veriyormuşum, bünyem hemen korumaya geçiyormuş, başka biri benim yaptığım diyetle çok daha fazla kilo verebilir.
Böyle oluncada işte motivasyonum azalıyor, çaba harcıyorum dikkat ediyorum ama azalma olmuyor hatta artış oluyor maalesef

tatlım o zaman senin cok ciddi spora ihtiyacın var

O zaman sende insulin direnci var belki de onu kırmak biraz zor oluyor önce metabolizmani düzeltmeleri gerek bence senin diyetisyende is yok öyle bı giidimlik diyet vermekle çözemez bu ısı ömür boyu ac mı yaşatacak seni bu ısı bir araştır istersen iiyi bir uzman bulsan her diyetisyen de bir değil diye düşünüyorum

kesinlikle katılıyorum bildiğim tüm ii diyetisyenler bol bol yediriyor

merhaba kızlar uzun ve güzel bir tatilden sonra burdayım 300 gr dışında kilo almadan atlattım bu tatili kimsecikler ugramamış

yuppii yupppi 60,2 kiloyum .haftaya 59 görecem mutlaka

en son durumunuz nedir kızlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…