Ben de senin gibi sınava hazırlanıyorum 18 yaşındayım.. boyum 1.62 61 kiloyum. sevgilim ince kızlardan hoşlanıyor..acilen incecik olmam lazımm :)
hatırladım hedefin kaçtı..umarım olur ama biliyorsun diyet işleri istikrar istiyor cnm
Hedefim 57 olmak,şubat başına kadar 3 kilo vermeliyim :)
Selam kızlar iyi hafta sonları... Bu hafta karin DVD sine başladım kötü haber baya sıkı bir DVD çok yoruyo iyi haber bu gün 7. Seansı yapacagım artık ilk bir kac sefere göre daha az zorlanıyorum ve hareketleri daha iyi yapabiliyorum ve karnım çok küçüldü su an hiç dogum yapmamış gibi dürüyor plates te sunu gördüm ilk başlayanlar on gün zorlanır dışınızı sıkıp on gunü atlatinca zorlanilmiyor ve zevk almaya başlıyorsun egzersizden herkese kolay gelsin
Sabah uyanır uyanmaz spor yaptım
Saat 12.00 İki dilim kızarmış tereyağlı ekmek,4 yeşil 2 siyah zeytin,bir bardak 2 şekerli çay
Saat 15.00 Bir paket çizi
Saat 19.00 3 Köfte,1 dilim ekmek
Bu kadar :)
menülerini yaz tatlımmmhoşbulduk :)
kendim de çok çok istiyorum kilo vermeyi. 2 gün oldu diyete başlayalı inşallah kilo verebilirim..
gözdeciğim canım benim cokk yanlış bir menu kızarmış tereyağlı ekmek çokk sakıncalı,1 paket çizi demek senin 2 günlük dolu dolu yemeğin demekbenim dyt söylediğini bir daha hatırlatayım 100 kalorilik bir biskuviyle,100 kalorilik bir meyve vücudunda aynı etkiyi yapmıyor bisküviyi metabolizma tanımıyor sindirmiyor dolayısıyla depoluyor..ama meyve sindiriliyor..o sebepten sağlıklı beslenmeye calış o araya 1 dilim ekmek 1 dilim peynir yesen seni daha tok tutar..birde her öğününe süt ve süt ürüleri eklemeye calış karın cevresi yağlarını eriitiyormuş
sanada canım ben o dvdyi yapmaya calıştım once başka videolarla başladım 1 hafta falan yaptım cokk etkili gercekten ama aşırı sırt ve bel agrısı yaptı bende ya oyüzden bıraktım sakatlanırım falan yoksa çok etkili plates
selam kızlar ben geldimm..kilo olarak nasılım bilmiyorum doktorada gitmeyecem.1 aydır gitmedim zaten .ne yüzle gidecem kilo almasam bile vermediğim bariz ortada .bi 15 günlük şok diyet uygulayacağım yarından itibaren.başka yolu yok. artı filizciğimin dediği gibi birinin çanta vurma vakti geldi sanırım bana . allah ne verdiyse yiyorum yaa..akşam diyet bozuluyor nedense.gündüz uyuyorum ama akşam iradesiz kalıyorum yiyorum.ilk işim bi tartı alacam eve evde tartım olmadığı için bilemiyorum ne kadar alıp verdiğimi. sürekli tartılıp moralim bozulur diye de cesaret edemıyorum .bilmiyorum yaaa. artı bu karın dvd si ve plates evde olmaz mı ? illakı salona mı gıtmem gerek ..
:) inşallah canım ben düğüne yakın hayatımın en yuksek kilosunu aldım balık etli bir gelin oldum :)filizcim bugün mutlu muyum değilmiyim bilmiyorum.dün eve tartı aldım 60.1 ken 60,4 olmuşum ..o kadar yemeye 300 gr almışım ..dediğin doğru hamladım biraz bacaklarım bile ağrıyor .canım hareket etmek istemiyor. öğlenleri yarım saat yürüyüş yapıyordum onuda hava soğuk olduğu için yapamıyorum artık.dediğin yürüyüşü netten izledim step tarzı bişey.onu öğlen dairede yapmak imkansız .akşamda allah biliyor direkt yatağa giriyorum.havalar ısınınca en azından iş çıkışı 2 km vardır sanırım iş ev arası yürüyüş yapacam .en iyisi yürüyüş bence . şimdilik spor yapmayı düşünmüyorum kafama eserse arada yaparım.şok diyet dedim ama diyetisyenın verdiği diyete ben doğru dürüst uyamadım ılk 15 gun yaptım 3 kılo verdım.aynısını bır 15 gun daha yapıyım dıyorum sımdı en azından kılomu sabıtlemıs olurum bırazdaha verebılırsem ne mutlu .ilerde düğünüm olacak zaten stresten zayıflarım bence:)))
Selam kızlar yarın ben de bildirim yaparım bu hafta diyetime uydum diyebilirim yarın ben de bildirim yaparım ama çok vermişim gibi gelmiyor zaten benim ihtiyacım sıkılasmak artık incelme yeterli 28 beden kot çok rahat oluyor ayın 15 inde randevum var korumaya geçiyoruz ama yine yazarım buraya sporla gerçekleşen sonucları bel cevrem ve karnım istediğim kıvamda değil yaza kadar spora devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?