Filiz'le zayıflama günlüğü

merhaba kızlar nasılsınız öğle yemeğimi yedim pilatese gideğim 2.gün. pilateste cok hızlı sıkılaşılıyormuş..yeni yıla kadar sıkılaşırım inş 1-2 beden

selam arkadaşlar..beni de kabul edin aranızaa..ben 1,59 boy,63,2 kg la diyetisyene başladım.15 günde diyeti deldiğim halde 3,1 kg verdim.diyete devam tabikii..bölgesel yağlanma var bende ne yapsam o göbek gitmiyor.başım döndüğü için mekik tarzı ani hareketler yapamıyorum.ip atlamayı düşünüyorum akşamları .öğlenleri iş arasında yemekten sonra fix 30 dk yürüyüş yapıyorum ..54 kılo ya düşssem başka bişey istemiyorum değişiklikleri yazarım kankiler:)

hoşgeldin tabiki kabul ederiz

geçmiş olsun canım umarım sorun yoktur,diyetin iyi gitmesi çok güzel

hayırdır canım iyimisin?

teşekkür ederim kızlar iyiyim, benim yüzüm da kızarıklık oluyor geçip tekrar geliyor maalesef, kpss stresinden yadıgar kaldı bana ilk egzama demişlerdi sonra roza dediler nette araştırdım seboreik dermatite de benziyor gibi bir türlü kesin çözüm bulamadım, bilen varsa çözüm önerilerine açığım

o yüzden endokrinolojiye gittim kan tahlili yaptırayım hem kontrol olur hemde belki bişi çıkar diye romatolojiye gitmemi söylediler, bir şekerim az biraz yüksek çıktı bir kontrol edelim ne olur ne olmaz dediler böyle işte kızlar,
teşekkür ederim ilginiz için

merhaba kızlar nasılsınız öğle yemeğimi yedim pilatese gideğim 2.gün. pilateste cok hızlı sıkılaşılıyormuş..yeni yıla kadar sıkılaşırım inş 1-2 beden

merhaba canım, süpersin cidden pilates de gerçekten işe yarıyor diyorlar dene bakalım sende, inşallah işe yarar canım

hoşgeldin pek bişi kalmamış, 6 kilon kalmış o da gider inşallah

Merhaba kızlar, nerelerdesiniz kimse yok ortalarda :44:
benim 2 gündür kötü gidiyor diyetisyenin verdiği listeye tam uyamıyorum, biraz aldım bile, içimden yapmak gelmiyor isteğimi kaybettim sanırım
bugün daha çok dikkat edicem inşallah

merhaba canım, süpersin cidden pilates de gerçekten işe yarıyor diyorlar dene bakalım sende, inşallah işe yarar canım

bakalım ne olacak zayıflatmaz dedi gerci hoca görünümünde değişiklik yaratır dedi ama 1 ay az yaptıracakmış vücudum alışsın diye cok hamsın dedi

niye uyamıyorsun??HEMEN TOPARLA KENDİNİ CUMAYA AZ KALDI

slm kızlar..üç gündür allah ne verdiyse yiyorum yaa..kilo vermenin rahatlığı var sanırım.yalnız bi yapamadığım şeyi yapmaya başladım.YEŞİL ÇAY. içemiyorum lanet şeyi bir türlü diyetisyene dedim oda portakallı iç dedi onuda bulamadım .gittim yaseminli aldım.yanlız şunu farkettım şekerli çay içen birinin direkt yeşil çayı içmesi zor oluyor.tavsiyem şudur arkadaşlarım;önce şekersiz bildiğimiz çayı içmeyi öğreneceksiniz,sonra yeşil çaya yatay geçiş:)ben öle yaptım günde iki fincan içiyorum bakalım 15 gün sonra ne olacak ..2 kg vermeyı umuyorum inşallah:))sevgiler ha unutmadan birde akşamları 100 tane ip atlamayı düşünüyorum.pilatese özeniyorum yalnız zamanım yok ..nisan gibi pasif jimnastike gidecem sıkılaşmak için :)))

Son düzenleme:
sayfada yine bir sorun var benim mesajı gönderemedim bir daha yazdım sonra iki mesajı birden göndermiş :44:

Son düzenleme:
kimse bildirim yapmamış ben yapayım ilk olarak gerçi pek iç açıcı değil durum ama
geçen hafta: 69,4
Bugün:68,9
yarım kilo gitmiş
aslında salı günü diyetisyene gittiğimde tam 68,4kg dım 2 kilo gitmişti toplamda, 1 hafta içinde, ama maalesef dediğim gibi bir isteksizlik peydah olduğu için salıdan beri hiç kilo veremediğim gibi bir de üstüne yarım kilo aldım

bakalım ne olacak zayıflatmaz dedi gerci hoca görünümünde değişiklik yaratır dedi ama 1 ay az yaptıracakmış vücudum alışsın diye cok hamsın dedi

evet canım vücudunu şekle sokuyor daha çok, ama az yaptırması iyi olmuş, benim diyetisyenim istediğin kiloya ulaşmadan pilates gibi sıkılaştırıcı sporlar yapma cardio yap demişti aklında bulunsun tatlım

canım kilo almadıysan iyi kilonu korumanda bişidir :) yeşil çay için tebrikler ben çay ve türevlerini hiç içmeyen biri olarak alışamadım bir türlü arada akşamları limon sıkıp içiyorum,
pasif jimnastiği araştırdın mı ben biraz bakmıştım ama pek işe yarar görünmedi, iyi araştır derim sonra gidersen durumdan bizi de haberdar et canım

aslında araştırmış sayılmam doktoruma sorduğumda kılo verdırmez lakın sıkılaşırsın dedı.sporlada desteklemem gerekıyormuş.onun ıcın denemek ıstıyorum .parasal yönden sıkıntı olmayacak bı yere geldı bu alet o yuzden aslında.seansı 5 lıraya :)benım göbek bölgem baya var gevşek sanki biraz o yüzden istiyorum birazda.birde çevremdeki herkes bu göbek meselesinde düşük bel giyiyorsun ondan çıkıyor diyorlar hakıkaten yüksek giydiğimde üstümdeki şeyler daha düzgün duruyor..

canım ben diyetisyenin 1,5 kilo gidecek diyince şüphe etmiştim zaten...hiçç canını sıkma haftada 500 gr süppper bence..

benim kilom 65,8 canım sıkıldı ama sanırım adet oldum bugun kilo aldıgımıda verdiğimide sanmıyorum

Canım 5 liraya nerede buldun öyle o zaman dene tabi, denemesi bedava gibi bişi olmuş seninkisi
evet düşük bel etkiliyor olabilir hatta sürekli giyersen bence vücudun o şekli bile alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…