aslında araştırmış sayılmam doktoruma sorduğumda kılo verdırmez lakın sıkılaşırsın dedı.sporlada desteklemem gerekıyormuş.onun ıcın denemek ıstıyorum .parasal yönden sıkıntı olmayacak bı yere geldı bu alet o yuzden aslında.seansı 5 lıraya :)benım göbek bölgem baya var gevşek sanki biraz o yüzden istiyorum birazda.birde çevremdeki herkes bu göbek meselesinde düşük bel giyiyorsun ondan çıkıyor diyorlar hakıkaten yüksek giydiğimde üstümdeki şeyler daha düzgün duruyor..
canım ben diyetisyenin 1,5 kilo gidecek diyince şüphe etmiştim zaten...hiçç canını sıkma haftada 500 gr süppper bence..
benim kilom 65,8 canım sıkıldı ama sanırım adet oldum bugun kilo aldıgımıda verdiğimide sanmıyorum
tatlım salıdan cumartesiye 1,5 kg gitti ilk hedef tuttu, hatta sonra da cumartesiden salıya kadar 1kg gider yada sabit kalır dedi, sabit kalmadı yarım kilo daha gitti, yani toplamda 1 haftada 2 kg gitti onda sorun yok da ben salıdan beri pek uyamadım verdiği diyete bu ara yoğunum, birazda iş stresi biraz biraz pilav makarna şu bu götürdüm ondan böyle oldu maalesef yarım kilosunu aldım
ondandır canım, şişkinlik yapmıştır :)
Selam kızlar 58,5 şükür göbek hemen hemen gitti gibi artık gerisi için acele etmiyorum yavaş da gitse olur :))
Sorma oğlum bizi çok korkuttu Perşembe gunü basım ağrıyo diye diye durumu iyi degildi mr tomofrafi mahvolduk enkaz gibiyim su an saglık olsun gerisi boş üzmeyin kendinizi hersey temiz çıktı şükür ama ben bittim
herkese iyi akşamlar çoktandır yazamıyordum artık 62.500 kg oldum.1 kg gitti kaldı 4 kghepimize kolay gelsin
Selam kızlar 58,5 şükür göbek hemen hemen gitti gibi artık gerisi için acele etmiyorum yavaş da gitse olur :))
toplamda 1,5 kiloya üzüllüyosun yani ben napam söyle ben napam
yaa dalga geçiyon dimi :)
gercekten cok şişim ama
Sorma oğlum bizi çok korkuttu Perşembe gunü basım ağrıyo diye diye durumu iyi degildi mr tomofrafi mahvolduk enkaz gibiyim su an saglık olsun gerisi boş üzmeyin kendinizi hersey temiz çıktı şükür ama ben bittim
herkese iyi akşamlar çoktandır yazamıyordum artık 62.500 kg oldum.1 kg gitti kaldı 4 kghepimize kolay gelsin
merhaba kızlar iyi pazarlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?