Filiz'le zayıflama günlüğü

Canım 5 liraya nerede buldun öyle o zaman dene tabi, denemesi bedava gibi bişi olmuş seninkisi
evet düşük bel etkiliyor olabilir hatta sürekli giyersen bence vücudun o şekli bile alıyor

canım ben diyetisyenin 1,5 kilo gidecek diyince şüphe etmiştim zaten...hiçç canını sıkma haftada 500 gr süppper bence..

tatlım salıdan cumartesiye 1,5 kg gitti ilk hedef tuttu, hatta sonra da cumartesiden salıya kadar 1kg gider yada sabit kalır dedi, sabit kalmadı yarım kilo daha gitti, yani toplamda 1 haftada 2 kg gitti onda sorun yok da ben salıdan beri pek uyamadım verdiği diyete bu ara yoğunum, birazda iş stresi biraz biraz pilav makarna şu bu götürdüm ondan böyle oldu maalesef yarım kilosunu aldım

Selam kızlar 58,5 şükür göbek hemen hemen gitti gibi artık gerisi için acele etmiyorum yavaş da gitse olur :))

toplamda 1,5 kiloya üzüllüyosun yani ben napam söyle ben napam

Sorma oğlum bizi çok korkuttu Perşembe gunü basım ağrıyo diye diye durumu iyi degildi mr tomofrafi mahvolduk enkaz gibiyim su an saglık olsun gerisi boş üzmeyin kendinizi hersey temiz çıktı şükür ama ben bittim

oyy cnm benim gecmiş olsun neyse temiz cıkmış allahtan

toplamda 1,5 kiloya üzüllüyosun yani ben napam söyle ben napam

gidene değilde irademi kaybettiğim için gelene üzülüyorum, ama şu ara iyiyim çok şükür, sen daha ne yapcaksın canım gayet iyi gidiyorsun pilates, diyet süpersin ara ara duraklama olur onu kafana takma tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…