Filiz'le zayıflama günlüğü

inamıyacaksınız ama 1,5 kılo almışım 61,5 kıloyum.bugün başladım yeniden diyete 2 hafta hiç aksatmadan 3 kılo vermeyı hedeflıyorum sonra bıraz yıne gevşetmeyı düşünüyorum.uzun süreli mutsuz oluyorum ben .filizcim bence güzel kılo vermıssın.üzülme benım gıbı almamıssın en azından

tatlım hedefin cok büyük bu kiloda 2 haftada 3 kilo cok fazla 100 kilo olsan haftadsa 4-5 kilo bile verirsin..sonra canın sıkılmasın??

Selam kızlar o kar buraya da gelse keske tatil olsa :)) pazartesiyi bekliyorum bildirim yapmak icin tartım iyice kafayı yedi her çıkışda farklı tartıyor ancak karin DVD si müthiş etkili her gören sen ne yaptın göbek nerde diye soruyor sanırım bunu 4-5 ay yapsa insan dümdüz olur bu arada beuer in su yağ kas ayrı tartan tartısı varmış ondan almayı düşünüyorum

benim belim agrıdı yoksa cok istiyorum bende yapmayı doktora gidedrim herhalde bi daha yaparsam :)
senin kadar istikrarlı biri görmedim kocaman bi maşallahhhhhh

Teşekkür ederim canım insan hayat boyu belli bir fiziği koruyunca birden bire altı ay icinde şişman ve sarkmış bir vücuda sahip olmayı kabullenemiyor eski halime dönmeye mecburdum yoksa çok mutsuz olurdum deformasyonu %85 giderdim ama tam olarak eski halime doner miyim zaman gösterecek olmadı son care mini karin germe operasyonu spor ve masajla istediğim sonucu alamazsam onu disunuyorum çok ağır bir operasyon değil gerekirse yaptırırım çünkü aynada istediğim gibi gözükmek beni mutlu ediyor balik burcuyum balik güzellikten hoşlanır maalesef estetik duygusu gelişmiştir kendime engel olamıyorum bu konuda

estretiğe gerek yok cnm bence düzelecektir yani gerek kalmaz umarım

Merhaba Kızlaaar
Sonunda döndüm, filizcim çok yoğun bir dönem atlattım o yüzden yazamadım hiç canım Bundan sonra buradayım inşallah cuma günü kilo bildirimi de yaparım
bu arada ben diyetisyene 3 ay ara verdim, hava şartlarından dolayı haftada 2 kere gitmek zor oluyordu, maddi olarakta baya bir gittiği için bi süre kendim yapmak istiyorum.
3 ay sonrasında 1 ay gidip sonrada koruma dönemine başlamayı düşünüyorum, inşallah hedeflediğim kiloya ulaşırsam :)
kızlar bu süre zarfında desteğinize her zamankinden çok ihtiyacım var, diyetisyene de gitmeyeceğim için diyeti boşlamaktan korkuyorum, beni yalnız bırakmayın olur mu :128::128::128:
Bugün itibariyle eliptik bisikletimi yapmaya başlıyorum, ayrıca size ne yedim, ne içtim, ne kadar spor yaptım hepsini yazıcam,
diyetimi bozacak bir şey yaparsam kızmak, eleştirmek, her şey serbest hepinize
Ayda 3-3,5 kg vermeyi hedefliyorum, tabi sizin yardımlarınızla

hoşgeldin canım hadi bakalım hayırlı olsun

Selam kızlar ne var ne yok bı süredir Giremiyordum bu gün diyetisyenle son randevum vardı veee sonuc 55 kg kaslarım 300 gr artmiş bel çevremde müthiş incelme ve 36-38 bedene dönüş gerçekleşti korumaya geçtik darısı hepinizin basına bu karınsavar DVD muthismis karnım iki haftada dümdüz oldu sadece alt karin derisinde gevşeklik var o da zamanla düzelecek sanırım altı ayımı aldı ama 16 kg vererek hedefe ulaştım bı altı ay ayırın kendinize eminim basarıya ulaşacaksınız arada gene takılırım egzersize devam edeceğim ayrıca

bu ne şimdi???????
Canım bu arkadas
Kendince kafa geçiyor sanırım valla katılmıyorum 163 boyundayim 16 kg verdim 55 oldum ve nasıl göründüğümü görseniz iyi bişey mı değil mı anlarsınız ha siskalik seviyesinde zayıflık benim de hoşuma gitmiyor zaten ölçüm 86 68 96 yani kıvamında bir incelik belim icin tiwistr aldım o bel de 64 olacak yakında, iki dogum olunca hemen incelmiyor maalesef

Son düzenleme:
mrb kızlarr :)) bende diyet yapmak isteyipte farklı sebebim olduğu için yapamayanlardanım. neyse spor yapmayı düşünüyorum evde koşu bandı var yarım saatten sonra motordan koku ve ısı geliyo bide ablamın olunca hepten eli ayağı kestim :/ eliptik bisiklet almayı düşünüyorum ama koşu bandımı ? bisiklet mi ? karar veremedim. spor yapmaktanda korkuyorum açıkçası çünkü vücudum direk kas yapıyo hissi veriyo bana. yüürümeyi seven bi insanım bu yüzden alt bacaklarım roberto carlos gibi kaslı oldu kalın kalın

arkadaşlarr moralim çok bozuk ..rejim falan kalmadı .motivasyonum dağıldı .kilo veremıyorum üstüne alıyorum.kışta etkiliyor soğukta hiç bişey yapasım gelmiyor ..yardım edin bana yaa..

Valla canım kilo verme olayı Çelik gibi irade gerektiriyor bir ayda olan bir şey olmadıgı icin eğer o konuda sorun yasıyorsan on gunde bir kendine ödül koy o ogunde istediğin seyden ye yoksa devamlı devamlı çekilmez kaçamaklar olmasa diyet sürmez ben on altı kg verdim ama yeri geldi baklava yeri geldi mantı yeri geldi pizza yarı geldi un kurabiyesi yas pasta vs yedim yoksa çok bunaltiyor önemli olan hemen diğer öğünde iradeyi devreye sokup diyete devam etmek yoksa eyvah bu gün bunu yedim diyet gitti aksam da sunu yiyeyim bari battı balik yan gider dememeli

tebrik ederim canım süpersin darısı bizim başımıza inşallah, bizde görcek miyiz 55 i acaba

arkadaşlarr moralim çok bozuk ..rejim falan kalmadı .motivasyonum dağıldı .kilo veremıyorum üstüne alıyorum.kışta etkiliyor soğukta hiç bişey yapasım gelmiyor ..yardım edin bana yaa..

canım dönem dönem oluyor maalesef, ben yakın tarihte aynı durumu yaşadım ben kendime mühlet vermiştim, 3 günü gözden çıkardım tabi çok abartmadan, ama 3 günün sonunda ciddi anlamda başlayıp toparladım. çünkü kendimi biliyorum zorladıkça psikolojik olarak yeme isteğim de artçaktı. kendini en iyi tanıyan sensin canım ona göre bir yol çiz, tamamen bırakma sakın yoksa süreç daha da uzayacak bunu unutma, moralini de bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…