gidene değilde irademi kaybettiğim için gelene üzülüyorum, ama şu ara iyiyim çok şükür, sen daha ne yapcaksın canım gayet iyi gidiyorsun pilates, diyet süpersinara ara duraklama olur onu kafana takma tatlım
menüm
kahvaltı:kepekli ekmeğe tost,1 haşlanmış patatesin yarısı,şekersiz çay
günaydın Ballarımmmmmmmmmm nasılsınız??
günaydın Ballarımmmmmmmmmm nasılsınız??
menüm
ara öğün:1 armut
menüm
menüm
iyiyim şekerim :)diyete arada kaçamaklarla devam ediyorum dün gece sanki 59,5 gördüm gibi oldum:)sabah bi uyandım uyudum uyudum büyüdüm mü? yine 60 kilo olmuşum .peşimi bırakmıo 60 sayısı :) 5 liraya pasif jimnastik var demiştim ya halk eğitim merkezine gelmiş sizde ilinizdeki halkeğitim merkezlerinde ne var ne yok diye araştırabilirsiniz
iyiyim şekerim :)diyete arada kaçamaklarla devam ediyorum dün gece sanki 59,5 gördüm gibi oldum:)sabah bi uyandım uyudum uyudum büyüdüm mü? yine 60 kilo olmuşum .peşimi bırakmıo 60 sayısı :) 5 liraya pasif jimnastik var demiştim ya halk eğitim merkezine gelmiş sizde ilinizdeki halkeğitim merkezlerinde ne var ne yok diye araştırabilirsiniz
Merhaba canım, senin bu güzel mesajını gördüm daha iyi oldum
Selam kızlar bu gün diyetisyende randevum vardı tartıda 58 geldim yağ rezervimde 100 gr y
Yag fazlası kalmış bu da bitince ancak sıkı spor yaparsam devam edebileceğimi söyledi yoksa kastan gidermiş artık demek ki bilinçsizce sıska olana kadar yeterli sporu yapmadan zayıflamak ne kadar zararlı kaslar eriyor direk mecburen her sabah plates yapıp 15 gün sonra tekrar gideceğim kastan gitmişse bir süre bırakmak zorundayım bakalım inşallah kaslarımı korumayı başarırım
Selam kızlar bu gün diyetisyende randevum vardı tartıda 58 geldim yağ rezervimde 100 gr y
Yag fazlası kalmış bu da bitince ancak sıkı spor yaparsam devam edebileceğimi söyledi yoksa kastan gidermiş artık demek ki bilinçsizce sıska olana kadar yeterli sporu yapmadan zayıflamak ne kadar zararlı kaslar eriyor direk mecburen her sabah plates yapıp 15 gün sonra tekrar gideceğim kastan gitmişse bir süre bırakmak zorundayım bakalım inşallah kaslarımı korumayı başarırım
Nurrr biz ne zman gorecez 5'li rakamlarıı
sevgi,nuriz adını unuttuğumuz arkadaşlar menüleri yazalım kızlar bende kaçamaklı olunca yazamıyorum Bu durduracak biziiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?