merhaba kızlar .durumumda pek değişiklik yok .60,8 kiloyum .istikrar sağlayamıyorum diyette.havalar ısındı biraz akşamları yaklaşık 45 dk yürüyorum işten eve .tek değişiklik bu .60 sınırını bir türlü kıramadım istiyorum ama olmuyor.sizlerde ne var ne yoken son durumunuz nedir kızlar??
merhaba kızlar .durumumda pek değişiklik yok .60,8 kiloyum .istikrar sağlayamıyorum diyette.havalar ısındı biraz akşamları yaklaşık 45 dk yürüyorum işten eve .tek değişiklik bu .60 sınırını bir türlü kıramadım istiyorum ama olmuyor.sizlerde ne var ne yok
SelaM kızlar nabersiniz kilolar ne durumda epeydir giremedim benim durumlar iyi korumadayim ama esnek yani istediğim gibi yiyorum sizler ne yaptiniz
filizcim yılmak yok ...ben 60 kiloyum diyete devam ...
merhaba canım nasılsın?ne durumdasın bende cok almadım ama diyette yapamadım tekrar başlıyorum
iyiyim canım bir hafta öncesi 61,7 61,8 falanla başladım bir haftada attım 1,7 yi bırakmaya niyetim yok .elimde diyet listesi sürekli tartı yanı başımda uyuyorum ne kadar kafaya taktığımı anla iştesen nasılsın ?
dünkü menüm başlangıç pek ii değildi :26:
kalkınca:su+kayısı
kahvaltı:2 dilim ekmek,yeşil,5 zeytin,1 dilim peynir
ara:3 kayısı+probiyotik yogurt
öğle:3 tavuk kanadı,salata,2 k yogurt,1 dilim ekmek
ara:yaklaşık 20 fındık,1 kaşık reçel,2 incir
akşam:3 kaşık pilav,3 kaşık nohut
ara:yarım kase cips
adapte olmaya çalışıyorum diyete bugun daha iyi gececk inşallah
canım doktora gidiyormusun sen ?diyeti kafana göre yapmıyorsun demi?yediklerin bana fazla geldi biraz..
tabiki hoşgeldinnn...merhabalar bende gelebılırmıyımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?