Filiz'le zayıflama günlüğü

süper olsam giderdi kilolarrr

günaydın Ballarımmmmmmmmmm nasılsınız??

iyiyim şekerim :)diyete arada kaçamaklarla devam ediyorum dün gece sanki 59,5 gördüm gibi oldum:)sabah bi uyandım uyudum uyudum büyüdüm mü? yine 60 kilo olmuşum .peşimi bırakmıo 60 sayısı :) 5 liraya pasif jimnastik var demiştim ya halk eğitim merkezine gelmiş sizde ilinizdeki halkeğitim merkezlerinde ne var ne yok diye araştırabilirsiniz

ilk defa duydum halk eğitim merkezinde olduğunu bir araştırayım :44:

Selam kızlar bu gün diyetisyende randevum vardı tartıda 58 geldim yağ rezervimde 100 gr y
Yag fazlası kalmış bu da bitince ancak sıkı spor yaparsam devam edebileceğimi söyledi yoksa kastan gidermiş artık demek ki bilinçsizce sıska olana kadar yeterli sporu yapmadan zayıflamak ne kadar zararlı kaslar eriyor direk mecburen her sabah plates yapıp 15 gün sonra tekrar gideceğim kastan gitmişse bir süre bırakmak zorundayım bakalım inşallah kaslarımı korumayı başarırım

cnm mrb. bişey sorcam bu 100 gr yağ gittikten sonra kilo vermeye devam edebilmen içinmi sıkı spor lazımmış ?
şundan dolayı soruyorum benimde vücudumda 12 kilo yağ olduğu söyledi doktor birazda ödem toplam da 60a düşebileceğimi söledi ama ben 58 olmak istiroum yağlar giderse daha veremezmiyim die merak ediyordum bunu görünce sana sormak istedim :)
ayrıca süper 12 kilo neree 100 gr nere

menüm
kahvaltı:kepekli ekmeğe tost,1 haşlanmış patatesin yarısı,şekersiz çay
ara: 1 armut
öğle:1 çay kaşığı yagda 2 yumurta,2 dilim ekmek
ara:1 baş parmagımın yarısı kadar çikolata,yarım nar,1 mandalina
akşam:hamsi tava var

Son düzenleme:

Allahım 6'lı rakamlar benimde peşimi bıraksınnnnnnnnnn..cnm seninkide yakındırrrrrr..

Seli süpersin sen yaaaa ne diyeyimmmm..2 cocuk iş şu kilocukları verdin ya harikasınn...azcık beni de dürt tatlım nolurrrrrrrr

sevgi,nuriz adını unuttuğumuz arkadaşlar menüleri yazalım kızlar bende kaçamaklı olunca yazamıyorum Bu durduracak biziiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:

Selicim yağ fazlan kalmamış ne güzel, tebrikler
darısı bize inşallah, benim ki tükenmek bilmiyor dipsiz kuyu mübarek

Nurrr biz ne zman gorecez 5'li rakamlarıı

Canım bir üstte sevdime yazdığın mesajı okurken aynı şeyi düşündüm, tam alıntıyapacaktım mesajını gördüm kalp kalbe karşıymış
bende çok istiyorum tatlım, bizde görcez inşallah, sonra bugünleri anıcaz seninle :13:

sevgi,nuriz adını unuttuğumuz arkadaşlar menüleri yazalım kızlar bende kaçamaklı olunca yazamıyorum Bu durduracak biziiiiiiiiiiiii

Kaçamakdan ziyade genelde aynı diye pek yazmıyorum canım ben
hemen bugünkü raporumu vereyim amdem
kahvaltı: nesfit+süt
öğlen 2 light ekmek + 100gr peynir
ara : yarım elma
akşam: 1 kase çorba + 1 tabak fasülye yemeği + 3-4 kaşık kereviz yemeği
ara:1 meyve + süt
sebze yemeğinin biri fazla oldu aslında ama kereviz tamamen yağsız olduğu için çok takılmıyorum,
umarım sabah sonuç kötü olmaz:44:
Yarın diyetisyen günüm inşallah sonuç güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…