tatlım hedefin cok büyük bu kiloda 2 haftada 3 kilo cok fazla 100 kilo olsan haftadsa 4-5 kilo bile verirsin..sonra canın sıkılmasın??inamıyacaksınız ama 1,5 kılo almışım 61,5 kıloyum.bugün başladım yeniden diyete 2 hafta hiç aksatmadan 3 kılo vermeyı hedeflıyorum sonra bıraz yıne gevşetmeyı düşünüyorum.uzun süreli mutsuz oluyorum ben .filizcim bence güzel kılo vermıssın.üzülme benım gıbı almamıssın en azından
Selam kızlar o kar buraya da gelse keske tatil olsa :)) pazartesiyi bekliyorum bildirim yapmak icin tartım iyice kafayı yedi her çıkışda farklı tartıyor ancak karin DVD si müthiş etkili her gören sen ne yaptın göbek nerde diye soruyor sanırım bunu 4-5 ay yapsa insan dümdüz olur bu arada beuer in su yağ kas ayrı tartan tartısı varmış ondan almayı düşünüyorum
estretiğe gerek yok cnm bence düzelecektir yani gerek kalmaz umarımTeşekkür ederim canım insan hayat boyu belli bir fiziği koruyunca birden bire altı ay icinde şişman ve sarkmış bir vücuda sahip olmayı kabullenemiyor eski halime dönmeye mecburdum yoksa çok mutsuz olurdum deformasyonu %85 giderdim ama tam olarak eski halime doner miyim zaman gösterecek olmadı son care mini karin germe operasyonu spor ve masajla istediğim sonucu alamazsam onu disunuyorum çok ağır bir operasyon değil gerekirse yaptırırım çünkü aynada istediğim gibi gözükmek beni mutlu ediyor balik burcuyum balik güzellikten hoşlanır maalesef estetik duygusu gelişmiştir kendime engel olamıyorum bu konuda
Zayiflik cok iyi bisey degil kizlar,bi yere oturunca poponuz daki kemikler bile batiyo
Merhaba Kızlaaar
Sonunda döndüm, filizcim çok yoğun bir dönem atlattım o yüzden yazamadım hiç canımBundan sonra buradayım inşallah cuma günü kilo bildirimi de yaparım
bu arada ben diyetisyene 3 ay ara verdim, hava şartlarından dolayı haftada 2 kere gitmek zor oluyordu, maddi olarakta baya bir gittiği için bi süre kendim yapmak istiyorum.
3 ay sonrasında 1 ay gidip sonrada koruma dönemine başlamayı düşünüyorum, inşallah hedeflediğim kiloya ulaşırsam :)
kızlar bu süre zarfında desteğinize her zamankinden çok ihtiyacım var, diyetisyene de gitmeyeceğim için diyeti boşlamaktan korkuyorum, beni yalnız bırakmayın olur mu :128::128::128:
Bugün itibariyle eliptik bisikletimi yapmaya başlıyorum, ayrıca size ne yedim, ne içtim, ne kadar spor yaptım hepsini yazıcam,
diyetimi bozacak bir şey yaparsam kızmak, eleştirmek, her şey serbest hepinize
Ayda 3-3,5 kg vermeyi hedefliyorum, tabi sizin yardımlarınızla
Canım bu arkadasbu ne şimdi???????
Selam kızlar ne var ne yok bı süredir Giremiyordum bu gün diyetisyenle son randevum vardı veee sonuc 55 kg kaslarım 300 gr artmiş bel çevremde müthiş incelme ve 36-38 bedene dönüş gerçekleşti korumaya geçtik darısı hepinizin basına bu karınsavar DVD muthismis karnım iki haftada dümdüz oldu sadece alt karin derisinde gevşeklik var o da zamanla düzelecek sanırım altı ayımı aldı ama 16 kg vererek hedefe ulaştım bı altı ay ayırın kendinize eminim basarıya ulaşacaksınız arada gene takılırım egzersize devam edeceğim ayrıca
arkadaşlarr moralim çok bozuk ..rejim falan kalmadı .motivasyonum dağıldı .kilo veremıyorum üstüne alıyorum.kışta etkiliyor soğukta hiç bişey yapasım gelmiyor ..yardım edin bana yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?